Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/10930026/Horizon-Zero-Dawn-Limited-Edition-PS4.html

Δεν βλεπω αλλο καταστημα να φερνει την Limited edition περα απο τις γνωστες αλυσιδες(Κωτσος,media markt,Πλαισιο)αρα για την φθηνοτερη εκδοση κλασσικα το γνωστο σκρουτζο μαγαζο ξεχωριζει παλι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oι κριτικές ειναι κυριως υποκειμενικές ειτε το θέλουμε ειτε οχι. Για αυτο και ο περισσότερος κοσμος βασιζεται περισσότερο στον μεσο ορο του metacritic (meta και user score) παρά σε μεμονωμένα review. Eπισης βλέπει αν το userscore πάνω κάτω συμφωνει με το metascore.

Καλα ασε το user score  τωρα στο μετακριτικ διοτι μπαινουμε μεσα ολλα τα φανμπογια και ριχνουν μηδενικα εκατερωθεν μονο και μονο για να ριξουν τον μεσο ορο.Ενταξει υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις σε μερικα παιχνιδια αλλα σε αποκλειστικους τιτλους γινεται το σωσε δυστυχως.

32285276714_7e724c1665_o.png

clujlRo.jpg

Άρχισε και το preload στα Ευρωπαϊκά account, 43 gigs λέει σε εμενα.

Τετοιο foliage σε τριτου προσωπου action rpg  δεν πρεπει να εχω ξαναδει. μεχρι στιγμης :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Ειδα κανα μισαωτο στο twitch, πραγματικα τα γραφικα ειναι απιστευτα, κατ αλλα δε μου αρεσε οπως και φοβομουνα, το συστημα μαχης δε μου αρεσει καθολου δεν ειναι του γουστου μου, οπως και τα quest, σε sale σιγουρη αγορα ομως

psycho τα γραφικα μου αρεσανε περισσοτερο απο uncharted4 που εχω, αλλα απο stream, μπορει στη τηλεοραση μου να φαινεται αλλιως

Δημοσ.

Ναι οκ, αλλά το cinematic feel του U4 δεν το φτάνει το Horizon και λογικό γιατί όπως λες και 'συ, το ένα δεν είναι open-world.

Προφανως και σε αυτο εχεις δικιο ετσι οπως το θετεις,βεβαια δεν νομιζω οτι τους ενδιεφερε και ποτε να δωσουν cinematic feel σε τετοιου ειδους παιχνιδι. Αντιθετως τα Uncharted απο το 2 κυριως και μετα προσεφεραν αυτο ακριβως το πραγμα με κορυφωση το 4.

Ειδα κανα μισαωτο στο twitch, πραγματικα τα γραφικα ειναι απιστευτα, κατ αλλα δε μου αρεσε οπως και φοβομουνα, το συστημα μαχης δε μου αρεσει καθολου δεν ειναι του γουστου μου, οπως και τα quest, σε sale σιγουρη αγορα ομως

psycho τα γραφικα μου αρεσανε περισσοτερο απο uncharted4 που εχω, αλλα απο stream, μπορει στη τηλεοραση μου να φαινεται αλλιως

Ειδα για πρωτη φορα stream των unboxholics.

Κλασσικα στα σχολια ο καθενας εγραφε το μακρυ και το κοντο του οπως ποσο κοστιζει το παιχνιδι,αν βγαινει για pc ή xbox,οτι μοιαζει με tomb raider,ο αλλος τι laptop να αγορασει και παει λεγοντας.

Το σταματησα γιατι δεν ηθελα να φαω spoiler στην μαπα :P

Δημοσ.

οντο του οπως ποσο κοστιζει το παιχνιδι,αν βγαινει για pc ή xbox,οτι μοιαζει με tomb raider,ο αλλος τι laptop να αγορασει και παει λεγοντας.

Το σταματησα γιατι δεν ηθελα να φαω spoiler στην μαπα :P

Και εγω ειδα τα πρωτα 5  λεπτα και σταματησα γιατι μου αρεσε τοσο πολυ αυτο που εβλεπα ,που ηθελα μολις το παρω να εχω "παρθενα" εμπειρια .

Υπαρχει πιθανοτητα να το εχουμε σημερα λετε για την limited?

Δημοσ.

Υπαρχει πιθαnοτητα να το εχουμε σημερα λετε για την limited?

Λιγο δυσκολο και δεν λεω αδυνατο μπας και φερει το πρωτο σκρουτζομαγαζο νωριτερα γιατι απο αλυσιδες δεν περιμενω και πολλα.

Λογικα το μεσημερι θα γνωριζουμε αν θα φερει κανενα σκρουτζομαγαζο το παιχνιδι σημερα.

Δημοσ.

Kαλα αν την βρει καποιος μεσα στην μερα ας ενημερωσει και εδω γιατι αν δεν την παρω σημερα στα χερια μου ,μετα θα εχω χρονο να ξαναπαιξω απο βδομαδα ,σουκου θα λειπω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...