Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγω ακομα δεν εχω παραλαβει παντως και αρα με βλεπω για Δευτερα παρολο που εχει αποσταλει η παραγγελια
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Να 'σαι καλα αγορινα και γω το ελπιζω να προλαβουμε..Βεβαια ειναι και περιεργες οι μερες Παρασκευη-Σαββατο παντα για on-line παραγγελιες, οποτε πιθανολογω οτι θα εχουμε ενημερωση απο Δευτερα.. Αντε να δουμε 2
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε με το παζάρι του Κωτσόβολου. 2
spartan29gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σε αναμμένα κάρβουνα είμαστε με το παζάρι του Κωτσόβολου. Λογικο ειναι αφου ηταν ενα 20αρικο πιο φθηνη!!!! απο ολλα τα σκρουτζομαγαδα που την ειχαν (αντε ευχομαι και σε εσενα να πανε ολλα καλα και να παραλαβεις) 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Λογικο ειναι αφου ηταν ενα 20αρικο πιο φθηνη!!!! απο ολλα τα σκρουτζομαγαδα που την ειχαν (αντε ευχομαι και σε εσενα να πανε ολλα καλα και να παραλαβεις) Για την ακριβεια 10ευρω φθηνοτερα(επειδη θελει και 4ευρω μεταφορικα,τουλαχιστον για οσους παραγγειλαμε απογευμα και μετα)απο το γνωστο σκρουτζομαγαζο(gamescom),αλλα ναι για day one ηταν καλη περιπτωση.
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγω ακομα δεν εχω παραλαβει παντως και αρα με βλεπω για Δευτερα παρολο που εχει αποσταλει η παραγγελια Εσυ τουλαχιστον εχεις παρει το "ok".. Εμεις ειμαστε ακομα στο "σβησε-φωτα-μηχανη-και ανεμενε αναγνωριση".
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εσυ τουλαχιστον εχεις παρει το "ok".. Εμεις ειμαστε ακομα στο "σβησε-φωτα-μηχανη-και ανεμενε αναγνωριση". Κοιτα λογικα για να μην εχουν ερθει ακομα ακυρα(βγηκε και γρηγορα εξαντλημενο στο site)δεν νομιζω να κρεμασει ο Κωτσοβολος,κυριως επειδη δεν ηταν λαθος τιμη. Το χειροτερο σεναριο ακομα και να γινει αυτο ειναι η απλη εκδοση στα 53ευρω που βγαινει 11.5ευρω φθηνοτερα Η προσφορα με το παζαρι ουτως ή αλλως τελειωνει μεχρι τις 5 του μηνα αν δεν κανω λαθος,αρα λογικα τα πραγματα απο Δευτερα θα εχουν ψιλο ξεδιαλυνει. 1
keropi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 εμένα στον Κώτσο λέει "υπό εκτέλεση" , τους πλήρωσα online και τους έστειλα το pdf αμέσως - το σύστημά τους με τις κάρτες σε εμένα κολλούσε... τώρα τί σημαίνει το "υπό εκτέλεση" δεν γνωρίζω ακριβώς - ούτε μου στείλανε κάτι
chrisgewrgi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παρελαβα και εγω απο κοτσοβολο με γενικη ταχυδρομικη σημερα.πολυ γρηγορα αν σκεφτουμε που ειμαι σε νησι.
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιζετε με τον πονο μας οι τελευταιοι.. Κοιτα λογικα για να μην εχουν ερθει ακομα ακυρα(βγηκε και γρηγορα εξαντλημενο στο site)δεν νομιζω να κρεμασει ο Κωτσοβολος,κυριως επειδη δεν ηταν λαθος τιμη. Το χειροτερο σεναριο ακομα και να γινει αυτο ειναι η απλη εκδοση στα 53ευρω που βγαινει 11.5ευρω φψηνοτερα Η προσφορα με το παζαρι ουτως ή αλλως τελειωνει μεχρι τις 5 του μηνα αν δεν κανω λαθος,αρα λογικα τα πραγματα απο Δευτερα θα εχουν ψιλο ξεδιαλυνει. Δεν μ'αρεσει το σεναριο.. αμα ηταν ετσι δεν ειχα σκοπο καν να το παρω τωρα το game.. αλλα κατα πολυ αργοτερα.. Η προσφορα ειναι που με πριζωσε.. Οποτε λογικα θα ριξω ακυρο στο ακυρο τους, αν το φαω.. Τριτη 6/3 τελειωνει η προσφορα με τα παζαρια.. μολις το checkαρα. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τριτη 6/3 τελειωνει η προσφορα με τα παζαρια.. μολις το checkαρα. 6/3 ειναι Δευτερα παντως 1
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 6/3 ειναι Δευτερα παντως Α καλα, πεσαμε και οι 2 κατα το ημισυ εξω.. μπερδευτηκα με το 3/4 στην ημερομηνια του υ/η και νομιζα οτι εχει 3 σημερα.
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Απ' όσο είδα στο reddit υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν θέμα με το game και έχουν την digital έκδοση. Οπότε δεν είναι μόνο το physical που μπορεί να έχει θέματα με κρασαρίσματα/κτλ. https://www.reddit.com/r/horizon/comments/5x5836/update_on_issues_with_the_opening_cinematic/ Edit: Περιέχει λίγα spoilers από την αρχή του παιχνιδιού (όχι κάτι σημαντικό κατ' εμέ)
biris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα σε όλους, εγώ έκανα το εξής, πριν μία ώρα πήγα στο εν λόγω κατάστημα (Περιστερίου) στο αντίστοιχο τμήμα με τα παιχνίδια και αφού έλεγξα διαθεσιμότητα, έκανα το παζάρι από το κινητο (σε IOS δεν παίζει το app τους), έβαλα παραλαβή από το συγκεκριμένο κατάστημα στην παραγγελία, έδειξα το confirmation απευθείας στην πωλήτρια που ήρθε στο mailbox και το πήρα επιτόπου παρόλο ότι ενημερώνει το σύστημά τους ότι χρειάζεται μία ώρα. (Τώρα κατεβαίνει το update 1.02)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα