Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε κάπως πρέπει να φανούν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες καμπόσων, μην πω καλύτερα ανασφαλείες. Βγήκε ένα παιχνίδι που τόλμησε να ''απειλήσει'' το ιδεώδες γραφικό στερέωμα του Witcher 3; Star Citizen που σας χρειάζεται. :P

Με 250 περίπου φραγκάκια όλα αυτά έτσι;

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 250 περίπου φραγκάκια όλα αυτά έτσι;

Και 5+ χρονια development με ένα config (τώρα 2 με το Pro) + μερικά εκατομμύρια από την Sony και καμια 200 άτομα να δουλεύουν non-stop με τουλάχιστον 30-40 από αυτούς να κάνουν optimization την μηχανή γραφικών και τον κώδικα + την ομάδα του Kojima που τώρα δουλεύει πάνω στην Decima μαζί με την Guerrilla :P

Δημοσ.

και female char?! :( αλλιώς δεν παίζεται.

Που ειναι το προβλημα στο οτι εχουμε κεντρικη πρωταγωνιστρια δεν καταλαβα.

Precision aiming με gamepad χωρίς auto-aim

Επισης ουτε το πρωτο κομματι καταλαβαινω για ποιο λογο θεωρειται κατι τοσο το κακο και τρομερο αν ισχυει σε single player campaign παιχνιδι.

Μου θυμιζει λιγο το review απο Kotaku που επειδη δεν ειχε(μαλλον)τι να βαλει στα αρνητικα εβαλε το facial animation.....

http://kotaku.com/horizon-zero-dawn-the-kotaku-review-1792538336

• Like 2
Δημοσ.

Η αντιπαραθεση νομιζω θα οδηγησει σε καταστασεις περιεργες, σε λιγο θα το βγαλετε και παιχνιδι της δεκαετιας ρε παιδια, χαλαρωστε.

Υγ. Εγω μπαινω μονο κ μονο να δω εντυπωσεις κτλ, καποια στιγμη θα παει για αγορα κ αυτο. Απλα φοβαμαι μην μου βγει primal.

Δημοσ.

Που ειναι το προβλημα στο οτι εχουμε κεντρικη πρωταγωνιστρια δεν καταλαβα.

Επισης ουτε το πρωτο κομματι καταλαβαινω για ποιο λογο θεωρειται κατι τοσο το κακο και τρομερο αν ισχυει σε single player campaign παιχνιδι.

Μου θυμιζει λιγο το review απο Kotaku που επειδη δεν ειχε(μαλλον)τι να βαλει στα αρνητικα εβαλε το facial animation.....

http://kotaku.com/horizon-zero-dawn-the-kotaku-review-1792538336

Απλά δεν μου αρέσει να παίζω female chars λόγο immersion και πολύ απλά δεν το έχω το manual aim σε shooters με gamepad γιατί δεν έχω παίξει σχεδόν κανένα, ακόμα και το TLOS το έβαλα επίτηδες easy γιατί μονο εκεί κάνει enable το auto-aim. Άμα εξαιρέσεις αυτά ότι έχω δει μέχρι στιγμής φαίνεται πολύ καλο overall.

Δημοσ.

Και 5+ χρονια development με ένα config (τώρα 2 με το Pro) + μερικά εκατομμύρια από την Sony και καμια 200 άτομα να δουλεύουν non-stop με τουλάχιστον 30-40 από αυτούς να κάνουν optimization την μηχανή γραφικών και τον κώδικα + την ομάδα του Kojima που τώρα δουλεύει πάνω στην Decima μαζί με την Guerrilla :P

Και; Πού είναι το κακό σε αυτό;

Δημοσ.

Απλά δεν μου αρέσει να παίζω female chars λόγο immersion 

Πιστευω οτι εχει μια διαφορα το παραπανω που εγραψες τωρα 

female char?! :( Ελπίζω να τα σπάει το gameplay γιατί αλλιώς δεν παίζεται.

Απο αυτο.

Οσο για τον στοχο μεσω gamepad,βρισκω πολυ ακραια την παραπανω περιγραφη γιατι και εγω οπως ξερεις σχεδον ολα τα multiplatform τα παιζω στο pc(που και εκει 3ου προσωπου παιχνιδια οπως το gears of war με gamepad τα επαιζα και θεμα δεν ειχα) αλλα τετοια θεματα με το gamepad δεν τα εχω ξαναακουσει να πω την αληθεια.

Αν μιλαγαμε για online competitive multiplayer θα συμφωνουσα με τα 1000,αλλα σε single player campaign νομιζω οτι ησουν λιγο ακραιος στο αρχικο σχολιο

Precision aiming με gamepad χωρίς auto-aim. Ελπίζω να τα σπάει το gameplay γιατί αλλιώς δεν παίζεται.

σε σχεση με το επομενο

δεν το έχω το manual aim σε shooters με gamepad γιατί δεν έχω παίξει σχεδόν κανένα, ακόμα και το TLOS το έβαλα επίτηδες easy γιατί μονο εκεί κάνει enable το auto-aim.

• Like 1
Δημοσ.

Πότε άρχισαν να εμφανίζονται οι limited editions στο σκρουτζ; (πριν λίγες ημέρες υπήρχε και η collector's edition με το αγαλματίδιο της Aloy)

Δημοσ.

Εγω παντως αν εχω την επιλογή παντα female chars φτιαχνω.. :P

Να και η αλλη αποψη :P 

Πότε άρχισαν να εμφανίζονται οι limited editions στο σκρουτζ; (πριν λίγες ημέρες υπήρχε και η collector's edition με το αγαλματίδιο της Aloy)

Σχεδον σε ολα τα παιχνιδια οι Limited edition εμφανιζονται τις τελευταιες εβδομαδες και κλασσικα μετα απο 1μηνα περιπου(ή και λιγοτερο αναλογα)εξαφανιζονται. Η εξαιρεση στον κανονα που λεμε εγινε κυριως στο Uncharted 4 που σχεδον μετα απο ενα χρονο και εξακολουθει να πωλειται η limited/special edition μεχρι και σημερα και απο πολλα μαγαζια.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστευω οτι εχει μια διαφορα το παραπανω που εγραψες τωρα 

Απο αυτο.

Οσο για τον στοχο μεσω gamepad,βρισκω πολυ ακραια την παραπανω περιγραφη γιατι και εγω οπως ξερεις σχεδον ολα τα multiplatform τα παιζω στο pc(που και εκει 3ου προσωπου παιχνιδια οπως το gears of war με gamepad τα επαιζα και θεμα δεν ειχα) αλλα τετοια θεματα με το gamepad δεν τα εχω ξαναακουσει να πω την αληθεια.

Αν μιλαγαμε για online competitive multiplayer θα συμφωνουσα με τα 1000,αλλα σε single player campaign νομιζω οτι ησουν λιγο ακραιος στο αρχικο σχολιο

σε σχεση με το επομενο

Προσωπικά μιλάω πάντα dude, ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και ναι ίσως σε μερικούς να φαίνονται "ακραία" αλλα εμενα μου μειώνουν το overall fun level, και προφανώς αρνούμαι να παίξω shooters με gamepad οποτε δεν εξοικειώθηκα ποτε και ούτε θέλω tbh.

p.s. Νομίζω είδα σε ένα video ότι έχει slow time για καλύτερο aim οποτε έτσι κάτι γίνετε. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το graphics masterpiece που το βλεπουν (samples photo 1, 2) στο eurogamer ?

Δηλαδη το Witcher 3 στο PC τι ειναι ? DuperUltraMasterpiece ?

Μέσα στις 2 τελευταίες βδομάδες η sony έβγαλε nioh, horizon zero dawn (exclusives) και nier automata (time exclusive). Στο ίδιο διάστημα βγήκαν για pc for honor και άντε και sniper elite 4 (που και τα 2 είναι multiplatform έτσι και αλλιώς). Απλά το αναφέρω γιατί κάποιος μπορεί να μη γουστάρει να παίζει συνέχεια overwatch/bf1 non stop ή να τρέχει 3d farts. Και η ποικιλία μέρος της ζωής μας είναι. Σίγουρα θα προτιμούσα να παίξω horizon με mouse + keyboard αλλά δε θα με εμποδίσει αυτό το γεγονός να μη το δοκιμάσω κάποτε όπως πχ και το last of us που αναφέρθηκε.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...