Grim Ripper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να βρούμε την limited edition μετά το πάσχα ή ίσως (λέεεεεμε τώρα) το καλοκαίρι;
cpttony Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να μπορέσουμε να βρούμε την limited edition μετά το πάσχα ή ίσως (λέεεεεμε τώρα) το καλοκαίρι; Λογικά αφού πουλάνε ακόμη του U4, θα πουλάνε και του Zero Dawn. 1
ababapanos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πιστεύετε αξίζει η collectors με το αγαλματίδιο στα 130 ευρώ;
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αμα σου αρεσει το ειδος και σ αρεσε οτι ειδες μεχρι τωρα ναι
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πιστεύετε αξίζει η collectors με το αγαλματίδιο στα 130 ευρώ; Το ερωτημα σου ειναι αν αξιζει η collectors τα 130ευρω σε σχεση με τα 75 της limited μιας και μονο το αγαλμα ειναι το εξτρα. Λογικά αφού πουλάνε ακόμη του U4, θα πουλάνε και του Zero Dawn. Θεωρητικα ναι βεβαια οπως βλεπουμε η τιμη της special edition ξαναπηρε την ανηφορα. Οσο για τα περι open world δεν ειναι βαρετο το ολο σκηνικο.Ισα ισα που ειναι απο τις μονες ρεαλιστικες προσεγγισεις που μπορει να πιασει μια εταιρεια για να εχουμε και μεγαλο περιεχομενο. Το πραγματικο προβλημα ειναι οτι οντως δεν κανει για ολα τα παιχνιδια. Κλασσικα μερικα παραδειγματα κακης υλοποιησης Open world σε σχεση με προηγουμενα παιχνιδια ειναι το MGS V(μεγαλο χτυπημα στην ιστορια), το FF XV(καλη ιδεα αλλα με αδειο κοσμο ποιο το νοημα...), Xenoblade Chronicles X(και εδω επεσε η ιστορια αισθητα), Burnout paradise(θα μπορουσε και καλυτερα) και το Shadow of mordor αν μετραει για open world αυτο(επαναλαμβανομενο). Οσο για το Horizon ειναι οπως και το Uncharted 4,το Bloodborne(μια απο τα ιδια και αντιστοιχα exclusive στις αλλες κονσολες)που ισχυει το γνωστο vote with your wallet αλλα για την αντιθετη περιπτωση απο αυτη που εχει επικρατησει για Ubisoft,EA,Activision κλπ Κοινως στηριζουμε εταιρειες που εριξαν μπολικη δουλεια για να εχουμε αυτο το τελικο αποτελεσμα(δεν ειναι δα και ετησιο το παιχνιδι που βγαινει). 1
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Με λίγα λόγια αν αξίζει το άγαλμα 55 ευρό. Για έναν που πορωθηκε απλά με το game όχι δεν αξίζει. Σε μια μέρα του έχει φύγει ο ενθουσιασμός του αγάλματος. Για κάποιον όμως που κάνει συλλογή και διακοσμεί κάποιο playroom και θα πάρει θέση δίπλα σε άλλα ίσως αξίζει.
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν εισαι συλλεκτης(μικρος ή μεγαλος)το αγαλμα δειχνει να αξιζει ανετα τα χρηματα που ζηταει.ΕΙμαι λιγο απογοητευμενος απο το artbook που ειναι ψιλο φτωχο και ,οπως και στις αντιστοιχες εκδοσεις με το Uncharted,θα προτιμουσα να ειχαν ενα μεγαλυτερο και διαφορετικο artbook στην collectors edition
avenger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκίνησε το preload για την us version,Τρίτη πρωί playable...40 gigs. 1
Anuminas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 9αρι και απο το EDGΕ. Παιχνιδαρα Θα δουμε ωραια πραγματα στο μελλον. Δεν γνωρίζω καθόλου αν το παιχνιδι αξιζει πράγματι 9 στα 10 πάντως το Edge ειναι απο τις πιο γελοιες ιστοσελιδες εδώ και αρκετά χρονια, για παράδειγμα στο Witcher 2 έβαλε 6/10 και στο Witcher 3 8/10. Aρα η λογικη μου λεει πως για να πηραν αυτα τα δυο αριστουργήματα του gaming τους βαθμους που πηραν το Horizon πρεπει να ειναι θεικό, η καινοτομια και επανάσταση υλοποιημένη σε ένα παιχνιδι.
