chrisgewrgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=tZYcS8_XSkI
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H7OP0g3Arzw 1
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=H7OP0g3Arzw Μα την Παναγια θα μου εκανε εντυπωση αν δεν ελεγε buy σε παιχνιδια οπως αυτο Με λιγα λογια υπαρχουν 3 κατηγοριες ατομων που δεν θα παρουν το Horizon zero dawn day one. 1)Αυτοι που δεν τους αρεσει η ολη θεματολογια του παιχνιδιου και τους αφηνει τελειως αδιαφορους,κοινως ειναι αυτο που λεμε δεν ειναι το γουστο τους(οπως εμενα δεν μαρεσε το Primal ενω αυτο μαρεσει πχ) 2)Αυτοι που δεν θελουν ή μπορουν να δωσουν day one το 60ευρω και θα περιμενουν να πεσει λιγο η τιμη του. 3)Αυτοι που την κονσολα την εχουν κυριως για pro/fifa/nba και shooter τυπου cod/bf και GTA. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Day 1 ενοικίαση σίγουρα και αργότερα αγορά αν αξίζει δεύτερο playthrough να το πας 100%.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Day 1 ενοικίαση σίγουρα Αν ειναι καποιος εναντια των day one αγορων οκ αλλα αν δεν δικαιολογουν τετοια single player παιχνιδια το full price τους,τοτε δεν ξερω ποια παιχνιδια το κανουν. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 4) αυτοι που κουραστηκαν να παιζουν τετοιου ειδους παιχνιδια, βαζω και τον εαυτο μου μεσα
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 4) αυτοι που κουραστηκαν να παιζουν τετοιου ειδους παιχνιδια, βαζω και τον εαυτο μου μεσα Γιαυτο εγραψα στο 1 δεν ειναι του γουστου τους. Σε αυτο μεσα μπαινει και το ολο περι βαρεμαρας που αναφερεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 9αρι και απο το EDGΕ. Παιχνιδαρα Θα δουμε ωραια πραγματα στο μελλον.
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Γιαυτο εγραψα στο 1 δεν ειναι του γουστου τους. Σε αυτο μεσα μπαινει και το ολο περι βαρεμαρας που αναφερεις. βασικα ειναι η μαλλον ητανε του γουστου μου, αλλα πλεον ολα ακολουθουν συγκεκεριμενα μονοπατια, πραματα που τα εχουμε ξαναδει και επαναλμβανονται απλα σε διαφορετικα περιμβαλλοντα, εγω θα το παρω σιγουρα αλλα σε εκπτωση, επισης multy γιοκ? θα ητανε καλη φαση να εχει co-op hunt
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Άμα δεν δώσεις 60αρη σε αυτό που είναι τόσες ώρες σε ποιο θα δώσεις? Εγώ απλά έχω βαρεθεί τα open-world, τα πάντα πάνε να τα κάνουν open ενώ δεν είναι για όλα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Kαι δυστυχως τα περισσοτερα απο τα επομενα first party exclusives φαινεται οτι θα ειναι παλι open world games. Kουρασε νομιζω το ιδιο στυλ σε ολα τα παιχνιδια.
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 και εγω θα το αφησω για πιο μετα μιας και εχω για την ωρα να ασχοληθω και δεν εχω και χρονο,,και πιστευω θα επωφεληθω με κανα Mode 60 frames που σιγουρα θα ερθει.. και κανα εξτρα περιεχομενο
HolyMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 και γω θα το αφησω δεν λεει ειναι open world! ουτε για νοικιαση δεν αξιζει. Βγαινει το zelda σε λιγο που δεν ειναι open world.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα