Προς το περιεχόμενο

Horizon: Zero Dawn [PS4]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω για ενα πραγμα φοβομουν. Για την διαρκεια του παιχνιδιου.Οσο καλο και να ειναι ενα παιχνιδι 60ευρω για 10ωρες δεν τα δινω(βλεπε Last Guardian,resident evil 7).

Στο review του gamespot αναφερει κατω κατω

Peter played Horizon Zero Dawn for 55 hours, finishing the main questline and enough side quests for an 80% completion rating.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δεν μου κάνει τόσο κλικ ακόμα αλλά για να παίρνει τέτοιες βαθμολογίες πρέπει να είναι καλό. (αν και από τις λίγες κριτικές που διάβασα μου φαίνεται ότι υπερβάλουν λιγάκι τουλάχιστον στο τελικό σκορ).

Αλλά όπως και να έχει υπάρχουν και τα Video club ευτυχώς. 

Πρώτα ενοικίαση και μετά βλέπουμε

Εγω για ενα πραγμα φοβομουν. Για την διαρκεια του παιχνιδιου.Οσο καλο και να ειναι ενα παιχνιδι 60ευρω για 10ωρες δεν τα δινω(βλεπε Last Guardian,resident evil 7).

Στο review του gamespot αναφερει κατω κατω

Peter played Horizon Zero Dawn for 55 hours, finishing the main questline and enough side quests for an 80% completion rating.

Ναι απ' ότι είδα λένε περίπου 60-70 ώρες για 100% completion φαντάζομαι αν το πας λαου λαου να πιάσει 80.

• Like 1

Δεν το περίμενα είναι αλήθεια, μπράβο λοιπόν στην Guerrilla κάποια στιγμή θα το τιμήσω.

Καιρός να ξεσκονίσουμε και το Ps4.

Η εξέρεση στον κανόνα λέγεται αυτό φίλος

Οπιος βιαζετε σκονταφτει φιλος. :P

Εμένα βαρετό και generic μου φαίνεται tbh, μη δινεται σημασια στα "sponsored" reviews του metacritic, το zelda θα τα πατήσει όλα κάτω..  B)  B)  B)

Κανενας δεν αντιλεγει οτι το ζελντα θα ειναι πολυ καλυτερο παιχνιδι απο το horizon(αλλα αυτο δεν αλλαζει οτι το horizon φαινεται οτι θα ειναι και αυτο !!!ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια της φετινης χρονιας) ;)

• Like 1

Ναι κλασσικα οποτε κυκλοφορει ενα Nintendo exclusive επαναπροσδιοριζει τον gaming χωρο ολοκληρο.....

Θυμαμαι παλια μια πολυ ωραια ατακα σε πιο παλια zelda που ειχε γραψει ενας στα nintendo fanboys οτι τα zelda ειχαν το καλυτερο voice acting που ειχε γινει ποτε σε παιχνιδι(πιστευω καταλαβατε τι εννοουσε :P).

Και εμενα μαρεσουν τα exclusive της nintendo(οχι δεν ειμαι απο αυτους που τα βρισκουν καρτουνιστικα για μωρα παιδια),αλλα ειπαμε μην το παρακανουμε κιολας.

Τωρα οσον αφορα την Limited Edition,απο οτι βλεπω δανειζεται τα περισσοτερα στοιχεια απο την αντιστοιχη του Uncharted 4,δηλαδη Steelbook θηκη,artbook και καποια dlc εντος παιχνιδιου. Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν θα εχει τελικα season pass/dlc στο μελλον. Γιατι και το uncharted απο το πουθενα εσκασε το νεο dlc για φετος που κατι μου λεει οτι μαλλον θα πωλειται standalone οπως στην περιπτωση του Infamous Second Son/First light.

• Like 3

Πέσανε έξω οι μελλοντολογοι...

Οι γνωστες κασανδρες που λεγανε στο θεμα του pc οτι το Overwatch θα πατωσει μολις βγουν τα αλλα shooter,οτι χωρις single player campaign δεν πας πουθενα κλπ κλπ. 

Το κακό με τις limited είναι ότι πια δεν βάζουν το soundtrack μαζί. Αυτό στο Bloodborne ήταν όλα τα λεφτά. Και δυστυχώς αυτά τα preorder theme είναι όλα μάπα.

Ωραίο review και αρκετά θετικά σχόλια από έναν που κράζει τους πάντες και τα πάντα τελευταία (Colin).

