Socratis_g Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Κοιτα για σημερα δεν με πειραζει επειδη ουτως ή αλλως εχουμε απεργιες στην Αθηνα(αλλο απο εκει βασανο). Το θεμα ειναι οτι βγηκε τελειως και απο σκρουτζ (οπως και το consoleclub,αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο)και λεω ''εχε γουστο να ριξουν κανενα ακυρο''. Γενικα αρκετα τετοια σκρουτζομαγαζα εχουν θεματακια με τις παραγγελιες τις πρωτες μερες απο οτι εχω δει. Για το καταστημα οπως ειπα δεν εχω ξανααγορασει κατι(κυριως γιατι ειναι παρα πολυ μακρια απο μενα) και δεν μπορω να εκφερω μια αποψη,σε αντιθεση με το απο πανω το οποιο κατ επαναληψη σε πολλα πραγματα το εχει κανει αυτο με τις τσιμπημενες τιμες αλλα δεν θελω να βγω εκτος θεματος. τώρα με πήρε το μωρό απο gamescom. σήμερα έφυγε με κούριερ. αυριο θα το έχω. 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τελικά ισχύει ότι είναι πάνω από 30 ώρες το main story?! Τα side missions τι λένε Spartan?! Έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 side, το structure θυμίζει αρκετά Witcher 3 οποτε αν σου άρεσε αυτό τότε φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Tbh όχι, το μικρότερο που έχω βάλει είναι 3 ( ) στο No Man's Sky, του άξιζε και λιγότερο βασικά αλλα nvm. Τελικά ισχύει ότι είναι πάνω από 30 ώρες το main story?! Τα side missions τι λένε Spartan?! Αν και αρκετα νωρις https://howlongtobeat.com/game.php?id=26784 http://www.powerpyx.com/horizon-zero-dawn-trophy-guide-roadmap/ 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλά εννοείτε κοίταξα στο howlongtobeat απλά έχει μονο έναν. Nice, ενδιαφέρον sides είναι το πιο σημαντικό γιατί έτσι κι αλλιώς το main story σε open world συνήθως είναι διάλειμμα από το game.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλά εννοείτε κοίταξα στο howlongtobeat απλά έχει μονο έναν. Nice, ενδιαφέρον sides είναι το πιο σημαντικό γιατί έτσι κι αλλιώς το main story σε open world συνήθως είναι διάλειμμα από το game. Ε υποτιθεται οτι το παιχνιδι σημερα κυκλοφορησε(και εχτες στο America) ποσοι να εχουν προλαβει να το βγαλουν ηδη
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Eιμαι 2 ωρες ingame . Eχει μια απο τις καλυτερες εισαγωγες που εχω δει ποτε σε παιχνιδι . Και πανω που νομιζες πως το uncharted 4 ειχε εξαντλησει τα ορια των δυνατοτητων των κονσολων ερχεται το Horizon και το παει αλλα 2 κλικ πανω . Παιζω στο pro σε 4κ ρυθμιση και στην tv της υπογραφης μου και ο οπτικος τομεας ειναι απαραμιλλος ,καθε κομματι του , καθε pixel "ουρλιαζει " για το ποσο σημασια δωσαν στην λεπτομερεια,εξαιρετικα καλογυαλισμενος τιτλος . 3
jim777 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Τραβάω τα βυζιά μου με το πόσο καλό είναι το παιχνίδι. Αν το story στέκεται επαρκώς και δώσει και αυτό το κάτι παραπάνω που οφείλει να δώσει το story σε τέτοια παιχνίδια ίσως εξελιχθεί στην καλύτερη PS4 εμπειρία μου. 1
HolyMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 τι παιχνιδαρα!!! εχει ξεφυγει η σονυ!!! Σε 4k πεφτουν σαγονια!
mixalisss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εγω εχω oled 4k δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια πιο πολυ μου αρεσε το uncharted 4 λογικο γιατι δεν ειναι open world το στορι φαινετια καλο τα side quest λιγο βαρετα..εχα σκοπο να το αγορασω αλλα οταν πεσει η τιμη η το βρω used τωρα το νοικιασα απο αυτα που ειχα διαβασει και ακουσει περιμενα παραπανω.. σε ps 4 pro
HolyMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 εγω εχω oled 4k δεν τρελαθηκα να πω την αληθεια πιο πολυ μου αρεσε το uncharted 4 λογικο γιατι δεν ειναι open world το στορι φαινετια καλο τα side quest λιγο βαρετα..εχα σκοπο να το αγορασω αλλα οταν πεσει η τιμη η το βρω used τωρα το νοικιασα απο αυτα που ειχα διαβασει και ακουσει περιμενα παραπανω.. σε ps 4 pro περιμενες παραπανω σε ποιον τομεα...για μενα ειναι καλυτερο απο το uncharted 4.
mixalisss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 στον οπτικο τομεα γενικα τα προσωπα και γενικα το uncharted μου φαινεται πολθυ καλυτερο προσωπικη αποψη
ababapanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω παλι περιμενω παραγγελια απο το Gamescom(1η φορα αγοραζω απο αυτο) που εριξα και μεχρι σημερα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Θα περιμενω μεχρι και αυριο και αν δεν εχει ερθει καμια ανακοινωση θα ριξω ακυρο να παρω απο αλλου. Για το αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο που μου πουλαει την collector με καπελο(λες και ειναι η καρα σπανια για φρεσκο παιχνιδι)πανω απο την επισημη προτεινομενη τιμη ας μην το σχολιασω καλυτερα γιατι με βλεπω να τρωω ban για χαρακτηρισμους https://www.skroutz.gr/s/10930117/Horizon-Zero-Dawn-Collector-s-Edition-PS4.htmlΝτροπη και αισχος πια απο ορισμενα καταστηματα. Εχω κλείσει ένα κομμάτι από το ένα λόγω κατάστημα στα 129 για την collectors , αλλά διάβασα το ποστ σου και τώρα προβληματίστηκα. Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να προχωρήσω. Από την άλλη δεν υπάρχει πλέον πουθενά διαθέσιμο στα αλλά καταστήματα και από ότι μίλησα μου είπαν δεν υπάρχει δυνατότητα να ξανά φέρουν, όποτε αυτό εκμεταλλεύεται το συγκεκριμένο και χτυπάει την τιμή...
costacurta Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Συμφωνώ σε αυτό το uncharted 4 μου φαίνεται πιο δυνατό στη λεπτομέρεια, πρόσωπα κτλ. Στο horizon μου αρέσει πολύ το background, το παίζω σε απλή fullhd και είναι υπέροχο, σε hdr πιστεύω θα ξεφεύγει. Είμαι κάνα δεκαωρο στο παιχνίδι και προς το παρόν δήλωνω εντυποσιασμενος. Gameplay πάντως έχει δανειστεί από παντού, tomb raider/far cry 3/witcher 3/uncharted
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Περισσότερα εδώ: https://www.reddit.com/r/horizon/comments/5woi8q/horizon_zero_dawn_photo_mode_thread_oooooh_pretty/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα