Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Α μάλιστα, κατάλαβα τι εννοείς μιας και την αγορά για εμένα θα την έκανε ένας κοινός γνωστός μας αλλά είχε και εκείνος θέματα. Τουλάχιστον κατάφερα να αλλάξω τον κωδικό για το account μου, έβγαζε συνέχεια ότι έβαζα λάθος κωδικό , οπότε μπόρεσα να το κάνω παραγγελία με αντικαταβολή. Σου έχει αλλάξει στο status της παραγγελίας, σωστά; Υπό εκτέλεση γράφει σε εμένα στην κατάσταση. Μου σταλθηκε με sms ο αριθμος απο γενικη ταχυδρομικη και στο site λεει οτι εχει αποσταλλει ,αλλα ειχα βαλει καλου κακου σημειωση στην παραγγελια παραδοση κατα προτιμηση τις πρωινες ωρες. Αρα αν δεν το ειχα βαλει αυτο λογικα θα το ειχα ηδη το παιχνιδι στα χερια μου. Οσο για τα loading times ειναι γενικα ψιλο μεγαλα απο οτι κοιταζω οπως συνεβη και στο Bloodborne και λογικα θα βγει patch για αυτα. 1
vag.patrick Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 κοιτα τα Loading times ειναι Normal , ειναι σε φαση οπως το the last of us.Κοντα 20 με 30 δευτυερολεπτα φορτωνει και τελος, μετα δεν εχουμε κανενα Loading (μεχρι στιγμης τουλαχιστον)....
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδια το παιχνιδι ειναι οπως το skyrim περιπου?Η καμια σχεση? Επισης απο οπλα μονο με τοξο παιζεις?
Spartan117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Παιδια το παιχνιδι ειναι οπως το skyrim περιπου?Η καμια σχεση? Επισης απο οπλα μονο με τοξο παιζεις? Μπορείς να βρείς ομοιότητες με το Skyrim αλλα μοιάζει περισσότερο με Witcher. Έχεις διαφορα όπλα πέρα από το τόξο αλλα κυρίως χρησιμοποιείς τόξο με διαφορων ειδών βέλη (φωτιά, ηλεκτρισμός κτλ). κοιτα τα Loading times ειναι Normal , ειναι σε φαση οπως το the last of us.Κοντα 20 με 30 δευτυερολεπτα φορτωνει και τελος, μετα δεν εχουμε κανενα Loading (μεχρι στιγμης τουλαχιστον).... Εγώ στο Ps4 Pro με SSHD είναι το πολύ 10 δευτερόλεπτα αν όχι πιο λίγο τα loading, εκτος του πρώτου όταν κάνω boot το game. 1
HolyMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το παιχνιδι οπως λεει κ ο spartan εχει μονο το αρχικο loading που ειναι 10 δευτερολεπτα το πολυ! επισης εχει πολυ μικρα loading οταν κανεις fast travel. ειναι εξαιρετικο κ σε αυτο! 1
costacurta Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα με loading times
AMWN_RA Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το πήρα από τον κότσο σήμερα από ηράκλειο κρήτης έχει ακόμα 2 limited για οποίον ενδιαφέρεται να το πάρει από ηράκλειο.
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εμενα μου εβγαλε μολις στην κατασταση παραγγελιας "υπο εκτελεση".. Για δουμε αν θα φαω ακυρο ή οχι..
cpttony Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 ^^ To letterbox να μην έβαζες. Δεν μπορώ να τις χρησιμοποιήσω για background
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πραγματικα ειναι ολες για wallpaper.. Εμεις ακομα "υπο εκτελεση" γ@μω.. και στον Κωτσοβολο ακομα εξαντλημενο 1 ώρα αφοτου παράγγειλα και μεχρι τωρα.. οποτε λογικα ή προλαβα ενα απο τα τελευταια ή θα φαω ακυρο..
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Η limited δεν υπαρχει στο αμαζον, υπαρχει καποιο καλο site (uk) παιδες να την παραγγειλω και εγω ? δε με νοιαζει αν αργησει αλλα να ναι αξιοπιστο
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Skr1llex και εμένα από εχθές το βράδυ το ίδιο λέει. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εμενα σημερα το πρωι το εμφανισε.. Σε καταστηματα του Κωτσοβολου υπαρχουν ακομα κομματια διαθεσιμα... Ας ελπιζουμε να εχουν και στις αποθηκες μερικα να μας ολοκληρωσουν τις παραγγελιες οσοι προλαβαμε πριν βγαλει το "εξαντληθηκε".
spartan29gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγω μολις σημερα πηρα την δικια μου limited που προλαβα και την πηρα στα 60.40 ευρω με την προσφορα του παζαριου απο τον κωτσοβολο. Εμενα σημερα το πρωι το εμφανισε.. Σε καταστηματα του Κωτσοβολου υπαρχουν ακομα κομματια διαθεσιμα... Ας ελπιζουμε να εχουν και στις αποθηκες μερικα να μας ολοκληρωσουν τις παραγγελιες οσοι προλαβαμε πριν βγαλει το "εξαντληθηκε". Ευχομαι να εισαι τελικα τυχερος φιλε μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα