Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ADHD

Σου αρεσει το genre(souls) και εκει παλευεται καπως :P . Εκτιμω οτι θα ελεγες καλυτερα πραγματα για το συγκεκριμενο αν εβγαινε σε pc η xbox. Γενικα με την sony πιστευω οτι εχεις θεμα για αυτο ανεφερα το xbox. Και το bloodborne πιο χαμηλα το ειχες απο τον μ.ο.

Ρωτα τον εαυτο σου αν θα ηθελες να εχει χαμηλες βαθμολογιες ή υψηλες το horizon, εκει ισως θα καταλαβεις τι εννοω.

Τεσπα, καταλαβαινω/εις/ει πως σκεφτεται ο καθενας, δεν ειναι τοσο δυσκολο.Σου ειπα απλα τι ''φαινεται''. Δεν χρειαζεται να μπουμε κι αλλο σε αυτη τη διαδικασια.

Generic? Generic. :)

Peace!

Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι βαριεμαι ευκολα τα open world games και παντα προτιμω τα πιο linear. Mου κανει ομως εντυπωση το σχολιο ενος reviewer ομως τυπου '' επιτελους καταλαβα τα open world games'' κατι τετοιο. Ελπιζω να μου κανει και μενα αναλογη εντυπωση.

Αυτα που λες ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν εχει νοημα να παω να σου αποδειξω το αντίθετο. Το horizon μου φαινεται αδιαφορο σε οποια πλατφορμα και να έβγαινε, ειναι αστειο πραγματικά οτι αναφερεις και το xbox το οποιο δεν εχω καν και εχω πει αρκετες φορες οτι δεν υπαρχει λογος αγοράς εφοσον εχεις pc.. :P Στην τελικη δεν ειπα και τίποτα τρομερα αρνητικο, απλα οτι μου φαίνεται generic και αδιάφορο σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει.

Στο bloodborne μιας και το φερνεις σαν παραδειγμα εχω ριξει 300 ωρες περιπου πηρα platinum σε μια βδομαδα και ειναι ενα απο τα καλυτερα soulsborne παιχνιδια ever για εμενα. Ο λογος που στην αρχη ισως το ειχα χαμηλότερα απο οσο αξίζει ηταν οτι άλλαξε κάποια πραγματα αρκετα σε σχεση με τα souls που ειχα συνηθίσει και αυτο με ξένισε αρκετα, οποτε μεχρι να το συνηθίσω μπορει να γκρίνιαζα. Ισως ηταν οτι περιμενα ds3 και πηρα κατι διαφορετικο, στην τελικη ομως το βαζω πολυ ψηλα και αυτο μετραει.

Να κατι τετοια σχολια σαν το τελευταιο ειναι που με κανουν να γραφω, δηλαδη εχουν περασει rdr/gta και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα διαμάντια απο τα χερια του συγκεκριμενου reviewer και βρηκε στο horizon το νόημα των open world.. Οκ εντάξει μας επεισε.. :P

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω δεν υπαρχει καλυτερο παιχνιδι απο το bloodborne sto ps4 και γι αυτο αγορασα την κονσολα, αλλα ημουν τυχερος που εσκασε και το Nioh :P τωρα για το τι ειναι δημοφιλες στο ινσομνια δε μπορω να εκφερω αποψη, αλλα Σουηδια που ειμαι δεν ειναι κ πολυ διαφορετικα τα πραματα, γτ δεν υπαρχουν κ αξιολογα exclusive μεχρι τωρα, τωρα σκασανε ολα μαζι, Nier Nioh Horizon κ δε ξερω και εγω τι αλλο  :P

+ τΟ ps4 population ειναι κ σαφως μεγαλυτερο οποτε υπαρχει κ μεγαλυτερο ενδιαφερον για τα αποκλειστικα της σονυ

Για το τι ειναι δημοφιλες στο insomnia το ειπα κοιτώντας τα υπολοιπα παιχνιδια στις τελευταιες σελιδες,δεν ειναι κατι που εβγαλα απο το μυαλο μου. Αν δεν βαριεσαι ριξε ενα βλεφαρο τις πρωτες 20-25σελιδες πχ :P

Δημοσ.

Αυτα που λες ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν εχει νοημα να παω να σου αποδειξω το αντίθετο. Στην τελικη δεν ειπα και τίποτα τρομερα αρνητικο, απλα οτι μου φαίνεται generic και αδιάφορο σε καποιον αλλο μπορει να αρεσει.

Ρε συ....διαβαζω τα ποστ σου 500 χρονια. Και παιζει και σε αλλο φορουμ με αλλο nick σου παλιοτερα.

Αλλα οπως λες δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Οσο για το σχολιο σου δεν το λες και μετρημενο :P

Εμένα βαρετό και generic μου φαίνεται tbh, μη δινεται σημασια στα "sponsored" reviews του metacritic, το zelda θα τα πατήσει όλα κάτω..  B)  B)  B)

Με λιγα λογια αφου δεν βγηκε σαπακι, ειναι πληρωμενα τα reviews. :P

Παντως καλο game δεν παιζει να ειναι :P

Δημοσ.

Ενταξει εβαλα και  B)  B)  B) στο τελος τι παραπανω να κανω για να φανει χιουμοριστικο το τελευταίο σχόλιο, δεν θα ειναι τοσο ομως οταν παρει 95 το zelda.. B)  B)  B) 

Το ιδιο nick αν το βλεπεις αλλου δεν ειμαι εγω παντως, μαλλον εισαι προκατειλημμένος απλα σε οτι λεω σου βγαζει κατι "αντι-ΣΟΝΥ" :P

Δημοσ.

Mακαρι να παρει 95% το ζελντα αλλα καποιος ''ADHD'' θα σου πει οτι θα το παρει με το ζορι επειδη ειναι Zelda:P

Και εγω πλακα κανω εδω. :)

οχι μιλαγα για αλλο nick. Δεν το θυμαμαι oμως. Eκτος αν ειστε τοσο ιδιοι. Καρμπον :P

Σε φορουμ που δεν υπαρχει πλεον(ισως σε βοηθαω ισως και οχι :P)

Δημοσ.

Mακαρι να παρει 95% το ζελντα 

Δεν ειναι λογικο

τα exclusive της nintendo να παιρνουν τοσο υψηλες βαθμολογιες αφου τιποτα αλλο αξιολογο να παιξεις στην κονσολα δεν βγαινει(ειναι αυτο που λεμε οτι μπαινει υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας μονο του και κερδιζει ενα πραγμα :P)?Τουλαχιστον σε Wii και Wii U αυτο ισχυε μεχρι τωρα. Δεν εχουν gta/rdr/witcher 3 και αλλους 3ους (απο πλευρας καλων παιχνιδιων)οπως εχει το ps4/xbox.

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει αν το αξιζει θα το παρει. Και φαινεται ομορφο.

Παντως πιο generic απο το horizon:P

Αν και κανενα απο τα 2 δεν θα ειναι.

Δημοσ.

Ειδα το συγκριτικο απλο με προ, κανανε απιστευτη δουλεια για το απλο παντα, εγω περιμενα να μας κλασουνε οσους δε καναμε upgrade  :P

Δημοσ.

Ειδα το συγκριτικο απλο με προ, κανανε απιστευτη δουλεια για το απλο παντα, εγω περιμενα να μας κλασουνε οσους δε καναμε upgrade  :P

Αν ισχυουν τα νουμερα που ειχαν ανακοινωθει πιο παλια οτι το 15% ειναι κατοχοι του pro,για μαντεψε ποια εκδοση θα κοιταξουν περισσοτερο?Αυτη που εχει το 85% ή αυτη που εχει το 15%(το οποιο μπορουν να καλυψουν αργοτερα με patch ουτως ή αλλως) :P

Επισης αν συνεχισουν τα exclusive να τρεχουν τοσο καλα στο απλο ps4+τις συχνες μειωσεις τιμων και bundles κυριως σε περιοδους εκπτωσεων/γιορτες,για μαντεψε αν θα συνεχισει να πουλαει το απλο ps4(slim πλεον)ή οχι :D

• Like 1
Δημοσ.

