Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα, αν και παιζω normal, δεν ειναι απαραιτητα κακο να τελειωσεις νωριτερα παιχνιδι 60+ ωρων.

Ακολουθουν και Nier, Mass Effect. + το backlog που υπαρχει.

Να ταν 10-12 ωρες σιγουρα.

Δεν μας κυνηγαει κανεις και οταν εχεις πληρωσει και 50-60ευρω για day one παιχνιδι ειναι λογικο να μην θελεις να βιαστεις να το ξεπεταξεις το παιχνιδι.

Ετσι το βλεπω εγω.

Ναι θα βγει και nier και mass effect και ισως South park τον Μαρτιο αλλα απο απριλιο και μετα τα πραγματα πεφτουν απο πλευρας κυκλοφοριας τιτλων και λογικα μετα παμε σε φθηνοπωρο για νεες κυκλοφοριες.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας ζηλευω  .

ο Socratis  εχει πεθανει ανασα δεν εχει παρει ,δεν προλαβαινει να φορτιζει χειριστηρια. 

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/periferiaka-ps4/167323-prif-powerpak-1200mah-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-dualshock-4

με 16ευρωπουλα αμεσα διαθεσιμο :P

Μου ηρθε ειδοποιηση απο Κωτσοβολο για την παραγγελια που εκανα χτες το απογευμα. Αρα φανταζομαι αυτο σημαινει οτι λογικα δεν θα πεσουν ακυρα στην limited.

• Like 2
Δημοσ.

Μου ηρθε ειδοποιηση απο Κωτσοβολο για την παραγγελια που εκανα χτες το απογευμα. Αρα φανταζομαι αυτο σημαινει οτι λογικα δεν θα πεσουν ακυρα στην limited.

Πληρωμή μέσω κάρτας ή αντικαταβολή αν επιτρέπεται;

Δημοσ.

Δυστυχως φαινεται πως ειμαι στην μειονοτητα η οποια εχει τεχνικο προβλημα με το παιχνιδι.Κολλαει στα intro cinematics και εχει τεραστια loading times.Κατι προφανως πηγε λαθος με την εγκατασταση του παιχνιδιου η με τα δεδομενα που διαβαζει απτον δισκο

Εβγαλε και ανακοινωση η Guerilla οτι κοιταει το θεμα...

Τι να πω πραγματικα,μεγαλη ξενερα

Δημοσ.

Δυστυχως φαινεται πως ειμαι στην μειονοτητα η οποια εχει τεχνικο προβλημα με το παιχνιδι.Κολλαει στα intro cinematics και εχει τεραστια loading times.Κατι προφανως πηγε λαθος με την εγκατασταση του παιχνιδιου η με τα δεδομενα που διαβαζει απτον δισκο

Μπορείς να δοκιμάσεις να διαγράψεις όλο το game (κρατάς τα save φυσικά) και περίμενε να κάνει πλήρης εγκατάσταση πριν το αρχίσεις (2 ώρες λένε να το αφήσεις συνολικά).

Edit: 

• Like 9
Δημοσ.

Για αυτο τον λόγο για τα loadings κτλπ σκέφτομαι να το πάρω σε digital εκτος και αν ειναι γενικό το πρόβλημα

Δημοσ.

μηπως παιζει τπτ με τον σκληρο σου; εμενα ουτε κολλαει και το loading ειναι 5-10 δευτερολεπτα μονο στην αρχη! δοκιμασε αυτο που ειπε ο spartan117.

Δημοσ.

Το δευτερο γιατι στο πρωτο μου πεταγε error.

Α μάλιστα, κατάλαβα τι εννοείς μιας και την αγορά για εμένα θα την έκανε ένας κοινός γνωστός μας αλλά είχε και εκείνος θέματα.

Τουλάχιστον κατάφερα να αλλάξω τον κωδικό για το account μου, έβγαζε συνέχεια ότι έβαζα λάθος κωδικό -_- , οπότε μπόρεσα να το κάνω παραγγελία με αντικαταβολή.

Σου έχει αλλάξει στο status της παραγγελίας, σωστά;

Υπό εκτέλεση γράφει σε εμένα στην κατάσταση.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να διαγράψεις όλο το game (κρατάς τα save φυσικά) και περίμενε να κάνει πλήρης εγκατάσταση πριν το αρχίσεις (2 ώρες λένε να το αφήσεις συνολικά).

Edit: 

Το δοκιμασα το απογευμα και περασα το intro cutscene με αυτον τον τροπο,μετα ειχε gameplay που ετρεξε τερμα smooth αλλα τα επομενα cutscenes ειχαν πολλα σημεια που  ειχαν stuttering η το audio δεν ακουγοταν,ειπα να τα υπομενω μπας και, αλλα εντελει ξανακρασαρε σε cutscene, οποτε το παρατησα μεχρι να βρεθει μονιμη λυση. 

Για αυτο τον λόγο για τα loadings κτλπ σκέφτομαι να το πάρω σε digital εκτος και αν ειναι γενικό το πρόβλημα

διαβασα οτι συμβαινει και σε ατομα με digital 

μηπως παιζει τπτ με τον σκληρο σου; εμενα ουτε κολλαει και το loading ειναι 5-10 δευτερολεπτα μονο στην αρχη! δοκιμασε αυτο που ειπε ο spartan117.

Δεν νομιζω να ειναι κατι με τον σκληρο,διοτι πολυς κοσμος το παθε με το Horizon αποτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ.Τωρα αν ο σκληρος μου ηταν σε κακη κατασταση και το Horizon τον αποτελειωσε τι να πω,παντως με τα προηγουμενα παιχνιδια δεν ειχα θεμα.

Κατι που παρατηρησα ειναι οτι ενω το game κανει εγκατασταση 17 GB,στον δισκο λεει οτι πιανει 40GB.

Θεωρω πως εχει γινει καποια μλκια  με το plug n play feature,οπου σου κανει εγκατασταση καποια απαραιτητα αρχεια για να τρεξεις το game σχεδον κατευθειαν,αλλα μετα δεν την ολοκληρωνει

Δημοσ.

Το δοκιμασα το απογευμα και περασα το intro cutscene με αυτον τον τροπο,μετα ειχε gameplay που ετρεξε τερμα smooth αλλα τα επομενα cutscenes ειχαν πολλα σημεια που  ειχαν stuttering η το audio δεν ακουγοταν,ειπα να τα υπομενω μπας και, αλλα εντελει ξανακρασαρε σε cutscene, οποτε το παρατησα μεχρι να βρεθει μονιμη λυση. 

διαβασα οτι συμβαινει και σε ατομα με digital 

Δεν νομιζω να ειναι κατι με τον σκληρο,διοτι πολυς κοσμος το παθε με το Horizon αποτι διαβαζω σε διαφορα φορουμ.Τωρα αν ο σκληρος μου ηταν σε κακη κατασταση και το Horizon τον αποτελειωσε τι να πω,παντως με τα προηγουμενα παιχνιδια δεν ειχα θεμα.

Κατι που παρατηρησα ειναι οτι ενω το game κανει εγκατασταση 17 GB,στον δισκο λεει οτι πιανει 40GB.

Θεωρω πως εχει γινει καποια μλκια  με το plug n play feature,οπου σου κανει εγκατασταση καποια απαραιτητα αρχεια για να τρεξεις το game σχεδον κατευθειαν,αλλα μετα δεν την ολοκληρωνει

καντο ξανα εγκατασταση κ μετα μεσω safe mode κανε rebuilt database...με αυτο τον τροπο κανει ανασυγκροτηση...

Δημοσ.

τα δοκιμασα ολα,ασχοληθηκα ολο το απογευμα. Νομιζω η λυση ειναι στα χερια των devs,δεν γινεται να συμβαινει μονο σε αυτο το game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...