Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Fulgore μετράει και τα έξοδα οπότε 64,39€ άντε πες 65€, υπήρχε ένα μαγαζί που είχε την Limited edition στα 75€ οπότε από εκεί προκύπτει το 10αρι διαφορά. :P

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μλκ το πιστευεις οτι μολις τωρα σκεφτομουν και γω τον Fulgore που ειχε πει οτι ουσιαστικα ειναι 10 ευρω η διαφορα αν βαλεις και τα μεταφορικα.. χχαοχαοχαοχαοα.. 

Fulgore μας εχεις καταστρεψει!

Δημοσ.

Ναι το ιδιο λεμε.. κι εγω με το που διαβασα το σχολιο του spartan το ιδιο σκεφτηκα, αυτο σου λεω..

και την ωρα που το σκεφτομουν ειδα οτι εγραψες αυτη την απαντηση... χααχααχχα

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής εχω παίξει 5 ώρες και το παιχνίδια ειναι καταπληκτικό , η ιστορία εχει πολύ ενδιαφέρον και οι διαλόγοι δεν κουράζουν ειναι οσο πρέπει να ειναι εχει δηλαδή και το rpg στοιχείο μέσα του. Για τα γραφικά δεν εχω να πω και πολλά ειπώθηκαν πριν ειναι καταπληκτικά και στο pro με 4κ τηλεόραση να δείχουν ακομα πιο εκπληκτικά.

Καλύτερα να το αρχίσετε στο hard και οχι στο normal γιατι θα ειναι πολύ εύκολο μην σας πω στο very hard

• Like 3
Δημοσ.

Εικαζω οτι αν ηταν να φαμε ακυρο θα το ειχαμε φαει απο χθες και δεν θα μας ειχαν στο "υπο εκτελεση" ολη μερα..

Υποθετω λοιπον οτι ψαχνουν να βρουν διαθεσιμα σε καταστηματα (που σιγουρα υπαρχουν) για να μας δρομολογησουν τις παραγγελιες.. Λεω εγω τωρα..

Δημοσ.

Λογικά έτσι θα είναι μέχρι αύριο/μεθάυριο.

Εγώ έκανα την παραγγελία μετά τα μεσάνυχτα της πέμπτης, μόλις λάβω κάποιο μήνυμα θα το ποστάρω εδώ. Όσοι λάβετε μήνυμα πείτε και τι ώρα κάνατε την παραγγελία (αν θέλετε), υποθέτω όλοι επιλέξαμε αντικαταβολή μιας και υπήρχε κάποιο θέμα με πληρωμή μέσω κάρτας.

Δημοσ.

03/3/17 - 12:13 έκανα παραγγελεία και μετά από 5min τους έστειλα email την απόδειξη κατάθεσης... ακόμα στο απόσπασμα είναι χωρίς καμία ενημέρωση

Δημοσ.

Ο Fulgore μετράει και τα έξοδα οπότε 64,39€ άντε πες 65€, υπήρχε ένα μαγαζί που είχε την Limited edition στα 75€ οπότε από εκεί προκύπτει το 10αρι διαφορά. :P

Οσον αφορα την τιμη οπως ειπα πιο πισω ναι ειχα κλεισει το παιχνιδι στα 74.90 απο gamescom day one(με παραλαβη απο το καταστημα διαθεσιμη ομως) και αργοτερα που ειδα την προσφορα του Κωτσου ειχε μονες επιλογες τα 60.40 αλλα με 4ευρω μεταφορικα(αφου τα μονα καταστηματα εκεινη την ωρα που εμφανιζε ως διαθεσιμα για παραλλαβη απο το καταστημα ηταν του Αεροδρομιου και απο Ροδο).

Βεβαια και παλι παραμενει προσφορα ασχετως που ποσα χρηματα γλυτωσε καποιος μιας και τωρα οντως οι αλυσιδες το εχουν 80ευρω.

Βασικα μακαρι να ξεμπερδεψουμε ολοι εντος εβδομαδας γιατι πιο πολυ κουβεντα βλεπω γινεται για το αν θα παρουμε το παιχνιδι παρα απο αυτους που το εχουν παρει ηδη :P

Για οσους παντως δεν προλαβα και τους ενδιαφερει η φθηνοτερη εκδοση εξακολουθει ο Κωτσος να εχει την χαμηλοτερη τιμη με 52.90 και διαθεσιμο για παραλαβη απο καταστημα(κυριως για οσους ειναι επαρχια το γραφω μπας και γλυτωσουν μεταφορικα)

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170285-sony-horizon-zero-dawn

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα μακαρι να ξεμπερδεψουμε ολοι εντος εβδομαδας γιατι πιο πολυ κουβεντα βλεπω γινεται για το αν θα παρουμε το παιχνιδι παρα απο αυτους που το εχουν παρει ηδη :P

Από το στόμα σου και στο θεού το αυτί. :P

Φίλος μου λέει κάθε 2 λεπτά θα γυρνάω την κάμερα για να βλέπω το τοπίο. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...