Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω διαφεύγει από τον κόσμο το γεγονός ότι τα reviews από ένα περιοδικό/site γράφονται από διαφορετικούς αρθρογράφους, με διαφορετικό τρόπο σκέψης και γραφής, διαφορετικά γούστα, πιθανή ατζέντα/συμφέροντα κλπ κλπ.

Η πιό αξιόπιστη στατιστικά βαθμολογική ανάλυση ενός τιτλου είναι μέσα από sites όπως το metacritic (σύγκριση reviews από critics με users), αλλά και πάλι θέλει προσοχή.

Στο τέλος της ημέρας, οι βαθμολογίες ενός τίτλου είναι αδιάφορες, αν δεν συμβαδίζουν με την δική σου εμπειρία από το παιχνίδι. Αν δεν διασκέδασες με έναν τίτλο, όσα 10άρια και να πήρε δεν αλλάζουν κάτι για εσένα.

• Like 9
Δημοσ.

Από αυτούς τους τίτλους φαίνεται ότι μια χαρά ξέρει που να βάζει 10. Επίσης, 10/10 δεν σημαίνει αψεγάδιαστο, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν γίνεται να είναι τέλειο.

Καλα μη παιρνεις και τοις μετρητοις τι λεει το EDGE και το κάθε EDGE, λες και μίλησε η θεική δυναμη του gaming, γιατι με αυτη τη λιστά δεν συμφωνουν οι πάντές, ειναι μέσα παιχνιδια που δεν θα έπρεπε να ειναι και εξω αλλα που θα έπρεπε να ειναι. Επισης παρέλειψε τελειως ολοκληρες κατηγοριες παιχνιδιών, καποιοι εκπροσωποι των οποιων αξιζουν δεκα με τονο.

και 10 σημαινει το αψεγάδιαστο παιχνιδι, τιποτε λιγότερο. Aν δινεις δεκάρι σε παιχνιδι που έχει καποια θέματα κακώς το δινεις .

• Like 1
Δημοσ.

Mπα, το Lbp2 είναι 11/10

Το πρώτο lbp είναι 10/10

Καλυτερο το 2ο(λογικο), αλλα ενταξει το πρωτο το αγαπω:P

και 10 σημαινει το αψεγάδιαστο παιχνιδι, τιποτε λιγότερο. Aν δινεις δεκάρι σε παιχνιδι που έχει καποια θέματα κακώς το δινεις .

Δεν υπαρχει τετοιο παιχνιδι. Ουτε θα υπαρξει.

Δημοσ.

Καλυτερο το 2ο(λογικο), αλλα ενταξει το πρωτο το αγαπω :P

Δεν υπαρχει τετοιο παιχνιδι. Ουτε θα υπαρξει.

Knack 2

Δημοσ.

αψεγαδιαστο δε νομιζω να υπαρχει, ολα τα παιχνιδια εχουν περιθωρια βελτιωσης σε παρα πολλους τομεις

και περα απ αυτο το θεμα ειναι καθαρα προσωπικο, νομιζω το χεσαμε το θεμα ομως, μπηκε και ο sheep να το χεσει περισσοτερο :P

Δημοσ.

Για σενα ποια αξιζουνε 10? 10 για μενα ειναι το bayonetta, στο ειδος του προσφερε παρα πολλα με το combat να ναι θεικο, ειδικα στο πσ3 το απολαυσα παρα πολυ παρα τα προβληματα του, 

Το παιξα στο ps3 και μου βγηκαν τα ματια απο τα frame drops,ειδικα προς το τελος. Επισης και το ολο στορυ του ηταν πολυ αδιαφορο. Καλα και τα δυο παιχνιδια(τα εχω παιξει και τα δυο)αλλα και εγω συμφωνω οτι για 10ρι δεν ειναι ουτε για αστειο.

Δημοσ.

απο τετοιο παιχνιδι δεν ζητας και ιστορια ( ηταν τραγικη κακα τα ψεματα), εδωσε αλλα παρα πολλα

animation, witch time + witch walk, απο τα καλυτερα boss fights σε τετοιου ειδους παιχνιδι, το combat ειναι ανωτερο απ ολα του ειδους ισως με εξαιρεση sigma 2 που το λατρευω, χρωματα, ολα καθαρα προσωπικη αποψη

τα προβληματα στο πσ3 ηταν πολλα και βγαλανε και update που διορθωσε καποια αλλα μπορουσε να γινει και καλυτερο

γενικα θυμαμαι ολοι βαζανε 9αρια οταν βγηκε στην Ευρωπη, εγω το θυμαμαι σαν ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που επαιξα στο πσ3

Δημοσ.

Το παιξα στο ps3 και μου βγηκαν τα ματια απο τα frame drops,ειδικα προς το τελος. Επισης και το ολο στορυ του ηταν πολυ αδιαφορο. Καλα και τα δυο παιχνιδια(τα εχω παιξει και τα δυο)αλλα και εγω συμφωνω οτι για 10ρι δεν ειναι ουτε για αστειο.

ενταξει ποιο action hack and slash εχει "καλή" ιστορια, αυτα τα παιχνδια τα παιζεις για αλλους λογους οχι πάντως για να δεις ιστορια μεγέθους Witcher ή Pillars of Eternity.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει ποιο action hack and slash εχει "καλή" ιστορια, αυτα τα παιχνδια τα παιζεις για αλλους λογους οχι πάντως για να δεις ιστορια μεγέθους Witcher ή Pillars of Eternity.

Metal gear rising και Devil may cry σιγουρα μου ηταν πιο ευχαριστες για το ειδος τους και ειδικα στο δευτερο ειναι που ξεχωρισαν και αρκετα οι χαρακτηρες. Ναι το bayonetta ειχε πολυ καλο συστημα μαχης αν και δεν μου αρεσαν και οι εχθροι σχεδιαστικα. Βεβαια ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps3,ειδικα η αρχικη εκδοση ουτε για αστειο. Ειχε παρα πολλα τεχνικα θεματα για να το απολαυσεις το παιχνιδι οπως πρεπει.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα καταστημα το δειχνει αμεσα διαθεσιμο αλλα στο link του λεει διαθεσιμο σε 4-7μερες.... Δεν βλεπω σημερα να φερνει καποιο καταστημα δυστηχως,αρα παμε απο αυριο και μετα.https://www.skroutz.gr/s/9194946/Horizon-Zero-Dawn-PS4.html

Δημοσ.

Τo παραπάνω screen είναι από upcoming PC έκδοση?! :P Δεν έχει ίχνος jaggie, να φανταστώ από Pro 4k/HDR?! or Photoshop? :P

Για την πρώτη μονο γιατί η δεύτερη φαίνεται λες και είναι PS2 με όλη την θολούρα. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...