stavros88 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. Δεν περιμενω τιποτα. Εδω θα ειμαστε και θα δουμε τι θα κανουνε.Το να καθεσαι και να τρολαρεις 1,5 χρονο πριν βγει ενα παιχνιδι δεν ωφελει σε τιποτα και σε εξισωνει με ολους που λενε "τα mgs δεν εχουνε gameplay" 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αναρωτιέμαι αν σας πληρώνουν για τις PR καμπάνιες που κάνετε μερικούς εδώ μέσα η το κάνετε for free, τι δουλειά έχει το Uncharted, το ReCore το Tomb Raider στο θέμα του Horizon ακριβώς; Anyway, μερικές εικόνες από gamersyde καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν απ' ότι φαίνεται, τους παραδέχονται και τους προσλαμβάνουν http://www.dualshockers.com/2015/06/13/guerrilla-games-keeps-hiring-witcher-3-veterans-for-its-rumored-ps4-open-world-rpg/ Δείχνει απίστευτο αδερφέ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πάντως εγώ το μονο που φοβάμαι είναι η Guerilla, τεχνικά άρτια παιχνίδια αλλα το Shadowfall δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Το καλο είναι ότι το δουλεύουν σε κάποια μορφή εδώ και 4 χρονια οποτε σίγουρα είναι ένα project που πονάνε. Είναι παιχνίδι που από όσο δείξανε και ότι διάβασα είναι buy για εμενα αλλα θέλω να δω περισσότερο για να νιώσω το πως δουλεύει σαν open world. Ευτυχώς προσλάβανε και άτομα που βοηθήσανε στην δημιουργία του καλύτερου open world RPG που έχω παίξει τα τελευταία χρονια (Witcher 3). Αυτό που πραγματικά μου άρεσε είναι ότι δείξανε κατευθείαν gameplay στο reveal που δεν περίμενα για κανένα λόγο. Είναι hyped με μέτρο μέχρι να δούμε περισσότερα. Το άλλο θετικό; Το ότι η Sony αφήνει μεγάλα first party studio να φτιάξουν καινούργια IP, τα βαρέθηκα τα Killzone τόσα χρονια και ποτε δεν ήμουν μεγάλος fan της σειράς. Αυτό φαίνεται 10 φορες καλύτερο από όλα τα Killzone μαζί για εμενα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. Ρε big boss?μετοχος της cd project εισαι? ?καλο το witcher 3 ειπαμε και παιχνιδαρος!!αλλα το animation του παιχνιδιου που ειναι για τον π@#σο καβαλα δεν βλεπω να το αναφερεις στις αποθεωτικες σου αποψεις για το παιχνιδι. Υ.Γ Λιγο αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει φιλε μου,και επιπλεον εχει καταντησει κουραστικο αυτο που κανεις(στο να μπαινεις σε ολλα τα παιχνιδια της sony και να τα μειωνεις τοσο πολυ) καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. Εχουν παρει αρκετους προγραμματιστες απο την cd red project για το εν λογο project+οτι εχουν αποκτησει στην ομαδα τους και τον σεναριογραφο του fallout las vegas!!οπωτε το παιχνιδι βαδιζει σε σωστα μονοπατια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. Oπως σου ειπε και ο πιο πανω, αλλο τι θελεις να γινει και αλλο τι θα γινει. Ολοι εχουν το δικαιωμα στο να προσπαθησουν κατι διαφορετικο απο αυτο που εκαναν πριν. Με την ιδια λογικη...ποιος?αυτος που εφτιαξε τα Crash Bandicoot εφτιαξε το the last of us?Μα πως?LOL.Δεν γινεται. To trailer δειχνει εντυπωσιακοτατο, εχουν τον lead writer του fallout vegas που η περισσοτεροι τον αποθεωναν, και εχουν και τα καλυτερα quest του witcher 3 σου πλεον, αφου ειναι στο team του studio πισω απο το παιχνιδι. Tι αλλο θες για να πεισθεις δλδ και να εισαι αισιοδοξος? Ρητορικη ερωτηση και καταλαβαινεις το γιατι. και το Rise of Tomb Raider ειναι εντυπωσιακόΜαλιστα... τοσο καιρο μας μιλαγες για το linear γεματο set pieces uncharted και τωρα σου φαινεται εντυπωσιακο το ''gameplay'' trailer του TR που ηταν ολο κι ολο 3 set pieces πανω σε μια γραμμη.. Αντιθετα το uncharted 4 που ανοιξε απιστευτα για το genre, το εβγαλες μουφα και παλι αν και εκανε πλακα στην conference. Ωραιος ρε Προσεξε πως το πας...γιατι παλιοτερα εκανες τις ιδιες γραφικοτητες υπερ μιας κονσολας που εβγαζε ομως τα κερατα της και ας πουμε σε δικαιωνε. Τωρα εισαι κατα της και προβλεπω πολυ πικρα να ερχεται :P Προσεχε!χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Σήμερα θα έχει in-depth stream από την Guerilla στις 7 το απόγευμα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Για όσους ενδιαφέρει ο τεχνικός τομέας του παιχνιδιού. Με 30 καρέ στα 1080p θα τρέχει ο τίτλος, χρησιμοποιώντας μοντιφαρισμένη μηχανή του Killzone: Shadow Fall. Horizon: Zero Dawn will run at 1080p 30fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 btw 4 χρονια δουλευουν το παιχνιδι, εχουν αρχισει πριν απο το shadow fall(που απο οτι φαινεται δεν ασχοληθηκαν με αυτο). Οποτε θα κλεισει μια πενταετια μεχρι να βγει. edited Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Στο θέμα μας λοιπόν. Το παιχνίδι φαίνεται όντως ενδιαφέρον και με setting που μου αρέσει. Δεν τα βαριέμαι τα post apocalyptic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Πολύ ωραίο δείχνει, άντε να βγουν περισσότερα τέτοια μπας και πάρουμε καμιά κονσόλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Θα το έχει όμως το studio σε κάτι τέτοιο? Δε λέω, φάνηκε πολύ όμορφο και ενδιαφέρον, αλλά προσωπικά με "ανησυχεί" η τόσο μεγάλη αλλαγή στο είδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Θα το έχει όμως το studio σε κάτι τέτοιο? Δε λέω, φάνηκε πολύ όμορφο και ενδιαφέρον, αλλά προσωπικά με "ανησυχεί" η τόσο μεγάλη αλλαγή στο είδος. Exουν παρει κοσμο απο CDP και obsidian, αλλα θα τους δουμε στη πραξη. Γιατι να μη μπορουν? Πολλες εταιριες εχουν αλλαξει genre. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τα γραφικα των χαρακτηρων δειχνουν τοσο καλα οσο ενος Linear game.Η μαλλον καλυτερα απο τα περισσοτερα linear games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Η Guerilla από πάντοτε είχε τεχνικά άρτια παιχνίδια και αυτό δεν νομίζω να αλλάξει με το Horizon. Πάντως ήδη πήραμε μια γεύση όσοι παίξαμε το Shadowfall απο το open map design, ήταν αρκετά πιο ανοιχτό από τα προηγούμενα Killzone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Exουν παρει κοσμο απο CDP και obsidian, αλλα θα τους δουμε στη πραξη. Γιατι να μη μπορουν? Πολλες εταιριες εχουν αλλαξει genre. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι τα γραφικα των χαρακτηρων δειχνουν τοσο καλα οσο ενος Linear game.Η μαλλον καλυτερα απο τα περισσοτερα linear games. Ναί το διάβασα, και είναι πολύ καλό αυτό. Όσο για την αλλαγή στο είδος, στο μυαλό μου έρχεται η Crytek με το Ryse. Δε λέω, πολύ καλό, οπτικά δεν το αγγίζει σχεδόν τίποτα, αλλά απο gameplay.. meh.. Και είμαι και fan της Crytek. Με τους χαρακτήρες το είχε ανέκαθεν η Guerrilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα