Spartan117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το μεγαλο θετικο του παιχνιδιου ειναι τα controls παντως. Κανεις οτι θελεις χωρις να το σκεφτεσαι. Μπραβο τους! Τα τελευταια παιχνιδια που επαιξα (The Last Guardian, Nier, FFXV) αν και πολυ καλα παιχνιδια με εκαναν να παλευω με τα controls/camera συνεχως. Ειδικα το TLG. Στο Horizon το μονο που σε ενδιαφερει ειναι η στρατηγικη, οχι η εφαρμογη. ^ Αυτό. Οι βάσεις του παιχνιδιού και το gameplay μέρος είναι εξαιρετικά προσεγμένο. κάτι το οποιο ακόμα και σε games όπως Witcher 3 πχ δεν είναι δεδομένο. Η κίνηση, το aiming και οτιδήποτε τέλος πάντων έχει να κανει με τα controls είναι 10/10, μέχρι και τα menu βάλανε να τρέχουν στα 60 fps για να είναι πιο εύκολη η χρήση τους. Πάντως εγώ προτείνω να βγάλετε όσο HUD μπορείτε γιατί γίνεται αυτόματα άλλο game (όπως προτείνω και στα περισσότερα games). Εγώ προσωπικά τα έβαλα όλα dynamic και έκλεισα τελείως την πυξίδα από πάνω και το stealth symbol. 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πάντως εγώ προτείνω να βγάλετε όσο HUD μπορείτε γιατί γίνεται αυτόματα άλλο game (όπως προτείνω και στα περισσότερα games). Εγώ προσωπικά τα έβαλα όλα dynamic και έκλεισα τελείως την πυξίδα από πάνω και το stealth symbol. Τι εννοεις οτι γινεται αλλο game ? Πιο δυσκολο ?η' βελτιωνεται η εικονα το πως τρεχει ?
Spartan117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγώ το έχω έτσι Τι εννοεις οτι γινεται αλλο game ? Πιο δυσκολο ?η' βελτιωνεται η εικονα το πως τρεχει ? Είναι λιγότερο αυτοματοποιημένο, εγώ απολαμβάνω περισσότερο το exploration με τα setting πιο πάνω (και όπως είπα το κάνω και σε αλλα games). Και έχεις health bar κτλ όταν τα χρειάζεσαι μονο και όχι όλη την ώρα, που αυτό βοηθάει αρκετά στο να απολαύσεις τον οπτικό τομέα και τα τοπια που φτιάξανε. Το pathfinding πάντως το είχα κλειστό και στο Witcher. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τσίμπησα και εγώ τη Limited Edition. Παίδες μην αγχώνεστε...ο Κοτσόβολος δεν δίνει άκυρα. Άκυρα δεν δίνει σίγουρα, το θέμα είναι πότε θα έχουν παραλαβή πάλι. Αν μάθει κάτι κάποιος ας ενημερώσει και εμάς.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στο site πάντως τώρα το έχουν βάλει άμεσα διαθέσιμο για παραλαβή στο χώρο μας (και στο κατάστημα), στο σκρουτζ επίσης άμεσα διαθέσιμο από Κωτσόβολο.
SPANK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στο psn store για αγορά digital σε οτιδήποτε παιχνίδι πάνω από 50 euro νομίζω σου δίνει δώρο 10 euro οπότε το σκέφτομαι και για αγορά ,digital 1
Spartan117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στο psn store για αγορά digital σε οτιδήποτε παιχνίδι πάνω από 50 euro νομίζω σου δίνει δώρο 10 euro οπότε το σκέφτομαι και για αγορά ,digital Ωραία, αυτό ισχύει για όλο τον Μάρτιο άρα μάλλον θα πάρω Nioh/Nier και το άλλο τον Απρίλιο που σου δίνουν τα 10 ευρώ. Αν το συνδυάσεις και με το maxplay βγαίνεις 20 ευρώ κερδισμένος.
Skr1ll3x Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Κοιτα που δεν ηθελα να το αγορασω και να το αφηνα για αργοτερα μπας και πεσει η τιμη, και εσκασε μυτη στα 60 η limited..Θα μας κλεισουν το σπιτι..Must buy παιχνιδι? Πως το βλεπετε οσοι το χετε ηδη στα χερια σας? Υπαρχει καποιος να μπορει να ανεβασει μια φωτογραφια το steelbook διπλα με καποιο κανονικο ps4 κουτακι? θελω να δω ποσο χωρο πιανει το steelbook συγκριτικα.. thanks!
Spartan117 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Must buy παιχνιδι? Πως το βλεπετε οσοι το χετε ηδη στα χερια σας? Ναι, είναι σίγουρα από τα καλύτερα first party exclusive στο Ps4, αν όχι το καλύτερο. 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 που έχει 60 η limited; έχασα επεισόδια Δες Κωτσοβολο κατι με παζαρι ειπαν ,δεν πολυκαταλαβα 1
keropi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δες Κωτσοβολο κατι με παζαρι ειπαν ,δεν πολυκαταλαβα Ωραίος, έκανα "παζάρι" 61ε και το δέχτηκε οπότε το τσίμπησα... έφτασε 65ε στο τέλος με παράδοση Ιωάννινα αλλά και πάλι συμφέρει για επαρχία 1
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ωραίος, έκανα "παζάρι" 61ε και το δέχτηκε οπότε το τσίμπησα... έφτασε 65ε στο τέλος με παράδοση Ιωάννινα αλλά και πάλι συμφέρει για επαρχία Eισαι και πατριωτης ! 1
keropi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ^ Θυμίσου το 360 μπορεί και να σε μπέρδεψα με άλλον 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 να πώ και γώ, σαν τεχνολογικά αναλφάβητος σχετικά αλλά και ψιλο-retro gamer που δεν καταλαβαίνει πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρετε εδώ οι περισσότεροι + όχι συχνός στο τοπικ των console games-πιο πολύ διαβάζω- , ότι το παιχνίδι το πήρα χτές -απλή έκδοση ένα 50άρικο από κοτσόβολο- και ένα 5άωρο που έπαιξα χτές το ευχαριστήθηκα όσο λίγα παιχνίδια μέχρι τώρα... απλό ps4, νορμάλ tv, τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δεί μέχρι τώρα σε ps4 -τα περιβάλλοντα κυρίως- και δεν έχω δεί ούτε frame drops so far ούτε τπτ...ο κόσμος είναι εξαιρετικός, οι εναλλαγές καιρού και ώρας απίστευτες και . εκεί που ''υστερεί'' είναι στα πρόσωπα και στα τετ α τετ του μπλα μπλα που οκ ρε guys, και γώ λατρεύω witcher 3 αλλά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια ποιότητα σε αυτό το κομμάτι, το ίδιο ψιλοδύσκαμπτα άτονα μερικές φορές και άψυχα κεφάλια που ανοιγοκλείνουν το στόμα τους -με ένα + στο horizon plus γτ νομίζω ότι έχει κάνει καλύτερη δουλειά στα πιο λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου-...από αυτά τα παιχνίδια, το μόνο που με γέμισε γνκ σε αυτό το κομμάτι ήταν το MGSV που είχε εξαιρετική δουλειά στο facial animation (αν και ο snake λίγες φορές μας έκανε την τιμή να πεί κάτι )... κατά τα άλλα, κίνηση, κάμερα κτλ, όλα είναι σχεδόν άψογα... Το βασικό κομμάτι δλδ το gameplay, εμένα με έχει ενθουσιάσει: έχει τόσους μα τόσους διαφορετικούς τρόπους να φάς μια μηχανή και είναι πραγματικά τόσο εύχρηστο το όλο σύστημα, που μόλις βγήκα προς τα έξω και ξεκίνησα να περιπλανιέμαι, άφησα το main story και ξεκίνησα τα κυνήγια...οι μάχες είναι σχεδόν επικές μερικές φορές και αναρωτιέμαι πόσο πολύ θα με κολλήσει στο τοίχο, όταν συναντήσω έναν πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ εχθρό... το σύστημα αναβάθμισης όπλων-inventory-αντικειμένων μου αρέσει πολύ επίσης και δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο αλλά ούτε και υπεραπλουστευμένο, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μέχρι τώρα -στο hard- με αφήνει πλήρως ικανοποιημένο, αφού το παιχνίδι δε σου χαρίζεται στιγμή αν δεν σχεδιάσεις μια μικρή στρατηγική, έστω και για τον πιο ασήμαντο αντίπαλο... αν και μέγας λάτρης των Souls -ένας λόγος που δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με τέτοιου είδους παιχνίδια ή hack n slash-, το Horizon μπορώ να πώ πως στέκεται πλήρως ικανοποιητικά στα πόδια του στον τομέα δυσκολίας... τα uncharted δε τα φχαριστήθηκα ποτέ διότι περα της ιστορίας -που είναι και γαμώ- ξενέρωνα που ήταν τόσο ''παιδικά'' στο overall τους-στο 4ο παίζει να σκοτώθηκα 10 φορές σε όλο το παιχνίδι- ούτε να κολλήσω, παραήταν για τα γούστα μου challengeless και γραμμικό με πολύ μικρή αίσθηση του κινδύνου... εδώ έχω πεθάνει 10 φορές στα πρώτα 10 λεπτά που ξεκίνησα να την πέφτω σε πολλούς watchers μαζί σαν τον ράμπο (που λέει ο λόγος)... τέλος η ιστορία so far είναι σαν μια πειραγμένη sci f εκδοχή του prinsess mononoke/nausicaa of the valey of the winds, δλδ έξοχη όση έχω δεί ... χωρίς να το έχω προχωρήσει πόλύ, μπορώ να πώ ότι αυτός ο κόσμος σηκώνει πολλά περισσότερα + επιπλέον παιχνίδια για να δειχθεί... γενικά, νομίζω ότι αυτό είναι ο ορισμός του seller exclusive παιχνιδιού μιας κονσόλας που σέβεται τον αγοραστή της...πραγματικά θα ήθελα να δώ σε ps4pro και καμιά τερατώδη tv πως θα φαίνεται αλλά ακόμα και έτσι, η εμπειρία προς το παρόν είναι εξαιρετική... περί συγκρίσεων τώρα, τί να πώ, το witcher 3 γαμάει, το horizon γαμάει, το Zelda φαίνεται γαμάτο, το bloodborne γαμάει κτλ κτλ κτλ... νομίζω αυτά τα παιχνίδια δεν είναι να συγκρίνονται μεταξύ τους όσες ομοιότητες και να έχουν... είναι τόσο καλά και διαφορετικά on their core όλα τους αλλά και τόσο άψογα στο κομμάτι τους, που κάθε σύγκριση μοιάζε ανούσια... είναι σα να συγκρίνουμε master of puppets και somewhere in time και painkiller makes no fuckin sense anyways, thumps up, από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα