Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάμαι παλαιότερα εποχές ps1/n64, όταν έβγαινε ένα νέο καλό παιχνίδι έπαιρνε τίτλο zeldakiller, βλέπω εξακολουθεί η ίδια σύγκριση.

Anyway προσωπικά φοβόμουν για το horizon και μίλησα αρνητικά πιο πίσω στο θέμα κυρίως λόγω guerrilla, λάθος μου παίδες δέχομαι όλες τις παρατηρήσεις σας!!!

• Like 4
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Anyway προσωπικά φοβόμουν για το horizon και μίλησα αρνητικά πιο πίσω στο θέμα κυρίως λόγω guerrilla, λάθος μου παίδες δέχομαι όλες τις παρατηρήσεις σας!!!

Προφανως και το ποστ σου ηταν μετρημενο, οποτε περασε απαρατηρητο(οχι με την κακη εννοια).

Οι περισσοτεροι ειχαμε καποιες επιφυλαξεις παντως, γιατι η Guerrilla δεν ειναι σταθερη μεχρι σημερα οσον αφορα την ποιοτητα των παιχνιδιων που βγαζει. Αυτο ομως φαινοταν οτι ειχε καλες προδιαγραφες + οτι ειχαν προσλαβει απο Fallout new Vegas(το οποιο ειχε αποθεωθει για την γραφη του, σεναριο νομιζω) τον lead writer(?), μαζι με καποιον απο wicher3. Δεν ηταν ακριβως η παλια Guerilla δλδ.

Δημοσ.

Θυμάμαι παλαιότερα εποχές ps1/n64, όταν έβγαινε ένα νέο καλό παιχνίδι έπαιρνε τίτλο zeldakiller, βλέπω εξακολουθεί η ίδια σύγκριση.

Συγχωρεμενος. :P  :P  :P

Δημοσ.

88 metascore από σύνολο 78! κριτικών και τώρα θα το βγάλετε άχρηστο και στον τεχνικό τομέα χαχαχα. Τι άλλο θα δούμε... Μπορώ να σου βρω όχι 2 αλλά 100 φωτογραφίες με το witcher 3 να φαίνεται χάλια με μη φορτωμένα textures, bugs κτλ κτλ..έχει κάποιο νόημα;

• Like 7
Δημοσ.

στο youtube να δεις τι κανουνε οι Pcαδες σε καθε βιντεο του Horizon  που πεφτουν σαγονια..να μπορουσαν να βαλουν δυναμιτες στα στουντιο της guerrilla.ασε δεν γιατρευεται ο φανμποισμος.

βρηκε εκει καποιες φωτογραφιες σε 240p  και τις ποσταρε λες και εμεις ζουμε στον αρη.

• Like 3
Δημοσ.

Guerilla ειναι εγγύηση στα γραφικά τουλάχιστον, παντως εχω βαρεθεί αυτο το πραγμα, οποιο open world βγαίνει σύγκριση με το witcher καθε φορα ειλικρινά καταντάει βαρετό και γραφικό. 

• Like 1
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα είναι αρκετά όμορφο game το Witcher, με άρτιο τεχνικό και καλλιτεχνικό τομέα. Και το Horizon έχει σίγουρα εμπνευστει από το Witcher αρκετά πράματα (όπως πρέπει να κάνουν και όλα τα WRPG imo). Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι η Guerrilla για άλλη μια φορα δίνει ρέστα στον οπτικό τομέα παρουσιάζοντας και έναν ενδιαφέρον κόσμο ταυτόχρονα. Είμαι περίεργος να δω και τι θα κάνει ο Kojima με την Decima, που το κυνηγάει για πιο ρεαλιστικό φωτισμό.

Δημοσ.

Ενταξει αλλα εχει καταντήσει τερμα προβλέψιμο και γραφικό, μη βγει ενα όμορφο παιχνίδι αμεσως "κοιταξτε το witcher ειναι καλυτερο" οκ ναι εχει καλα γραφικα(αν και σαν game μου ειναι αδιάφορο και αυτο). Αυτο γινεται και σε αλλα pc games οχι μονο consoles, "Ναι αλλα δεν ειναι σαν το witcher" θα δεις ποσες φορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...