Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αν νομιζεις οτι αυτο που βλεπεις σε καλυπτει για την τοση διαφημιση που ειχε πεσει στο παιχνιδι σαν σημα κατατεθεν του προ τοτε παο πασο.το βλεπαμε στο προ και μας ειχαν πεσει τα σαγονια απο το αποτελσμα.αλλα βλεπω τωρα οτι και στο απλο το αποτελεσμα ειναι σχεδον ιδιο. Την διαφορα αγαπητε θα την δεις κυριως απο την 4κ τηλεοραση και οχι τοσο απο τις τρομερες διαφορες μεταξυ ps4 και ps4 pro που δεν υπαρχουν. Ειδικα αν η συγκριση γινει σε απλη full hd τηλεοραση εκει και αν δεν καταλαβει καποιος τις διαφορες,ειδικα αν καθεται και απο αποσταση.
gRim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλα και 65αρια-70αρια εχω ευχαριστηθει χεχε. Απλα ενταξει καταλαβαινεις γιατι πηραν τοσο χαμηλο σκορ. Με εξαίρεση το destiny που ήταν με την κονσόλα και που μια χαρά ευχαριστήθηκα και 2-3 exclusive όπως killzone (μέτριο), knack (απλά lol), the order (μια χαρά για ενοικίαση) δεν έχω πιάσει παιχνίδι με κάτω από 80 metascore. Σίγουρα μπορεί να υπήρχαν κάποια που να μου έκανα κλικ αλλά τι να κάνουμε..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) @ADHDΣου αρεσει το genre(souls) και εκει παλευεται καπως . Εκτιμω οτι θα ελεγες καλυτερα πραγματα για το συγκεκριμενο αν εβγαινε σε pc η xbox. Γενικα με την sony πιστευω οτι εχεις θεμα για αυτο ανεφερα το xbox. Και το bloodborne πιο χαμηλα το ειχες απο τον μ.ο.Ρωτα τον εαυτο σου αν θα ηθελες να εχει χαμηλες βαθμολογιες ή υψηλες το horizon, εκει ισως θα καταλαβεις τι εννοω. Τεσπα, καταλαβαινω/εις/ει πως σκεφτεται ο καθενας, δεν ειναι τοσο δυσκολο.Σου ειπα απλα τι ''φαινεται''. Δεν χρειαζεται να μπουμε κι αλλο σε αυτη τη διαδικασια.Generic? Generic. Peace! Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι βαριεμαι ευκολα τα open world games και παντα προτιμω τα πιο linear. Mου κανει ομως εντυπωση το σχολιο ενος reviewer ομως τυπου '' επιτελους καταλαβα τα open world games'' κατι τετοιο. Ελπιζω να μου κανει και μενα αναλογη εντυπωση. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2017 από Επισκέπτης
Spartan117 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλα βγαλε καμια φωτογραφια εσυ ο απο πανω non-gamer και ασε τα "bait" Φωτογραφία ήθελες 1
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 και οχι τοσο απο τις τρομερες διαφορες μεταξυ ps4 και ps4 pro που δεν υπαρχουν. Ειδικα αν η συγκριση γινει σε απλη full hd τηλεοραση εκει και αν δεν καταλαβει καποιος τις διαφορες,ειδικα αν καθεται και απο αποσταση. αυτο λεω..οτι στα ματια μου δεν βλεπω καμια διαφορα που να δικαιολογει την αλλη μια καρτα γραφικων που φοραει το προ και υπερχρονισμενες.πες το sli crossfire η οπως θες.οι διαφορες τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα επρεε να ηταν χαοτικες.σαν να παιζεις με μια gtx 750 και να κουμπωσεις και αλλη μια διπλα. εγω βγαζω το συμπερασμα οτι ακομα δεν εχουν ασχοληθει με το προ οσο πρεπει και απλα πετανε εκει ενα checkboard η μια αναλυση παραπανω και σου λενε ενταξει.
HolyMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αν νομιζεις οτι αυτο που βλεπεις σε καλυπτει για την τοση διαφημιση που ειχε πεσει στο παιχνιδι σαν σημα κατατεθεν του προ τοτε παο πασο.το βλεπαμε στο προ και μας ειχαν πεσει τα σαγονια απο το αποτελσμα.αλλα βλεπω τωρα οτι και στο απλο το αποτελεσμα ειναι σχεδον ιδιο.σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογει την διαφορα που εχουν τα 2 hardware μεταξυ τους. εγω περιμενα να δω διαφορες της ταξεως του medium με ultra. δεν το πουλαω και δεν το εχω μετανιωσει που το πηρα σε καμια περιπτωση. αλλα δεν εχω και παροπιδες και να μη λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω. το παιχνιδι ειναι στα 1800p και γινεται upscale σε 4k με φουλ φιλτρα και ομαλοτατο framerate και ζητας παραπανω απο μηχανημα των 380€? 1
Spartan117 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Την διαφορα αγαπητε θα την δεις κυριως απο την 4κ τηλεοραση και οχι τοσο απο τις τρομερες διαφορες μεταξυ ps4 και ps4 pro που δεν υπαρχουν. Ειδικα αν η συγκριση γινει σε απλη full hd τηλεοραση εκει και αν δεν καταλαβει καποιος τις διαφορες,ειδικα αν καθεται και απο αποσταση. Διαφορες υπάρχουν. Και το supersampling σίγουρα βοηθάει (ακόμα και σε 1080p). Απλά το καλο είναι ότι δεν χαντακώνουν την έκδοση του Ps4 και έχουν και τα 2 τα καλά τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αυτο λεω..οτι στα ματια μου δεν βλεπω καμια διαφορα που να δικαιολογει την αλλη μια καρτα γραφικων που φοραει το προ και υπερχρονισμενες.πες το sli crossfire η οπως θες.οι διαφορες τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα επρεε να ηταν χαοτικες.σαν να παιζεις με μια gtx 750 και να κουμπωσεις και αλλη μια διπλα. εγω βγαζω το συμπερασμα οτι ακομα δεν εχουν ασχοληθει με το προ οσο πρεπει και απλα πετανε εκει ενα checkboard η μια αναλυση παραπανω και σου λενε ενταξει. Αναμενομενο ηταν αυτο. Τα παιχνιδια ειναι βασισμενα στο ps4 το απλο.
gRim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αυτο λεω..οτι στα ματια μου δεν βλεπω καμια διαφορα που να δικαιολογει την αλλη μια καρτα γραφικων που φοραει το προ και υπερχρονισμενες.πες το sli crossfire η οπως θες.οι διαφορες τουλαχιστον στο συγκεκριμενο παιχνιδι θα επρεε να ηταν χαοτικες.σαν να παιζεις με μια gtx 750 και να κουμπωσεις και αλλη μια διπλα. εγω βγαζω το συμπερασμα οτι ακομα δεν εχουν ασχοληθει με το προ οσο πρεπει και απλα πετανε εκει ενα checkboard η μια αναλυση παραπανω και σου λενε ενταξει. Είχαν πει ότι πέρα από 4k mode θα υπάρχει και επιλογή για βελτιωμένα γραφικά σε 1080p mode. Που ξέρεις εκεί μπορεί να φανεί κάτι παραπάνω εάν δεν βλέπεις μεγάλη διαφορά με το 4k. Θα μου 4k τηλεόραση και θα βάλεις 1080p; Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι μέσα από βίντεο του youtube δεν μπορεί να φανεί η διαφορά στο 4k.
Spartan117 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 το παιχνιδι ειναι στα 1800p και γινεται upscale σε 4k με φουλ φιλτρα και ομαλοτατο framerate και ζητας παραπανω απο μηχανημα των 380€? Δεν είναι 1800p, 2160p checkerboard είναι η ανάλυση. Δες αυτό το post που τα εξηγεί αν θες να ξέρεις πως δουλεύει: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1330505
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξερω και δεν μπορω να το συγκρινω απο κοντα σε 4κ παρα μονο μεσω του youtube. ισως να ειναι και αυτο που λετε.τι να πω. αν εχει καποιος και τα 2 ps4 ας κανει μια δοκιμη.
Spartan117 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 αν εχει καποιος και τα 2 ps4 ας κανει μια δοκιμη. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-horizon-zero-dawn-ps4-pro-performance-analysis Ps4: http://images.eurogamer.net/2017/articles//a/1/8/8/5/4/0/8/PS4_001.jpg.jpg/EG11/quality/90/format/jpg Ps4Pro: http://images.eurogamer.net/2017/articles//a/1/8/8/5/4/0/8/PRO_001.jpg.jpg/EG11/quality/90/format/jpg 1
HolyMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι 1800p, 2160p checkerboard είναι η ανάλυση. Δες αυτό το post που τα εξηγεί αν θες να ξέρεις πως δουλεύει: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1330505 ναι το ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με το upscale...οσο για την αναλυση του παιχνιδιου λενε οτι ειναι 1800p η οποια γινεται 2160p checkerboard.
Spartan117 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ναι το ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με το upscale...οσο για την αναλυση του παιχνιδιου λενε οτι ειναι 1800p η οποια γινεται 2160p checkerboard. Checkerboard 2160p γίνεται απο 1920x2160 res, πρακτικά ακριβώς τα μισά pixel από native 4k. 1800p είναι native res, δεν παίζει κάποιο upscale.
gRim Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ναι το ξερω οτι δεν ειναι το ιδιο με το upscale...οσο για την αναλυση του παιχνιδιου λενε οτι ειναι 1800p η οποια γινεται 2160p checkerboard. Όπου κοίταξα στα 2160p λένε ότι είναι η ανάλυση όχι 1800p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα