Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο καλώδιο δεν είναι μούφα, είναι όντως VGA και δουλεύει φυσικά μόνο με VGA software, τέτοιο δίναμε πακέτο μαζί με ps2 linux + keyboard + mouse.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Θέλω να βάλω το παλιό καλο playstation :P σε ένα monitor . 

Το θέμα είναι οτι δεν ξέρω εαν γίνετε 

Το monitor υποδοχές έχει vga και hdmi . 

Το μοντέλο του monitor ειναι lg23mp65 . 

Ξέρει κανένας εάν μπορώ να το βάλω ; 

Ευχαριστώ 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ps2 to vga monitor

Καλημερα σας.

εχω ενα μονιτορ με υποδοχη vga.και θελω να συνδεσω το ps2 .απλα δεν μπορω ν βρω το συγκεκριμενο καλωδιο.θα ηθελα να μου προτεινετε κ απο που ν το παρω.ακομα και απο εξωτερικο.σας

ευχαριστω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, αυτοί οι converters που πουλάνε στο ebay δουλεύουν; Είναι λίγο μεγαλύτεροι από ένα USB φλασάκι και από τη μια μεριά έχουν υποδοχή για το καλώδιο του PS2 και από την άλλη υποδοχή για καλώδιο HDMI (που συνδέεται σε σύγχρονη τηλεόραση ή οθόνη Η/Υ). Κυκλοφορούν παρόμοιοι και για Wii, καθώς και για άλλες παλιές κονσόλες.

Επεξ/σία από emmanuel5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι φιλε μια χαρα δουλεύουν, εχω και για wii και για ps2, το μονο προβλημα με του πσ2 ειναι οτι τουλαχιστον το δικο μου δεν μποροει να τρεξει πσ1 παιχνιδια, λογω αναλυσης, αν δεν σε ενδιαφέρει αυτο προχώρα αφοβα

Επεξ/σία από pollop
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς με ενδιαφέρει 🙁 

Έχω πολλά παιχνίδια του πρώτου Playstation που τα παίζω στο Playstation 2, όπως και παιχνίδια του Gamecube που τα παίζω στο Wii. Aς είναι, θα αγοράσω converters για PS2 και Wii.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επεξ/σία από emmanuel5
Δημοσ.

του gamecube τρεχουν στο wii μια χαρα με το ανταπτορακι, Το προβλημα ειναι στο ps2, και εγω επαιζα στο πσ2 paixnidia toy πσ1 αλλα αναγκαστικά εκανα συμβιβασμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...