Η εξέρεση στον κανόνα λέγεται αυτό φίλος

Αυτο λεγεται βιαζομαι να πεταξω την εξυπναδα μου χωρις να περιμενω λιγες μερες να δω τι ρολο βαραει το παιχνιδι,ειδικα απο την στιγμη που δεν βγηκε και demo(οπως στο Nioh)να εχουμε μια προσωπικη αποψη για αυτο.

Και η From Software που αρκετοι πλεον πινουν νερο στο ονομα της επειδη εβγαλε το πρωτο σοβαρο exclusive αυτης της γενιας εχει βγαλει και αυτη πατατες παιχνιδια οπως αυτο http://www.metacritic.com/game/xbox-360/steel-battalion-heavy-armor

Δεν ειδα και εκει να γινεται κουβεντα ομως.

Τελος το οτι το Horizon zero dawn πηρε υψηλες βαθμολογιες δεν σημαινει οτι κοντραρει το Witcher 3 ή οτι ειναι λιγο κατωτερο του.

Σημαινει οτι το παιχνιδι αξιζει της προσοχης των κατοχων ps4.

Γιατι υπαρχει και το αλλο κουλο. Εχουμε μια τυπισα με τοξο και ακοντιο που κυνηγαει ρομποτ δεινοσαυρους. Ποιες ειναι οι αυστηρες απαιτησεις που πρεπει να εχει καποιος με βαση αυτο που ειδαμε και σε trailer?

Συγκρινεται με το Witcher το οποιο εκτως των αλλων ειναι βασισμενο σε κανονικα βιβλια?

Εχει τα sequel που ειχε το Witcher 3 για να ειμαστε το ιδιο αυστηροι και να το συγκρινουμε με αυτο?Ναι οκ και τα δυο ειναι open world rpg αλλα τι αλλο κοινο εχουν?Και το Xenoblade Chronicles X του Wii U ειναι open world rpg,δεν ειδα να το συγκρινει κανεις με το Witcher.

Δεν την λεω σε καποιον με τα παραπανω,απλα μου φενεται οτι ορισμενοι εχουν εκτoς πραγματικοτητας απαιτησεις ωρες ωρες(γενικα στα sites/forum που γραφονται αναλογα,οχι μονο στο insomnia).

Και για το Nioh που πηρε υψηλοτατες βαθμολογιες απο κριτικους και κοινο,αν δειτε στο αντιστοιχο θεμα θα δειτε οτι συμφορουμιτες ενω τους αρεσε το παιχνιδι,αναφερουν καποια σημαντικα λαθη.

Ε ας το πάρει κανείς ρε παιδία να κάνει την εκτίμηση :P

Απο γραφικά και παρουσίαση φαίνεται τουφέκι, τώρα αυτό που είδα οτι επαναλαμβάνεται αρκετά απο διάφορα reviews είναι πως δεν προσφέρει τίποτα καινούριο αλλά οτι κάνει το κάνει καλά. Μακάρι δλδ. 

Το κακό με τις limited είναι ότι πια δεν βάζουν το soundtrack μαζί. Αυτό στο Bloodborne ήταν όλα τα λεφτά. Και δυστυχώς αυτά τα preorder theme είναι όλα μάπα.

Ωραίο review και αρκετά θετικά σχόλια από έναν που κράζει τους πάντες και τα πάντα τελευταία (Colin).

Καλα στο bloodborne η the old hunters εκδοση εκανε 45ευρω στο playasia και ειχε και bonus φυσικο περιεχομενο. Η δε δικια μας goty ουτε ενα manual μεσα ή διπλο εξωφυλλο και την χρεωναν 68ευρω

Εγώ μιλούσα για αυτή εδώ

15802549778_652b5eef36_b.jpg

Τα theme και τα in-game dlc τι να τα κάνω; Το soundtrack τουλάχιστον έχει μια αξια. Αλλα φαίνεται μάλλον δεν τα δίνει πολύς κόσμος σημασία...

Δεν ήμασταν μέντιουμ όσοι λέγαμε ότι το παιχνίδι τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα θα είναι άριστο απλά ξέραμε τι εστί Guerrila, και για αυτό δεν έπρεπε να βιάζονται κάποιοι να πουν ότι το παιχνίδι θα έχει θέματα στο απλό PS4, η sony το παρατά κτλ κτλ...

Link.png Site: https://www.youtube.com/watch?v=qTH8OnQKWeY

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...