Alastor192 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 στο skroutz παντως το δειχνει διαθεσιμο στον κωτσοβολο
Thanofski Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 εμένα ήρθε ειδοποίηση από skroutzoμαγαζο να πάω να παραλάβω αλλά το μαγαζί δείχνει μη διαθέσιμο
Grim Ripper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και εμένα μου ήρθε μήνυμα, από το ίδιο μαγαζί λογικά. Limited edition στα 79,80.
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) στο skroutz παντως το δειχνει διαθεσιμο στον κωτσοβολο αμεση παραλαβη λεει ,παραδοση σε 1-3 μερες .Στο αμεσα διαθεσιμο η' σε αποθεμα υπαρχει στο μαγαζι . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2017 από Fotis13
SPANK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Όποιος το παίξει ας μας πει κριτικές γιατι ψήνομαι σπάνια οταν αγοράζω παιχνίδια για το ps4 να το τιμήσω , βασικά ειναι κοντά στο style της εξερεύνησης που εχει σαν το tomb raider ( ειδικά με το τόξο ) και μου αρέσει 1
cpttony Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Πέρασα απο το κατάστημα, και μου είπαν ότι το έχουν, αλλά δεν γίνεται να μου το δώσουν.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Βγηκε και οδηγος για ολα τα trophy του παιχνιδιου και ευτυχως ειναι αρκετα βατα http://www.powerpyx.com/horizon-zero-dawn-trophy-guide-roadmap/
vag.patrick Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες η σονυ σημερα εκανε ντου , ειδικα στους μεγαλους να δει αν το χουν στα ραφια... οποτε απο αυριο κανονικα..εγω θα τσιμπησω την limited. , ευκαιρια ειναι, εχω εκπτωση στο παμπλικ κανα 20€...λουκουμιτς 1
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Αργησαν. Υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις που τα σκρουτζομαγαζα πιο παλια ειχαν τα παιχνιδια στα χερια τους μερικες φορες μεχρι και 3-5μερες νωριτερα(αναλογα την περισταση). Τωρα αυριο ουτως ή αλλως ειναι η επισημη μερα κυκλοφοριας του παιχνιδιου,αυτο ελειπε να μην το εφερναν την ημερα αυτη
kaklas13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά εγώ περασα από σκρουτζομαγαζο χωρίς παραγγελία κλπ και πήρα κανονικότατα την collectors.. Πρώτες εντυπώσεις θετικότατες. Κάτι μεταξύ tomb raider far cry 3 και crafting του Last of us. 1
vag.patrick Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Ναι fulgore...τωρα ξυπνησαν αφου πλεον εχουν μεγαλη διαφορα σε πωλησεις ,ε το εξ μποξ και φυσικα μας εχουν λιωσει στα exclusives...εννοειται δε θα την πατησουν φυσικα οπως με το nioh....τους κλαιγαν και οι ρεγγες....οι απαραδεκτοι...
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Να αναφερω μονο οτι το εν λογω καταστημα που αναφερθηκε ειναι το Astron games. Παιδια καλο ειναι σε τετοιες περιπτωσεις να αναφερουμε τα καταστηματα οταν προκειται για κυκλοφοριες παιχνιδιων που τα φερνουν νωριτερα. Και αυτο γιατι ενδιαφερει σιγουρα τον περισσοτερο κοσμο(+το γεγονος οτι σχεδον παντα τα σκρουτζομαγαζα αυτα ειναι και φθηνοτερα απο τις αλυσιδες).
vag.patrick Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Συνηθως τα σκρουτζπμαγαζα δεν εχουν υπογεγραμμενα συμβολαια με σονυ ελλας κλπ.....οποτε ειναι καλη περιπτωση, ειδικα για τους κατοικους Αττικης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα