Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πωωωωω, μην τα λες τώρα αυτά. Edit: Το είχε διαθέσιμο πριν μία ώρα; Μου φαίνεται περίεργο.
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν και έλεγα να το πάρω digital στα 60 τελικά νομίζω ήταν καλύτερη επιλογή στα 53 από κοτσοβολο με παζάρι. Οπότε το πρόγραμμα σήμερα λέει logan cinema και μετα horizon , ελπίζω το παιχνίδι πάντως να είναι καλό και μάλλον θα το αρχίσω στο hard για να είναι περισσότερο challenge. 3
biris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πωωωωω, μην τα λες τώρα αυτά. Edit: Το είχε διαθέσιμο πριν μία ώρα; Μου φαίνεται περίεργο. ναι, είχε 5-6 κομμάτια στο ράφι ακόμη, ένα μάλιστα πήρε και ένα μέλος που βρεθήκαμε εκεί για να πάρω ένα used παιχνιδάκι, μου έκανε παρέα στο μαγαζί και δεν άντεξε και το πήρε και εκείνος..
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μου κάνει εντύπωση το ότι ήταν διαθέσιμο στο site. Τότε είσαι τυχερός. Edit: Δεν μιλάς για την Limited edition, σωστά ; Spank το πήρες και εσύ αμέσως; Καλό gaming και στους 2 σας.
delpro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 favor resolution. η favor performance βαζουμε εχω 4 k τηλεοραση
biris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μου κάνει εντύπωση το ότι ήταν διαθέσιμο στο site. Τότε είσαι τυχερός. Edit: Δεν μιλάς για την Limited edition, σωστά ; Spank το πήρες και εσύ αμέσως; Καλό gaming και στους 2 σας. Ναι για την απλή μιλάω, 53€ (Και εμένα μου κάνει εντύπωση, είχε τουλάχιστο 6 τεμάχια στο ράφι του) Συνήθως κάνω υπομονή.. σε αυτό παρασύρθηκα.. ευχαριστώ πολύ!
vste Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!! Και ξανα.. ΠΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!! Σημερα ασχοληθηκα λιγο περισσοτερο και η ιστορια τα σπαει! Μετα το 2 ωρακι παταει γκαζι και γινεται παρα πολυ καλη. Σχεδον στεναχωριεμαι που ειναι open world. Θελω να προχωρησω το story αλλα χρειαζεται να ανεβω κανα level γαμωτο. Παλι καλα που τα side quests ειναι αρκετα ευχαριστα. Αυτα τα ολιγα. 5
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ναι για την απλή μιλάω, 53€ (Και εμένα μου κάνει εντύπωση, είχε τουλάχιστο 6 τεμάχια στο ράφι του) Συνήθως κάνω υπομονή.. σε αυτό παρασύρθηκα.. ευχαριστώ πολύ! Λίγο έλειψε να τρελαθώ, στην αρχή νόμιζα ότι μίλαγες για την Limited edition. 1
SPANK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Βασικά όχι δεν το είχε στο ράφι είχαν 3 κομμάτια στην αποθήκη
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 για πιο λογο ρε παιδια εχει perfomance kai resolution? ποιος ο λογος του perfomance αφου ειναι locked 30. αν θυμαμε καλα ηταν καρφωμενο στα 30 frames που και που επεφτε 29. μου διεφυγε κατι?
vste Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 για πιο λογο ρε παιδια εχει perfomance kai resolution? ποιος ο λογος του perfomance αφου ειναι locked 30. αν θυμαμε καλα ηταν καρφωμενο στα 30 frames που και που επεφτε 29. μου διεφυγε κατι? Patch 1.02 has dropped for Horizon Zero Dawn, delivering a small range of changes and updates. However, for PS4 Pro owners, the ability to choose two rendering modes is now available with users able to favour performance or resolution. Prior implementations of performance modes in the likes of Knack, Rise of the Tomb Raider and the inFamous titles have seen developers unlock the frame-rate, leading to a much faster, but often more jerky experience. On both counts, this does not happen in Horizon Zero Dawn, which opts for smoother performance instead. Resolution is pegged to 1080p when you enable the 'favour performance' mode, but instead of letting the frame-rate run as fast as it possibly can, Horizon opts to use GPU power to more closely lock to the target 30fps instead. It's an interesting idea, but fundamentally not that much of a game-changer - simply because Guerrilla's performance at 4K is already so good with only very minor drops (if any) in most areas. For 1080p users, effectively you're offered a small bump to performance but only very rarely, at the expense of losing excellent SSAA coverage. Meanwhile for 4K display users, you're trading one of the very best ultra HD presentations available on PS4 Pro for the same minor increase in game fluidity. It's an interesting option to have, but we'll be sticking with the default profile that favours 4K resolution.
Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 για πιο λογο ρε παιδια εχει perfomance kai resolution? ποιος ο λογος του perfomance αφου ειναι locked 30. αν θυμαμε καλα ηταν καρφωμενο στα 30 frames που και που επεφτε 29. μου διεφυγε κατι? Το performance έχει κάποια extra εφε, νομίζω πιο υψηλής ανάλυσης reflections και bokeh dof αλλα δεν αξίζει imo. 2
vfragos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν και έλεγα να το πάρω digital στα 60 τελικά νομίζω ήταν καλύτερη επιλογή στα 53 από κοτσοβολο με παζάρι. Οπότε το πρόγραμμα σήμερα λέει logan cinema και μετα horizon , ελπίζω το παιχνίδι πάντως να είναι καλό και μάλλον θα το αρχίσω στο hard για να είναι περισσότερο challenge. Μπράβο ρε φίλε, αν και δεν είχα σκοπό να το πάρω άμεσα λόγω αγοράς του switch με το ζέλντα είδα την τιμή από Κωτσόβολο που το πηρες με παζάρι και δεν άντεξα το παράγγειλα. Μια χαρά τα 53€
Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Έχει αυτό που αν έχεις κάνει κάποια πράματα από το quest αλλάζει ο διάλογος του quest giver που είχε το Witcher 3, είναι όλα τα λεφτά.
spartan29gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Για την ακριβεια 10ευρω φθηνοτερα(επειδη θελει και 4ευρω μεταφορικα,τουλαχιστον για οσους παραγγειλαμε απογευμα και μετα)απο το γνωστο σκρουτζομαγαζο(gamescom),αλλα ναι για day one ηταν καλη περιπτωση. Εμενα μου βγξκε στα 60.40!!!! σχεδον ενα 20αρικακι γλιτωσαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα