Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 να πώ και γώ, σαν τεχνολογικά αναλφάβητος σχετικά αλλά και ψιλο-retro gamer που δεν καταλαβαίνει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρετε εδώ οι περισσότεροι + όχι συχνός στο τοπικ των console games-πιο πολύ διαβάζω- , ότι το παιχνίδι το πήρα χτές -απλή έκδοση ένα 50άρικο από κοτσόβολο- και ένα 5άωρο που έπαιξα χτές το ευχαριστήθηκα όσο λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα... απλό ps4, νορμάλ tv, τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δεί μέχρι τώρα σε ps4 -τα περιβάλλοντα κυρίως- και δεν έχω δεί ούτε frame drops so far ούτε τπτ...ο κόσμος είναι εξαιρετικός, οι εναλλαγές καιρού και ώρας απίστευτες και . εκεί που ''υστερεί'' είναι στα πρόσωπα και στα τετ α τετ του μπλα μπλα που οκ ρε guys, και γώ λατρεύω witcher 3 αλλά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια ποιότητα σε αυτό το κομμάτι, το ίδιο ψιλοδύσκαμπτα άτονα μερικές φορές και άψυχα κεφάλια που ανοιγοκλείνουν το στόμα τους -με ένα + στο horizon plus γτ νομίζω ότι έχει κάνει καλύτερη δουλειά στα πιο λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου-...από αυτά τα παιχνίδια, το μόνο που με γέμισε γνκ σε αυτό το κομμάτι ήταν το MGSV που είχε εξαιρετική δουλειά στο facial animation (αν και ο snake λίγες φορές μας έκανε την τιμή να πεί κάτι )... κατά τα άλλα, κίνηση, κάμερα κτλ, όλα είναι σχεδόν άψογα... Το βασικό κομμάτι δλδ το gameplay, εμένα με έχει ενθουσιάσει: έχει τόσους μα τόσους διαφορετικούς τρόπους να φάς μια μηχανή και είναι πραγματικά τόσο εύχρηστο το όλο σύστημα, που μόλις βγήκα προς τα έξω και ξεκίνησα να περιπλανιέμαι, άφησα το main story και ξεκίνησα τα κυνήγια...οι μάχες είναι σχεδόν επικές μερικές φορές και αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα με κολλήσει στο τοίχο, όταν συναντήσω έναν πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ εχθρό... το σύστημα αναβάθμισης όπλων-inventory-αντικειμένων μου αρέσει πολύ επίσης και δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά ούτε και υπεραπλουστευμένο, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μέχρι τώρα -στο hard- με αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, αφού το παιχνίδι δε σου χαρίζεται στιγμή αν δεν σχεδιάσεις μια μικρή στρατηγική, έστω και για τον πιο ασήμαντο αντίπαλο... αν και μέγας λάτρης των Souls -ένας λόγος που δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με τέτοιου είδους παιχνίδια ή hack n slash-, το Horizon μπορώ να πώ πως στέκεται πλήρως ικανοποιητικά στα πόδια του στον τομέα δυσκολίας... τα uncharted δε τα φχαριστήθηκα ποτέ διότι περα της ιστορίας -που είναι και γαμώ- ξενέρωνα που ήταν τόσο ''παιδικά'' στο overall τους-στο 4ο παίζει να σκοτώθηκα 10 φορές σε όλο το παιχνίδι- ούτε να κολλήσω, παραήταν για τα γούστα μου challengeless και γραμμικό με πολύ μικρή αίσθηση του κινδύνου... εδώ έχω πεθάνει 10 φορές στα πρώτα 10 λεπτά που ξεκίνησα να την πέφτω σε πολλούς watchers μαζί σαν τον ράμπο (που λέει ο λόγος)... τέλος η ιστορία so far είναι σαν μια πειραγμένη sci f εκδοχή του prinsess mononoke/nausicaa of the valey of the winds, δλδ έξοχη όση έχω δεί ... χωρίς να το έχω προχωρήσει πόλύ, μπορώ να πώ ότι αυτός ο κόσμος σηκώνει πολλά περισσότερα + επιπλέον παιχνίδια για να δειχθεί... γενικά, νομίζω ότι αυτό είναι ο ορισμός του seller exclusive παιχνιδιού μιας κονσόλας που σέβεται τον αγοραστή της...πραγματικά θα ήθελα να δώ σε ps4pro και καμιά τερατώδη tv πως θα φαίνεται αλλά ακόμα και έτσι, η εμπειρία προς το παρόν είναι εξαιρετική... περί συγκρίσεων τώρα, τί να πώ, το witcher 3 γαμάει, το horizon γαμάει, το Zelda φαίνεται γαμάτο, το bloodborne γαμάει κτλ κτλ κτλ... νομίζω αυτά τα παιχνίδια δεν είναι να συγκρίνονται μεταξύ τους όσες ομοιότητες και να έχουν... είναι τόσο καλά και διαφορετικά on their core όλα τους αλλά και τόσο άψογα στο κομμάτι τους, που κάθε σύγκριση μοιάζε ανούσια... είναι σα να συγκρίνουμε master of puppets και somewhere in time και painkiller makes no fuckin sense anyways, thumps up, από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών! Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει να σε βλεπουμε πιο συχνα ενεργο στην παρεα μας.. Thanks για το ωραιο review, για εμας που δεν εχουμε κανει ακομα την αγορα! 4
vste Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 να πώ και γώ, σαν τεχνολογικά αναλφάβητος σχετικά αλλά και ψιλο-retro gamer που δεν καταλαβαίνει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρετε εδώ οι περισσότεροι + όχι συχνός στο τοπικ των console games-πιο πολύ διαβάζω- , ότι το παιχνίδι το πήρα χτές -απλή έκδοση ένα 50άρικο από κοτσόβολο- και ένα 5άωρο που έπαιξα χτές το ευχαριστήθηκα όσο λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα... απλό ps4, νορμάλ tv, τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δεί μέχρι τώρα σε ps4 -τα περιβάλλοντα κυρίως- και δεν έχω δεί ούτε frame drops so far ούτε τπτ...ο κόσμος είναι εξαιρετικός, οι εναλλαγές καιρού και ώρας απίστευτες και . εκεί που ''υστερεί'' είναι στα πρόσωπα και στα τετ α τετ του μπλα μπλα που οκ ρε guys, και γώ λατρεύω witcher 3 αλλά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια ποιότητα σε αυτό το κομμάτι, το ίδιο ψιλοδύσκαμπτα άτονα μερικές φορές και άψυχα κεφάλια που ανοιγοκλείνουν το στόμα τους -με ένα + στο horizon plus γτ νομίζω ότι έχει κάνει καλύτερη δουλειά στα πιο λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου-...από αυτά τα παιχνίδια, το μόνο που με γέμισε γνκ σε αυτό το κομμάτι ήταν το MGSV που είχε εξαιρετική δουλειά στο facial animation (αν και ο snake λίγες φορές μας έκανε την τιμή να πεί κάτι )... κατά τα άλλα, κίνηση, κάμερα κτλ, όλα είναι σχεδόν άψογα... Το βασικό κομμάτι δλδ το gameplay, εμένα με έχει ενθουσιάσει: έχει τόσους μα τόσους διαφορετικούς τρόπους να φάς μια μηχανή και είναι πραγματικά τόσο εύχρηστο το όλο σύστημα, που μόλις βγήκα προς τα έξω και ξεκίνησα να περιπλανιέμαι, άφησα το main story και ξεκίνησα τα κυνήγια...οι μάχες είναι σχεδόν επικές μερικές φορές και αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα με κολλήσει στο τοίχο, όταν συναντήσω έναν πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ εχθρό... το σύστημα αναβάθμισης όπλων-inventory-αντικειμένων μου αρέσει πολύ επίσης και δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά ούτε και υπεραπλουστευμένο, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μέχρι τώρα -στο hard- με αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, αφού το παιχνίδι δε σου χαρίζεται στιγμή αν δεν σχεδιάσεις μια μικρή στρατηγική, έστω και για τον πιο ασήμαντο αντίπαλο... αν και μέγας λάτρης των Souls -ένας λόγος που δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με τέτοιου είδους παιχνίδια ή hack n slash-, το Horizon μπορώ να πώ πως στέκεται πλήρως ικανοποιητικά στα πόδια του στον τομέα δυσκολίας... τα uncharted δε τα φχαριστήθηκα ποτέ διότι περα της ιστορίας -που είναι και γαμώ- ξενέρωνα που ήταν τόσο ''παιδικά'' στο overall τους-στο 4ο παίζει να σκοτώθηκα 10 φορές σε όλο το παιχνίδι- ούτε να κολλήσω, παραήταν για τα γούστα μου challengeless και γραμμικό με πολύ μικρή αίσθηση του κινδύνου... εδώ έχω πεθάνει 10 φορές στα πρώτα 10 λεπτά που ξεκίνησα να την πέφτω σε πολλούς watchers μαζί σαν τον ράμπο (που λέει ο λόγος)... τέλος η ιστορία so far είναι σαν μια πειραγμένη sci f εκδοχή του prinsess mononoke/nausicaa of the valey of the winds, δλδ έξοχη όση έχω δεί ... χωρίς να το έχω προχωρήσει πόλύ, μπορώ να πώ ότι αυτός ο κόσμος σηκώνει πολλά περισσότερα + επιπλέον παιχνίδια για να δειχθεί... γενικά, νομίζω ότι αυτό είναι ο ορισμός του seller exclusive παιχνιδιού μιας κονσόλας που σέβεται τον αγοραστή της...πραγματικά θα ήθελα να δώ σε ps4pro και καμιά τερατώδη tv πως θα φαίνεται αλλά ακόμα και έτσι, η εμπειρία προς το παρόν είναι εξαιρετική... περί συγκρίσεων τώρα, τί να πώ, το witcher 3 γαμάει, το horizon γαμάει, το Zelda φαίνεται γαμάτο, το bloodborne γαμάει κτλ κτλ κτλ... νομίζω αυτά τα παιχνίδια δεν είναι να συγκρίνονται μεταξύ τους όσες ομοιότητες και να έχουν... είναι τόσο καλά και διαφορετικά on their core όλα τους αλλά και τόσο άψογα στο κομμάτι τους, που κάθε σύγκριση μοιάζε ανούσια... είναι σα να συγκρίνουμε master of puppets και somewhere in time και painkiller makes no fuckin sense anyways, thumps up, από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών! Ωραιος! Να γραφεις συχνοτερα. ΥΓ: Painkiller Anytime. :P :P 1
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν κρατηθηκα τελικα, με τρωγανε τα χερια μου.. 3
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 thnxs guys να πώ βέβαια και το αυτονόητο, ότι λογικά όταν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, υποθέτω θα δώ κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά που so far δεν μου έχουν χτυπήσει ακόμα λόγω ακριβώς αυτύ του ενθουσιασμού -όπως και υποθέτω όλοι μας-... ελπίζω μόνο να μην είναι αρκετά -δεν το νομίζω truth to be told- ώστε να υποβαθμίσουν έστω και λίγο αυτή την εξαιρετική ως τώρα gaming εμπειρία (έπαιζα mgs5 -μέγας φαν- και λίγο πριν το φινάλε είπα οτι οκ, χμ, ναι, ίσως η ιστορία να μην ήταν ότι καλύτερο νόμιζα τλκ και επίσης ίσως το open world χωρίς bosses να μην του πάει και τόσο ) 1
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κοιτα.. το MGS ειναι αλλη υποθεση.. γιατι ειχε τεραστιο κοινο και ενα τεραστιο κομματι των φανατικων το εχασε επειδη ακριβως το γυρισε σε open world.. Εκει τωρα υπαρχει η μεριδα αυτων που λεει οτι ηταν τρομερη η αλλαγη σε open world και η μεριδα αυτων (including me) που απογοητευτηκαν παρα πολυ, και το παρατησαν και γρηγορα σχετικα.. Δεν ειναι για ολα τα game το open world στοιχειο, ποσο μαλλον για μια σειρα που ηδη εχει τεραστιο ονομα/επιτυχια σε ενα τεραστιο αριθμο fan με ολα τα προηγουμενα της σειρας (στο MGS αναφερομαι). Τωρα για το Horizon τι να πω.. εντελως εξω απο τον χορο και απο τα λιγα που εχω διαβασει και το ολο το hype που βλεπω, δεν ειναι κατι το καινοτομο, αλλα ειναι μια open world μιξη sci-fi με primal στοιχεια με κορυφαια γραφικα αυτη τη στιγμη για το ps4, αρκετα καλο σεναριο, και αρκετα ικανοποιητικο αριθμο ωρων gameplay (30-60+ αν βαλουμε ολα τα side μεσα). Ενα action-rpg που θα κρατησει καπως στον χρονο, οπως και το witcher.. Not bad at all.. Ειδωμεν απο βδομαδα που θα παραλαβω και εγω.. To be honest, ας μην ηταν η προσφορα του Κωτσοβολου και θα καθηστερουσα παρα πολυ την αγορα του γιατι εχω 3-4 παιχνιδια που στεκουν ακομα στην μεση.. αλλα εχε χαρη που θα αργησει αρκετα να πεσει η τιμη του, αν κρινω απο το hype. 1
jim777 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 thnxs guys να πώ βέβαια και το αυτονόητο, ότι λογικά όταν φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός, υποθέτω θα δώ κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά που so far δεν μου έχουν χτυπήσει ακόμα λόγω ακριβώς αυτύ του ενθουσιασμού -όπως και υποθέτω όλοι μας-... ελπίζω μόνο να μην είναι αρκετά -δεν το νομίζω truth to be told- ώστε να υποβαθμίσουν έστω και λίγο αυτή την εξαιρετική ως τώρα gaming εμπειρία (έπαιζα mgs5 -μέγας φαν- και λίγο πριν το φινάλε είπα οτι οκ, χμ, ναι, ίσως η ιστορία να μην ήταν ότι καλύτερο νόμιζα τλκ και επίσης ίσως το open world χωρίς bosses να μην του πάει και τόσο ) Το MGS5 το παράτησα και γω πάνω στο 10ωρο περίπου γιατί δε μου άρεσε που μου γάμησαν το game. Είχα μάθει σ' αυτή τη σειρά να τη παίζω λόγω ιστορίας και όχι λόγω gameplay (που ήταν αρκετά frustrating κάποιες στιγμές) οπότε αυτό το άσκοπο γύρω-γύρω, η ιστορία να προβάλλεται πιο πολύ μέσα από κασέτες αντί για μέσα από το game μ'έκανε να το παρατήσω. Τώρα για το Horizon δεν ισχύουν τα παραπάνω. Πρώτα απ'όλα δε μας "έχει καλομάθει" με καλογραμμένη ιστορία γιατί είναι φρέσκο IP οπότε βαδίζουμε στα τυφλά αν και στις πρώτες 10 ώρες μια χαρά με κρατάει η ιστορία αν εξαιρέσεις το κλασσικό πρόβλημα στα open-world που ξαφνικά εμφανίζονται 10 (!) και παρατάς την ιστορία για 5 ώρες γιατί θες να τα κάνεις όλα. Δεύτερον καθαρά σαν gameplay για μένα είναι πιο fun από αυτό του MGS. Μ'αρέσει πολύ τόσο η ποικιλία των εχθρών όσο και η ποικιλία προσέγγιση της μάχης (από casual pew pew μέχρι tactical). Έχω αρχίσει να βλέπω αρνητικά αλλά αυτά έχουν να κάνουν πιο πολύ με την κατηγορία του τίτλου (open world) παρά με το ίδιο το παιχνίδι. Δε μπορώ στα σοβαρά να γκρινιάξω γιατί έχει πολλά sidequests για παράδειγμα που με αποσπούν από το κεντρικό story ακόμη και αν όντως με ενοχλεί . 1
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εξαντλημενη στον Κωτσοβολο η Limited.. Εγω παραγγειλα πριν καμμια ωρα και μου ρθε και email κανονικα επιβεβαιωσης.Ελπιζω να μην φαω κανα ακυρο.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Την έχει φέρει και άλλο γνωστό σκρουτζομάγαζο, στην κανονική τιμή φυσικά. Ελπίζω και εγώ να μην φάω κανένα άκυρο από Κωτσόβολο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μας κάνει καυλάντα τα gaming PC's το ''μπρίκι'' της Sony πάλι ; 4
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μας κάνει καυλάντα τα gaming PC's το ''μπρίκι'' της Sony πάλι ; Από τη μία βλέπεις την ανακοίνωση της 1080 Ti, από την άλλη βλέπεις τα γραφικά του Horizon... και λες κάτι δεν κολλάει.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Και κάτσε να βγει το TLOU 2..Εκεί να δεις γέλια και....κλάματα. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το ψιλό-έθαψε ο Mack Απορω γιατι καθεσαι ακομα και παρακολουθεις τον συγκεκριμενο. Εχει ριξει ακυρο στο Dark Souls 3,στο Witcher 3,metal gear solid V και rise of the tomb raider εκτως των αλλων. Ενταξυ ας κραξουμε γνωστα και δημοφιλη παιχνιδια για τα views,γνωστη τακτικη,ειδικα σε παιχνιδια που δεν μας αρεσουν ουτως ή αλλως. 1
Spartan117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδιά τα dinobots δεν χαρίζουν καστανα πέραν στην βασική περιοχή, τρώω πολύ ξύλο λέμε
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μην κανετε το λαθος παντως και το παιξετε το παιχνιδι στο easy γιατι απο οτι διαβαζω παρα ειναι ευκολο(και αρα θα το τελειωσετε κλασσικα και γρηγοροτερα).
vste Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μην κανετε το λαθος παντως και το παιξετε το παιχνιδι στο easy γιατι απο οτι διαβαζω παρα ειναι ευκολο(και αρα θα το τελειωσετε κλασσικα και γρηγοροτερα). Κοιτα, αν και παιζω normal, δεν ειναι απαραιτητα κακο να τελειωσεις νωριτερα παιχνιδι 60+ ωρων. Ακολουθουν και Nier, Mass Effect. + το backlog που υπαρχει. Να ταν 10-12 ωρες σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα