cpttony Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Οκ την βρηκα ! Mε πρόλαβες με την φώτο Θέλω να παίξω, αλλά έχω δουλειές με φούντες! 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-paixnidia-games/Sony-PS4-Horizon-Zero-Dawn-Limited-Edition-719836452.htm απο δω να υποθεσω? Πολυ σωστα υποθεσες . Απο πλαισιο ναι .
Paralizer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μόλις τσίμπησα κι εγώ την Limited edition από Πλαίσιο (τελευταίο κομμάτι στον Πειραιά) και δεν βλέπω την ώρα να μπει το δισκάκι στο Ps. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω παλι περιμενω παραγγελια απο το Gamescom(1η φορα αγοραζω απο αυτο) που εριξα και μεχρι σημερα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Θα περιμενω μεχρι και αυριο και αν δεν εχει ερθει καμια ανακοινωση θα ριξω ακυρο να παρω απο αλλου. Για το αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο που μου πουλαει την collector με καπελο(λες και ειναι η καρα σπανια για φρεσκο παιχνιδι)πανω απο την επισημη προτεινομενη τιμη ας μην το σχολιασω καλυτερα γιατι με βλεπω να τρωω ban για χαρακτηρισμους https://www.skroutz.gr/s/10930117/Horizon-Zero-Dawn-Collector-s-Edition-PS4.html Ντροπη και αισχος πια απο ορισμενα καταστηματα. 1
Socratis_g Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω παλι περιμενω παραγγελια απο το Gamescom(1η φορα αγοραζω απο αυτο) που εριξα και μεχρι σημερα ουτε φωνη ουτε ακροαση. Θα περιμενω μεχρι και αυριο και αν δεν εχει ερθει καμια ανακοινωση θα ριξω ακυρο να παρω απο αλλου. Για το αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο που μου πουλαει την collector με καπελο(λες και ειναι η καρα σπανια για φρεσκο παιχνιδι)πανω απο την επισημη προτεινομενη τιμη ας μην το σχολιασω καλυτερα γιατι με βλεπω να τρωω ban για χαρακτηρισμους https://www.skroutz.gr/s/10930117/Horizon-Zero-Dawn-Collector-s-Edition-PS4.html Ντροπη και αισχος πια απο ορισμενα καταστηματα. και εγώ απο gamescom το προπαρηγγειλά το limited me steelbook. τους πήρα σήμερα τηλ. και μου είπαν ότι περιμένουν τις παραλαβές. αν προλάβουν θα τα στείλουν σήμερα και θα τα έχουμε αυριο. αλλιώς μεθάυριο το αργοτερο. μην αγχώνεσαι πάντως, είναι απο τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά. 2
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 και εγώ απο gamescom το προπαρηγγειλά το limited me steelbook. τους πήρα σήμερα τηλ. και μου είπαν ότι περιμένουν τις παραλαβές. αν προλάβουν θα τα στείλουν σήμερα και θα τα έχουμε αυριο. αλλιώς μεθάυριο το αργοτερο. μην αγχώνεσαι πάντως, είναι απο τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά. Κοιτα για σημερα δεν με πειραζει επειδη ουτως ή αλλως εχουμε απεργιες στην Αθηνα(αλλο απο εκει βασανο). Το θεμα ειναι οτι βγηκε τελειως και απο σκρουτζ (οπως και το consoleclub,αλλο γνωστο σκρουτζομαγαζο)και λεω ''εχε γουστο να ριξουν κανενα ακυρο''. Γενικα αρκετα τετοια σκρουτζομαγαζα εχουν θεματακια με τις παραγγελιες τις πρωτες μερες απο οτι εχω δει. Για το καταστημα οπως ειπα δεν εχω ξανααγορασει κατι(κυριως γιατι ειναι παρα πολυ μακρια απο μενα) και δεν μπορω να εκφερω μια αποψη,σε αντιθεση με το απο πανω το οποιο κατ επαναληψη σε πολλα πραγματα το εχει κανει αυτο με τις τσιμπημενες τιμες αλλα δεν θελω να βγω εκτος θεματος.
vste Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω παλι δεν εχω φωτογραφια να βαλω μιας και το συγκεκριμενο το πηρα ψηφιακα.. Απο τις λιγες εξαιρεσεις που κανω σε αυτο το θεμα, αλλα ειχα καβατζα στο Wallet κατι credits και τα μετρητα τα θελω για κουτατο Nier (αν αργησει σε PC). Το βραδυ θα πεσει Livestream...
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω παλι δεν εχω φωτογραφια να βαλω μιας και το συγκεκριμενο το πηρα ψηφιακα.. Απο τις λιγες εξαιρεσεις που κανω σε αυτο το θεμα, αλλα ειχα καβατζα στο Wallet κατι credits και τα μετρητα τα θελω για κουτατο Nier (αν αργησει σε PC). Το βραδυ θα πεσει Livestream... Στείλε κανένα link όταν το αρχίσεις. 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Digital masterrace represent (για game που ξέρω ότι δεν θα πουλήσω) Το κόλλησα το μικρόβιο για τα καλά από το Steam στο PC... 1
vste Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Στείλε κανένα link όταν το αρχίσεις. Θα βαλω στο σχετικο θεμα με τα videos φιλτατε σε spoiler tag βεβαιως. http://www.insomnia.gr/topic/637452-pcconsole-games-videos-thread/
Alastor192 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι για να υπάρχει, αντίθετος αδιάφορο το critic score. Για όσα 0 βλέπεις αλλα τόσα και παραπάνω 10 υπάρχουν. Το Dishonored 2/Deus EX που πόσταρες είναι από PC το score και πολύ του είναι, και ναι τα υπόλοιπα τόσο αξίζουν εκτος του Overwatch που έχω ακούσει τα καλύτερα απλά δεν με ενδιαφέρει, so arguing taste is pointless Α ωστε εσυ εισαι που βαζεις τα μηδενικα τελικα Μια screenshot για τους PC gamers Όλες από gameplay. Σε Pro ειναι αυτες?
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Σε Pro ειναι αυτες? Ναι ,αν και δεν νομιζω οι οπτικες διαφορες μεταξυ ps4 και ps4 pro να ξεχωριζουν τοσο πολυ απο φωτογραφιες.
Alastor192 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Οταν βγαινουν σε μεγαλη αναλυση μια χαρα ξεχωριζουν.Φαινεται οτι εχουν μεγαλη ευκρινεια οι φωτος
kaklas13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 παιδια απο λάθος εχω μια παραγγελια απο πλαισιο μεταμόρφωσης για την collectors. σε κανένα 2ωρο θα πάω να την ακυρώσω. αν τη θέλει κανεις να παει απο κει στειλτε πμ να σας δώσω κωδικο παραγγελιας. Να διευκρινησω οτι η παραγγελια είναι ηδη στο κατάστημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Α ωστε εσυ εισαι που βαζεις τα μηδενικα τελικα Tbh όχι, το μικρότερο που έχω βάλει είναι 3 ( ) στο No Man's Sky, του άξιζε και λιγότερο βασικά αλλα nvm. Τελικά ισχύει ότι είναι πάνω από 30 ώρες το main story?! Τα side missions τι λένε Spartan?! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα