Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο skroutz παντως το δειχνει διαθεσιμο στον κωτσοβολο

αμεση παραλαβη λεει  ,παραδοση σε 1-3 μερες  .Στο αμεσα διαθεσιμο η' σε αποθεμα υπαρχει στο μαγαζι .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Όποιος το παίξει ας μας πει κριτικές γιατι ψήνομαι σπάνια οταν αγοράζω παιχνίδια για το ps4 να το τιμήσω , βασικά ειναι κοντά στο style της εξερεύνησης που εχει σαν το tomb raider ( ειδικά με το τόξο ) και μου αρέσει

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες η σονυ σημερα εκανε ντου , ειδικα στους μεγαλους να δει αν το χουν στα ραφια... οποτε απο αυριο κανονικα..εγω θα τσιμπησω την limited. , ευκαιρια ειναι, εχω εκπτωση στο παμπλικ κανα 20€...λουκουμιτς

• Like 1
Δημοσ.

Αργησαν. Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις που τα σκρουτζομαγαζα πιο παλια ειχαν τα παιχνιδια στα χερια τους μερικες φορες μεχρι και 3-5μερες νωριτερα(αναλογα την περισταση). Τωρα αυριο ουτως ή αλλως ειναι η επισημη μερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου,αυτο ελειπε να μην το εφερναν την ημερα αυτη :P

Δημοσ.

Παιδιά εγώ περασα από σκρουτζομαγαζο χωρίς παραγγελία κλπ και πήρα κανονικότατα την collectors.. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Κάτι μεταξύ tomb raider far cry 3 και crafting του Last of us.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι fulgore...τωρα ξυπνησαν αφου πλεον εχουν μεγαλη διαφορα σε πωλησεις ,ε το εξ μποξ και φυσικα μας εχουν λιωσει στα exclusives...εννοειται δε θα την πατησουν φυσικα οπως με το nioh....τους κλαιγαν και οι ρεγγες....οι απαραδεκτοι...

Δημοσ.

Να αναφερω μονο οτι το εν λογω καταστημα που αναφερθηκε ειναι το Astron games.

Παιδια καλο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις να αναφερουμε τα καταστηματα οταν προκειται για κυκλοφοριες παιχνιδιων που τα φερνουν νωριτερα. Και αυτο γιατι ενδιαφερει σιγουρα τον περισσοτερο κοσμο(+το γεγονος οτι σχεδον παντα τα σκρουτζομαγαζα αυτα ειναι και φθηνοτερα απο τις αλυσιδες). 

Δημοσ.

Συνηθως τα σκρουτζπμαγαζα δεν εχουν υπογεγραμμενα συμβολαια με σονυ ελλας κλπ.....οποτε ειναι καλη περιπτωση, ειδικα για τους κατοικους Αττικης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...