Mακαρι να παρει 95% το ζελντα αλλα καποιος ''ADHD'' θα σου πει οτι θα το παρει με το ζορι επειδη ειναι Zelda:P

Και εγω πλακα κανω εδω. :)

οχι μιλαγα για αλλο nick. Δεν το θυμαμαι oμως. Eκτος αν ειστε τοσο ιδιοι. Καρμπον :P

Σε φορουμ που δεν υπαρχει πλεον(ισως σε βοηθαω ισως και οχι :P)

Το zelda δεν ειναι νεο ip και δεν εχει να αποδειξει κατι ομως, νομιζω οι περισσοτεροι ξερουν απο πριν αν θα τους αρεσει η οχι αναλογα με το αν ακολουθουν τη σειρα σε σχεση με το horizon.

Το φορουμ που λες αν λεμε το ιδιο ειναι ανοιχτο παντως(πλεον) και το αν ημουν 360 fan στην εποχη του δεν εχει να κανει με τη γνωμη μου τωρα, ταμπέλες σονυ και καλα να βγαλουμε τον αλλο hater, δηλαδη αν εκανε παρόμοιο σχολιο καποιος αλλος "proven σονακιας" δεν θα υπήρχε πρόβλημα φαντάζομαι.

Τελος παντων, peace. :P

Δημοσ.

Καλα ντε! Καθηστε να το πιασουν στα χερια τους οι καταναλωτες και να δουμε γνωμη και απο εκει. :)

Ακομα δεν ειδαμε Ονουφριο το βαφτισαμε..

Σιγουρα reviews σαν του Sterling, που ειναι μεγαλο τσεκουρι και εχει σφαξει τρελο αριθμο ΑΑΑ παιχνιδιων, με κανουν αισιοδοξο αλλα και το FFXV του αρεσε.

Παντως να πω την αμαρτια μου χαιρομαι να βλεπω αρκετο κοσμο να εχει βαρεθει τα cookie cutter open world παιχνιδια.

Ελπιζω να υπάρξει μια αναγεννηση πιο linear παιχνιδιων τυπου HL2, Singularity, Metro Last Light, Uncharted, κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Linear παιχνιδια εισαι δυσκολα.Μακαρι,αλλα δεν παιζει. Το "over X hours of gameplay" ειναι πλεον η πιο πιασαρικια φραση marketing,δεν προκειται να το αγνοησουν.Ασε που τα open world ειναι τα πιο ευκολα παιχνιδια να αναπτυξεις DLC.

Δεν ειναι τυχαιο που εχει γινει στροφη σε τετοιου τυπου παιχνιδια τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

αρα η πραγματικη αναλυση του παιχνιδιου ειναι 1920x2160? και γινεται 3840x2160 checkerboard? ή δεν εχω καταλαβει καλα?

Το τελικό frame έχει 3840x2160 ανάλυση.

Standard native ανάλυση:

standard22hju1.png

"Απλό" upscaling:

upscaling2b5k1h.png

Checkerboard:

checkerboard228joo.png

Ουσιαστικά συνδυάζει πληροφορίες από το προηγούμενο frame για να φτιάξει ένα full 3840x2160 frame. Πρακτικά να σκεφτείς ότι δεν είναι όσο καλο όσο το native rendering στα 2160p αλλα έχει αρκετά καλύτερο αποτέλεσμα από απλό upscaling (και πιο ακριβές) και σαφώς καλύτερο αποτέλεσμα αν το frame είχε απλά 1920x2160 ανάλυση και την έκανε upscale σε 2160p.

Όσο για το θέμα με τα platform wars στο topic, θα πρέπει να χαιρόμαστε που βγαίνουν game σαν το Nioh, Nier, Horizon και Zelda όλα μαζί. Άμα υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ Nintendo/Sony/MS μονο εμείς κερδίζουμε σαν καταναλωτές.

• Like 3
Δημοσ.

Ενταξει εβαλα και  B)  B)  B) στο τελος τι παραπανω να κανω για να φανει χιουμοριστικο το τελευταίο σχόλιο, δεν θα ειναι τοσο ομως οταν παρει 95 το zelda.. B)  B)  B)

Το ιδιο nick αν το βλεπεις αλλου δεν ειμαι εγω παντως, μαλλον εισαι προκατειλημμένος απλα σε οτι λεω σου βγαζει κατι "αντι-ΣΟΝΥ" :P

Φίλε μου το B) που έβαλες δεν εκφράζει χιούμορ, την ώρα που το επιλέγεις έχει και επεξήγηση δίπλα. B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...