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειναι γελειο απλα ειναι πιο αυστηρο απο αλλα. μη ξεχνας οπου το witcher απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο..πχ εγω το εβαλα 2 ωρες και δεν το ξαναπαιξα ποτε. ειμαι του στυλ για κατι πιο διασκεδαστικο και οχι τοσο πολυπλοκο που σε ορισμενους γινεται κουραστικο..
HolyMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 δεν ειναι γελειο απλα ειναι πιο αυστηρο απο αλλα. μη ξεχνας οπου το witcher απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο..πχ εγω το εβαλα 2 ωρες και δεν το ξαναπαιξα ποτε. ειμαι του στυλ για κατι πιο διασκεδαστικο και οχι τοσο πολυπλοκο που σε ορισμενους γινεται κουραστικο.. αυστηρο? εδω εχει βαλει 10/10 στα bayonetta & bayonetta 2!!! 1
Anuminas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που ήθελα να θιξω ειναι πως στις κριτικές, απο πισω, παιζονται πολλά πράματα, συμπαθειες, αντιπάθειες, χορηγιες κτλ. Τωρα σχετικά με το παιχνιδι εγώ πολύ πιθανο να το έπαιρνα, το πιθανότερο βεβαια σε χαμηλή τιμή. Απ οτι ειδα ουσιαστικά ειναι ενα action adventure ανοιχτου κοσμου. Το μετα αποκαλυπτικο περιβάλλον πάντα μου αρέσει. Πάντως ενα πραμα που σιγουρα δεν μου άρεσε ειναι η κακή αποδοση των ηθοποιών στα cutscenes, τουλάχιστον σε οτι ειδα απο youtube.
chrisgewrgi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 εγω προσωπικα ποτε δεν κοιταξα βαθμολογιες. υπαρχει περιπτωση ενα παιχνιδι του 10 να το βαλω και να το βγαλω σε 5 λεπτα και ενα παιχνιδι του 6 να το ευχαριστηθω οσο δεν παει..πιστευω ειναι προσωπικο γουστο του καθενος, και δεν μπορει κανεις να αξιολογησει το παιχνιδι με τα δικα σου γουστα.. 1
Pitsifrikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αυστηρο? εδω εχει βαλει 10/10 στα bayonetta & bayonetta 2!!!Και καλά έκανε.Στο είδος τους είναι επικά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν γνωρίζω καθόλου αν το παιχνιδι αξιζει πράγματι 9 στα 10 πάντως το Edge ειναι απο τις πιο γελοιες ιστοσελιδες εδώ και αρκετά χρονια, για παράδειγμα στο Witcher 2 έβαλε 6/10 και στο Witcher 3 8/10. 6 και 8 δεν ειναι κακες βαθμολογιες για EDGE. Εχω ευχαριστηθει 6αρι τους. Δεν χαριζονται γενικα, για να βαλουν 9 στο horizon, σημαινει οτι κατι καινουριο εφερε στο πακετο. Δεν ειναι μια απο τα ιδια δλδ. Χωρις να ξερω φυσικα αν η εκτιμηση μου ειναι σωστη, γιατι δεν το εχω παιξει, εχω την αισθηση oτι ισως μικρυνε το gap που υπηρχε μεταξυ των single players games και open world στο πως παρουσιαζεται μια ιστορια. Συνηθως στα Open world χανεται το pace, εδω ισως καταφεραν μεγαλυτερη συνοχη. Ισως για αυτο και το review ενος τυπου που ελεγε οτι επιτελους κτλβε τα open world games. Δεν το εχω παιξει οποτε μπορει ν λεω μλκιες. Eπισης δεν εχω διαβασει reviews.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα