Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα την Παναγια θα μου εκανε εντυπωση αν δεν ελεγε buy σε παιχνιδια οπως αυτο :P

Με λιγα λογια υπαρχουν 3 κατηγοριες ατομων που δεν θα παρουν το Horizon zero dawn day one.

1)Αυτοι που δεν τους αρεσει η ολη θεματολογια του παιχνιδιου και τους αφηνει τελειως αδιαφορους,κοινως ειναι αυτο που λεμε δεν ειναι το γουστο τους(οπως εμενα δεν μαρεσε το Primal ενω αυτο μαρεσει πχ)

2)Αυτοι που δεν θελουν ή μπορουν να δωσουν day one το 60ευρω και θα περιμενουν να πεσει λιγο η τιμη του.

3)Αυτοι που την κονσολα την εχουν κυριως για pro/fifa/nba και shooter τυπου cod/bf και GTA.

• Like 1
Δημοσ.

Day 1 ενοικίαση σίγουρα 

Αν ειναι καποιος εναντια των day one αγορων οκ αλλα αν δεν δικαιολογουν τετοια single player παιχνιδια το full price τους,τοτε δεν ξερω ποια παιχνιδια το κανουν.

• Like 1
Δημοσ.

4) αυτοι που κουραστηκαν να παιζουν τετοιου ειδους παιχνιδια, βαζω και τον εαυτο μου μεσα

Γιαυτο εγραψα στο 1 δεν ειναι του γουστου τους. Σε αυτο μεσα μπαινει και το ολο περι βαρεμαρας που αναφερεις.

Δημοσ.

9αρι και απο το EDGΕ.

Παιχνιδαρα :)

Θα δουμε ωραια πραγματα στο μελλον.

Δημοσ.

Γιαυτο εγραψα στο 1 δεν ειναι του γουστου τους. Σε αυτο μεσα μπαινει και το ολο περι βαρεμαρας που αναφερεις.

βασικα ειναι η μαλλον ητανε του γουστου μου, αλλα πλεον ολα ακολουθουν συγκεκεριμενα μονοπατια, πραματα που τα εχουμε ξαναδει και επαναλμβανονται απλα σε διαφορετικα περιμβαλλοντα,

εγω θα το παρω σιγουρα αλλα σε εκπτωση, επισης multy γιοκ? θα ητανε καλη φαση να εχει co-op hunt ^_^

Δημοσ.

Άμα δεν δώσεις 60αρη σε αυτό που είναι τόσες ώρες σε ποιο θα δώσεις? Εγώ απλά έχω βαρεθεί τα open-world, τα πάντα πάνε να τα κάνουν open ενώ δεν είναι για όλα.

• Like 3
Δημοσ.

Kαι δυστυχως τα περισσοτερα απο τα επομενα first party exclusives φαινεται οτι θα ειναι παλι open world games. Kουρασε νομιζω το ιδιο στυλ σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

και εγω θα το αφησω για πιο μετα μιας και εχω για την ωρα να ασχοληθω και δεν εχω και χρονο,,και πιστευω θα επωφεληθω με κανα Mode 60 frames  που σιγουρα θα ερθει.. και κανα εξτρα περιεχομενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...