Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλά υπάρχει διαφορά στο "προσωπικα δε μου αρέσει κάτι" και στο "κοιτάω το δέντρο και χάνω το δάσος"

Μα για να κοιτας το δεντρο και να χανεις το δασος, οπως εγραψες, σημαινει οτι δεν σε εχει ξετρελανει το παιχνιδι γενικοτερα. Αν φας κολλημα σιγουρα τα παραβλεπεις αυτα. :)

Παραδειγμα για εμενα ειναι το Witcher. Στο PS4 οταν το ειχα παιξει ειχε αρκετα τεχνικα θεματακια με framerate, animations, bugs. Πραγματικα δεν με ενδιεφερε καθολου. Σε αλλα παιχνιδια που δεν με τρελαναν τοσο μπορει να τα προσεξω.

Για να επιστρεψω on topic. Εχθες που πρωτο επαιξα το Horizon η αληθεια να λεγεται ημουν κομματια απο την κουραση. Ο μονος λογος που το εβαλα ηταν το day one. Και παρολα αυτα μου αρεσε πολυ το διωρο που επαιξα.

Ειναι και θεμα σε τι φαση βρισκεσαι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι και θεμα σε τι φαση βρισκεσαι.

Aυτο ισχυει και συμβαινει κυριως με τις ταινιες  αλλα και με τα games  .

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται στα παιχνίδια και τις ταινίες παίζει ρόλο σε τι φάση βρίσκεσαι. Για παράδειγμα το uncharted 4 το έπαιξα σε μία περίοδο που δεν είχα καθόλου όρεξη για games και "πιέστηκα" να το παίξω day one για να μη φάω spoilers. Το αποτέλεσμα ήταν να μην το ευχαριστηθώ καθόλου και να κοιτάω να το τερματίσω σαν αγγαρεία. Μάλιστα αμέσως μετά τον τερματισμό το πούλησα κατευθείαν. Βέβαια τότε δεν μπήκα στο φόρουμ να λέω ότι μου φάνηκε μέτριο γιατί ήξερα ότι θα με φάνε και γιατί ευθυνόμουν εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Στον κωτσοβολο υπαρχει διαθεσιμη η limited edition του horizon!!!και  με παζαρι πεφτει κοντα στα 60.40 ευρω απο 79.90.Πιστευω αξιζει σαν προσφορα για οπιον δεν την εχει χτυπησει ακομα(Εκανα και εγω μια παραγγελια)ελπιζω να προλαβα κανα κομματι. :P

Υ.Γ Η απλη βγαινει περιπου στα 52 ευρω απο οτι ειδα.

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170286-sony-horizon-zero-dawn-limited-edition?cmicc=skroutz

• Like 3
Δημοσ.

Στον κωτσοβολο υπαρχει διαθεσιμη η limited edition του horizon!!!και  με παζαρι πεφτει κοντα στα 60.40 ευρω απο 79.90.Πιστευω αξιζει σαν προσφορα για οπιον δεν την εχει χτυπησει ακομα(Εκανα και εγω μια παραγγελια)ελπιζω να προλαβα κανα κομματι. :P

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/170286-sony-horizon-zero-dawn-limited-edition?cmicc=skroutz

τι παζαρι ?

Δημοσ.

φτου και σήμερα μόλις έδωσα 77 για να την πάρω...  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπισα και εγω μια limited αφου με βαλε σε πειρασμο ο φιλος απο πανω στα 60,50.δεν ειχα σκοπο να το παιξω ακομα αλλα ας το παρω και βλεπουμε.

Δημοσ.

Όταν λέω ότι Witcherίζει... Geralt approves :D

και καλα κανει! το witcher και ειδικα το 3 ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια!

• Like 1
Δημοσ.

φτου και σήμερα μόλις έδωσα 77 για να την πάρω...  :mad:

Ημουν ετοιμος να παω να παρω το παιχνιδι σημερα απο το γνωστο σκρουτζομαγαζο και κυριολεκτικα με εσωσες με το παραπανω :P

Βλακεια βεβαια που μονο στο Αεροδρομιο υπαρχει για παραλαβη και ετσι με τα μεταφορικα πηγαινει στα 64ευρω αλλα και παλι δεν λεμε οχι σε τετοια τιμη :P

Δε ξερω γιατι συνεχιζεις να το συγκρινεις με το witcher Fulgore, δε συγκρινεται πουθενα, εγω συνεχισα να βλεπω streams μπας και αλλαξω αποψη, ο κοσμος μου φαινεται ιδιος με final fantasy  παντου "loot" να σηκωσεις, το crafting ειναι τερμα generic, τα προσωπα δεν ειναι απλα μετρια ειναι κακα, 

το παιχνιδι εχει δανειστει απο παντου και κανει μπαμ

Οταν καποιος πει 2 αρνητικα μην πεσετε να τον φατε, το ξαναειπαμε

Απο την μια λες οτι δεν συγκρινεται πουθενα με το Witcher 3(που μεχρι και developers απο την ομαδα του witcher ειχε το παιχνιδι)

http://www.gamesradar.com/ex-bethesda-and-cd-projekt-red-developers-helped-build-horizons-open-world/

απο την αλλη μου το συγκρινεις με το FF XV,επειδη πεφτουν crafting loot απο τα τερατα?

Το crafting τερμα generic. Γιατι τι ακριβως ηθελες να κανεις στο συστημα crafting περαν των upgrade και να φτιαχνεις τα οποια βελη?

Να γραφτουν αρνητικα αγαπητε αλλα πραγματικα αρνητικα τα οποια να στεκουν .

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα και γω την limited,ουτως η αλλως ηταν το πιο αναμενομενο exclusive φετος στο PS4 για μενα.Θα το δοκιμασω βραδακι,μακαρι να σκαλωσω

Δημοσ.

δεν θα μιλησω για γραφικα-gameplay-στορι-rpg στοιχεια κτλ κτλ κτλ

αγκες το μονο που εχω να πω ειναι το εξης

οτι καλυτερο επαιξα μετα το witcher 3!!!!

• Like 1
Δημοσ.

δεν θα μιλησω για γραφικα-gameplay-στορι-rpg στοιχεια κτλ κτλ κτλ

αγκες το μονο που εχω να πω ειναι το εξης

οτι καλυτερο επαιξα μετα το witcher 3!!!!

να αγιασει το στομα σου γιατι εδω μεσα μας εχουν ζαλισει με το zelda! εχουν βγαλει witcher και horizon μετρια παιχνιδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...