Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι εχει περιπέτεια ( σε φάση tomb raider ) και εξερεύνηση η απλα πρέπει να ακολουθήσεις εναν συγκεκριμένο μονοπάτι για το campaign του , απο στοιχεία rpg πως ειναι ενοω δεν μου αρέσει το πολύ μπλα μπλά

Δημοσ.

καλα το user score στο metacritic ειναι για γελια δυστυχως.

Deus Ex 6.2,

Fallout 4 5.4

Dragon Age:Inquisition 5.9

Dishonored 2 6.3

Overwatch 6.3

και αλλα ποσα αντικειμενικα καλα παιχνιδια να "ψηφιζονται" ως μετρια.

ποιο Deus Εx;

το Inquisition και το Fallout4 κάπου τοσο αξιζουν ένα 6-7 (ειχαν και προβληματα χειρισμου και πολλα αλλα) , το dishonored 2 δεν ξέρω, το Overwatch πήρε τοσο λογω ισως του ελλειπους περιεχομενου τους πρώτους μηνες. Επισης συμφωνω και με το GTAV pc έκδοση που ενω παιρνει 96% (επειδη ειναι Rockstar) ,αν ειναι ειναι δυνατόν, οι παιχτες το δινουν ενα σχεδόν 8 (7.9). Nα υποθεσω πως μπηκαν τα ps4 fanboys και xbots και ριχναν μηδεν για να ριξουν την pc έκδοση :-D Λογική του καφενείου.

Το πολλοι παιχτες να μην έχουν  κατενθουσιαστει με ενα παιχνιδι, επειδη έχουν αισθανθει πως αυτο το έπαιξαν πολλάκις στο παρελθον και έχουν κανει τα ιδια ξανα και ξανά, σε μερικους φαίνεται ως κατι απιστευτο. Αυτο ακριβως αισθάνθηκα σε παιχνιδια σαν το GTAV ή στο Arkham Knight.

Απο την άλλη υπάρχουν και πολλά παιχνιδια που οι κριτικές συμφωνουν με τους παιχτες οπως στο Witcher 3 με 93/9.3, στο DOOM με 85/8.3 ή  στο Torment που μολις κυκλοφόρησε με 83/8.4

edit και εν τω μεταξύ τι 7.1 πλεον ειναι 88/8.8 το Ηorizon

Δημοσ.

Αλλη μια ερώτηση απο loading πως πάει το παιχνίδι γιατι σκέφτομαι να το πάρω diigtal οπως το uncharted απο το να βάζω το δισκάκι καθε φορά να φορτώσει κτλπ

Δημοσ.

Το παιχνίδι εχει περιπέτεια ( σε φάση tomb raider ) και εξερεύνηση η απλα πρέπει να ακολουθήσεις εναν συγκεκριμένο μονοπάτι για το campaign του , απο στοιχεία rpg πως ειναι ενοω δεν μου αρέσει το πολύ μπλα μπλά

Ειναι  open world με πολυ εξερευνηση,πιο πολυ φερνει προς witcher  παρα προς tomb ,ευτυχως .

Δημοσ.

Αλλη μια ερώτηση απο loading πως πάει το παιχνίδι γιατι σκέφτομαι να το πάρω diigtal οπως το uncharted απο το να βάζω το δισκάκι καθε φορά να φορτώσει κτλπ

Στο DF είχα δει ότι έχει ένα μεγάλο loading στην αρχή του παιχνίδιου (~40 δεύτερα), και μετά όταν αλλάζεις περιοχή είναι μικρότερα (~10-15 δεύτερα).

Δημοσ.

Τα user score, παίζει να είναι ότι πιο άχρηστο κυκλοφορεί εκεί έξω. Αλήθεια ποιος τα κοιτάει;

Εγώ και προφανώς πολλοί άλλοι για να υπάρχει, αντίθετος αδιάφορο το critic score. Για όσα 0 βλέπεις αλλα τόσα και παραπάνω 10 υπάρχουν. ;)

καλα το user score στο metacritic ειναι για γελια δυστυχως.

Deus Ex 6.2,

Fallout 4 5.4

Dragon Age:Inquisition 5.9

Dishonored 2 6.3

Overwatch 6.3

και αλλα ποσα αντικειμενικα καλα παιχνιδια να "ψηφιζονται" ως μετρια.

Το Dishonored 2/Deus EX που πόσταρες είναι από PC το score και πολύ του είναι, και ναι τα υπόλοιπα τόσο αξίζουν εκτος του Overwatch που έχω ακούσει τα καλύτερα απλά δεν με ενδιαφέρει,  so arguing taste is pointless ;)

Μια screenshot για τους PC gamers :P

Όλες από gameplay.

Very nice και όντως το game δεν έχει ίχνος από jaggies :)

Δημοσ.

Μια παρατηρηση μονο:

Που ειναι τα καλα τα χρονια που η πρωταγωνιστρια θα φορουσε μονο ενα δερματινο μπικινι και 2 μεταλικες βατες για προστασια.. Ξαναμπαινουμε στην Βικτωριανη εποχη μου φαινεται.

Αφου βρηκα και την πρωταγωνιστρια στο sequel.

TEO_9760-600x800.JPG

Και τα παλια καλα χρονια:

gfs_50591_2_18.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Spartan στο game νομίζω κανεις hunt mechanical beasts όχι screenshot :D Πέρα από την πλακα το δεύτερο screen και συγκεκριμένα ο φωτισμός φαίνεται καλύτερο και από το W3 με mods. Όντως καλά είπε ο Karak ότι οποίος λέει δεν έχει πανέμορφα graphs needs his eyes checked, μονο το facial animation είναι μέτριο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...