NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 εχουν βγαλει witcher και horizon μετρια παιχνιδια! Που έγινε αυτό?
Spartan117 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Εγώ θα το ξαναπώ και οποιος με ακούσει. Βγαίνουν games σαν το Horizon, Nioh, Nier Automata, Zelda και αλλα όλα μαζί και αντί να χαιρόμαστε που θα έχουμε ένα καρο γαμάτα games να παίζουμε όταν θα υπάρχει νεκρή περίοδος, άσχετα με πιο game βάζουμε προτεραιότητα τώρα, καθόμαστε και μαλώνουμε για ποιος την έχει μεγαλύτερη 4
NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 διαβασε τα topics θα τα βρεις... Δεν μπορείς να στηρίξεις αυτό που έγραψες?
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δεν μπορείς να στηρίξεις αυτό που έγραψες? nick με τις λεξεις παιζεις! σου ειπα διαβασε τα topics να δεις τι λενε!
NickTG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 nick με τις λεξεις παιζεις! σου ειπα διαβασε τα topics να δεις τι λενε! Διάβασα και βρήκα μέχρι τώρα έναν να βγάζει συμπεράσματα για το Zelda. Αυτόν εννοείς?
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Διάβασα και βρήκα μέχρι τώρα έναν να βγάζει συμπεράσματα για το Zelda. Αυτόν εννοείς? θα με αναγκασεις να ψαξω και βαριεμαι...
Spartan117 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί ο Kojima διάλεξε Decima. 6
HolyMan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 θεριζει το παιχνιδι! το παιζω σε 4k και ειναι απιστευτο το αποτελεσμα!
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Fulgore, Ε ναι ο καθενας εχει δικη του αποψγη, δε γινεται να συμφωνουμε παντου, αυτα τα 2 3 πραγματα δε μου αρεσαν, τι θα πει αρνητικα που να στεκουν δε καταλαβαινω Σκεφτομαι κ εγω να το παρω παρα το οτι λιωνω Nioh k bloodborne, ερχεται και switch την τριτη
cpttony Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο μέχρι τώρα Αρχάριος στο photo mode 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Fulgore, Ε ναι ο καθενας εχει δικη του αποψγη, δε γινεται να συμφωνουμε παντου, αυτα τα 2 3 πραγματα δε μου αρεσαν, τι θα πει αρνητικα που να στεκουν δε καταλαβαινω Σκεφτομαι κ εγω να το παρω παρα το οτι λιωνω Nioh k bloodborne, ερχεται και switch την τριτη Θα πει αγαπητε οτι οταν με το καλο παρεις το παιχνιδι και γραψεις τις εντυπωσεις σου που θα το εχεις παιξει εκει μπορεις να βαλεις μαζεμενα τι σου αρεσε και τι οχι οπως πολυ σωστα εχεις κανει και στα αλλα παιχνιδια στα αντιστοιχα θεματα τους. Εγω γιαυτο τον λογο δεν με βλεπεις να εχω γραψει αναλυτικα την γνωμη μου για το παιχνιδι γιατι ακομα δεν το εχω παιξει Ενημερωση οσον αφορα την προσφορα του Κωτσοβολου στην limited edition με παζαρι στα 60ευρω. Ισχυει ακομα αλλα μπηκε ως κατοπιν παραγγελιας(πρεπει να πεσανε πολλες παραγγελιες ) https://www.skroutz.gr/s/10930026/Horizon-Zero-Dawn-Limited-Edition-PS4.html Πλαισιο,public και Mediamarkt την εχουν αυτη την εκδοση στα 80ευρω Η κανονικη εκδοση στα 53ευρω βλεπω υπαρχει κανονικα απο Κωτσο.
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να πέσουν άκυρα από το Κωτσόβολο; (δεν έχω κάνει ακόμα παζάρι για την Limited) Τι λένε ρε 199€ για την collector's edition. XD
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το PS4 δίνει πόνο στα γραφικά τώρα τελευταία Και που να φτάσει και το Last of Us 2.
cpttony Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Και που να φτάσει και το Last of Us 2. Εκεί θα είναι το αποκορύφωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα