Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια διαπιστωση για τον τεχνικο τομεα του horizon εκανα το οποιο δικαιωνει καποιους ανθρωπους που ειχαν μια συγκεκριμενη αποψη!εγω δεν μαλωσα με κανεναν ποτε μαλλον καποιο λαθος κανεις εχω και τα τρια μηχανηματα και τα χαιρομε το ιδιο!

Ναι αλλα πολλες φορε τετοια ποστ οδηγουν αλλου και οχι στη συζήτηση πανω στο παιχνιδι αυτο απλα λεω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οκ παω πασο..ας μεινουμε οτι ειναι ενα παρα πολυ εντυπωσιακο παιχνιδι το horizon και ας ελπιζουμε να μην γινει κανα downgrade αργοτερα οπως ειπε και ο cortana!αν και πιστευω οτι το εχει παρει το μαθημα της η querilla...αλλα το χει κιολας με τα γραφικα!ειναι πολυ ικανοι!

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Uncharted ...? εγώ θεωρώ πως το Rise of the Tomb Raider έχει καλύτερο οπτικό τομέα από το Uncharted 4.

what???

H μια γραμμη διαδρομος μονο με set pieces(μηδεν gameplay) του ΤR, καταφερε να εχει πολυ χειροτερα γραφικα απο το σαφως εντυπωσιακα πιο open απο ποτε uncharted.

Σε μοντελα,περιβαλλον,,φωτισμο, καταστροφη του περιβαλλοντος?Απο οπου και να το παρεις.

Ρε θα μας τρελανετε  :P

Τεσπα το παιχνιδι του thread ειναι το horizon.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό και χαίρομαι που η Guerilla διάλεξε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο διότι, δεν σας κρύβω τα Killzone series του PS 3 (του PS 4 δεν ξέρω τι παίζει) ήταν πολύ boring για τα μέτρα μου.

• Like 1

Πολύ όμορφο και θυμίζει Enslaved.

Αλλά μου φαίνεται περίεργη η τόσο μεγάλη αλλαγή στο είδος απο την Guerrilla Games.

Ελπίζω πάντως να μην σημαίνει και το τέλος των Killzone.

Εγώ σε αυτό ακριβώς ελπίζω :D

Δεν υπάρχει το πόσο χάρηκα με την ανακοίνωση αυτού του παιχνιδιού! Και ναι, θυμίζει όντως Enslaved, που είναι κι αυτό πολύ ευχάριστο (από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχω από την προηγούμενη γενιά, πρέπει να πω. Τώρα που το σκέφτομαι, το DLC του δεν το έχω παίξει. Χμ χμ...)

• Like 2

αχχαχαχαχαχαχαχαχ ΟΚ τα διάβασα όλα σήμερα, αυτό θα πει ενημέρωση - σε thread για αποκλειστικό του ps4 να μαθαίνεις ότι παιχνίδια για τ μηχάνημα σαν το

δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο...   :lol:

Έλεος ρε...

Για να επιστρέψουμε, το Horizon τα σπάει και αναμένεται εναγωνιώς... πάλι καλά που μπορεί να ξεφύγει κάποιος από κλασσικές αμερικλανιές παιχνίδια και βλέπουμε και κάτι ξεχωριστό.

Εμενα παλι, που μου ψιλο-αρεσουν και τα Killzone,αρα ειμαι και θετικα προσκειμενος στη Guerrila, με προβληματισε η ευκολια με την οποια ''εριχνε'' η πιτσιρικα τα δεινοσαυρια. Tεσπα, we 'll see, o κοσμος που εχουν φτιαξει ειναι πολυ ωραιος!

kostiger πιθανότατα να την μπαφάρανε για τους σκοπούς της παρουσίασης. Έχει συμβεί αυτό πολλές φορές κατά καιρούς για να δείχνουν περισσότερα πράγματα στα projects τους

johnvani γουσταρεις killzone ε?πραγματικα ειναι πολυ καλα παιχνιδια και ειδικα το multi τους ειναι παρα πολυ καλο!ακομα και το shadowfall στο online μου αρεσε!δεν νομιζω να σταματησουν ποτε τα killzone..

Ο λόγος που πήρα PSVita, και ένας λόγος παραπάνω που είχα πάρει PS3.

Και όπως φαντάζεσαι, ένας λόγος παραπάνω για να πάρω και PS4. :P

Εγώ σε αυτό ακριβώς ελπίζω :D

Δεν υπάρχει το πόσο χάρηκα με την ανακοίνωση αυτού του παιχνιδιού! Και ναι, θυμίζει όντως Enslaved, που είναι κι αυτό πολύ ευχάριστο (από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που έχω από την προηγούμενη γενιά, πρέπει να πω. Τώρα που το σκέφτομαι, το DLC του δεν το έχω παίξει. Χμ χμ...)

Μη λές τέτοια, θα έρθω Γλασκώβη να σε βρώ. :P Btw, είχα έναν φίλο στο στρατό που στις άδειες πήγαινε Γλασκώβη.. :P

Μέτριο ηταν το DLC του, και είναι σαν cover shooter, έναν αντίπαλλο να μην φας εγκαίρως.. Πίσω σε checkpoint που μερικές φορές είναι αρκετά πίσω.

Καλύτερα να το δείς στο ΥΤ.

Φαίνεται ενδιαφέρον,αλλά δεν εμπιστεύομαι και πολύ την εταιρία που το φτιάχνει.

ακριβώς, η Guerrila φτιαχνει μέτρια sp παιχνιδια, μόνο με το mp των Killzone, ειδικά του δεύτερου έκανε κάτι, τώρα που θα πάνε να φτιάξουν παιχνίδι ανοιχτού κόσμου και μάλιστα 3rd person θα τα κάνουν μαντάρα :-D]

rpg και guerrila σαν ανέκδοτο μοιάζει

βλεποντας κανεις horizon και uncharted αρχιζουν να δικαιωνονται οι φωνες που λενε για αρκετα πιο δυνατο συστημα απο πλευρας sony σε σχεση με το xbox..

όχι δεν ειναι αρκετά πιο δυνατό, αν το να τρέχει το Witcher 3 στα 1080p και 20fps το κάνει αρκετά πιο δυνατό πάω πάσο :-D

και το Rise of Tomb Raider ειναι εντυπωσιακό

• Like 1

ακριβώς, η Guerrila φτιαχνει μέτρια sp παιχνιδια, μόνο με το mp των Killzone, ειδικά του δεύτερου έκανε κάτι, τώρα που θα πάνε να φτιάξουν παιχνίδι ανοιχτού κόσμου και μάλιστα 3rd person θα τα κάνουν μαντάρα :-D]

rpg και guerrila σαν ανέκδοτο μοιάζει

Αν κρινω και απο τα παλιοτερα ποστ σου αυτο το "θα τα κανουν μανταρα" μου μοιαζει περισσοτερο σαν επιθυμια σου και οχι προλβεψη.

Ξερεις πολλες φορες εισαι σαν και αυτους που κραζουν τα πολυαγαπημενα σου metal gear και εσυ τους κατηγορεις για τρολλ ασχετους κτλ.

Ε και μετα πας και κανεις το ιδιο ακριβως πραγμα :-(

• Like 2

Αν κρινω και απο τα παλιοτερα ποστ σου αυτο το "θα τα κανουν μανταρα" μου μοιαζει περισσοτερο σαν επιθυμια σου και οχι προλβεψη.

Ξερεις πολλες φορες εισαι σαν και αυτους που κραζουν τα πολυαγαπημενα σου metal gear και εσυ τους κατηγορεις για τρολλ ασχετους κτλ.

Ε και μετα πας και κανεις το ιδιο ακριβως πραγμα :-(

καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. :-D

Αναρωτιέμαι αν σας πληρώνουν για τις PR καμπάνιες που κάνετε μερικούς εδώ μέσα η το κάνετε for free, τι δουλειά έχει το Uncharted, το ReCore το Tomb Raider στο θέμα του Horizon ακριβώς;

Anyway, μερικές εικόνες από gamersyde

image_horizon_zero_dawn-28643-3283_0004.
image_horizon_zero_dawn-28643-3283_0005.
image_horizon_zero_dawn-28643-3283_0006.
image_horizon_zero_dawn-28643-3283_0007.
image_horizon_zero_dawn-28643-3283_0008.

καλά περίμενε απο guerrila να κάνει της προκοπής open world rpg ειδικά μετά απο το Witcher 3, θα πρέπει να ματώσουν τα μάτια τους απο την υπερπροσπάθεια. :-D

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν απ' ότι φαίνεται, τους παραδέχονται και τους προσλαμβάνουν :D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...