dj chris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 γεια σας παιδια...θελω να σας κανω μια ερωτηση...μ εδωσε ενας ξαδερφος μου ενα ps2 και η αληθεια ειναι πως δεν ασχολουμαι τοσο εγω...και θελω να μαθω αν γινεται να το συνδεσω με την οθονη του υπολογιστη μου με καποιο τροπο...μπορειτε να βοηθησετε..???
mathsrule Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το έχω συνδέσει στο PC με TV TUNER. Τώρα για την οθόνη,αν και με μια πατέντα θα το συνέδεα, υπάρχει και το θέμα του ήχου μιας και η οθόνη (μου) δεν έχει ηχεία.
dj chris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 μμμ ναι..καταλαβα..ουτε η δικια μ εχει η αληθεια ειναι..
panosno1com Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 στο ps3 ειναι πιο ευκολο γιατι εχει hdmi που οι συγχρονες οθονες εχουν ...για το ps2...Εξαρταται τι οθονη εχεις , εξοδο για σκαρτ δε νομιζω να εχει , εκτος κ αν ειναι καποιο μοντελο τηλεοραση - οθονη...οποτε κοιτας μηπως τυχον εχει κοκκινη κιτρινη ασπρη υποδοχη (αυτα τα 3 τα βυσματακια) ωστε να το συνδεσεις εκειΓια ηχο ειναι πανευκολο ,αν εχει εξοδο ακουστικων συνδεεις εκει τα ηχεια του pc σου χεχε edit : πιθανον κατα 98% να γινεται με καποιον VGA to rca adaptor http://www.amazon.com/eforCity-287237-S-Video-Converter-Adapter/dp/B003QNDDL6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434548851&sr=8-1&keywords=vga+to+rca+adaptor
dj chris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 panosno1com ....με τον ανταπτορα που μου εχεις στειλει..βγαινει κ ηχος..??? βασικα δεν καταλαβαινω το τριτο καλωδιο το μαυρο τι κανει ..στα αλλα συνδεω κανονικα το ps2
theoritikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αν πιάνουν τα χέρια σου ,υπάρχει ένα σχηματικό διάγραμμα για να φτιάξεις μόνος σου το καλώδιο. Έχει και ξεχωριστή έξοδο για να συνδέσεις ηχεία . Διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις αυτό το καλώδιο από το ebay .
dj chris Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 μαλλον για το ετοιμο με κοβω να σε ρωτησω ομως...το vga συνδεεται στην οθονη...τα αλλα 3 το κοκκινο το ασπρο και το πρασινο που πανε..??? βασικα...μπορεις να μου πεις αναλυτικα πως συνδεεται με το καλωδιο αυτο...????
theoritikos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Το άσπρο και το κόκκινο είναι για τον ήχο. Αυτά τα συνδέεις στα ηχεία σού. Το πράσινο στη περιγραφή της σελίδας λέει πως χρησιμοποιείτε για να ρυθμίζεις την ανάλυση. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό όμως Ρώτα τον πωλητή να σου πει.
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σύνδεση PS2 με οθόνη Η/Υ; Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποια φθηνή σχετικά μέθοδος για σύνδεση PS2 με οθόνη Η/Υ; Στο net που έρηξα μια ματιά λένε για switch boxes τα οποία είναι λίγο ακριβά.
Tragic! Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Θες converter που κοστίζει παραπάνω από ένα απλό καλώδιο.
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που να έχει VGA/DVI για την οθόνη από τη μία και το βίσμα του PS2 από την άλλη? Κάτι τέτοιο ας πούμε:
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο που να έχει VGA/DVI για την οθόνη από τη μία και το βίσμα του PS2 από την άλλη? Κάτι τέτοιο ας πούμε: Αυτά είναι μούφα καλώδια, πωλούνται μόνο σε αναξιόπιστα κινεζοσάιτ του εξωτερικού και δε δουλεύουν ποτέ. Είναι απλά μια απάτη για όσους δε γνωρίζουν ότι το καλώδιο του PS2 (η πλακέ μαλακία->RCA) είναι για χαμηλές αναλύσεις και οι HDMI και VGA ή DVI (ψηφιακό αναλογικό ή dual δεν έχει σημασία) πολύ υψηλές. Οπότε δεν μπορούν να συνεργαστούν αυτές οι δύο συσκευές. Λογικά να το σκεφτείς, ηλίθιοι είναι αυτοί που βγάζουν πανάκριβους κονβέρτορες και τους χτυπάνε στην αγορά πίσω απ' τα αυτιά;
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αυτά είναι μούφα καλώδια, πωλούνται μόνο σε αναξιόπιστα κινεζοσάιτ του εξωτερικού και δε δουλεύουν ποτέ. Είναι απλά μια απάτη για όσους δε γνωρίζουν ότι το καλώδιο του PS2 (η πλακέ μαλακία->RCA) είναι για χαμηλές αναλύσεις και οι HDMI και VGA ή DVI (ψηφιακό αναλογικό ή dual δεν έχει σημασία) πολύ υψηλές. Οπότε δεν μπορούν να συνεργαστούν αυτές οι δύο συσκευές. Λογικά να το σκεφτείς, ηλίθιοι είναι αυτοί που βγάζουν πανάκριβους κονβέρτορες και τους χτυπάνε στην αγορά πίσω απ' τα αυτιά; Μάλιστα οπότε η καλύτερη επιλογή είναι ένας converter ε? :/
Tragic! Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μάλιστα οπότε η καλύτερη επιλογή είναι ένας converter ε? :/ Βασικά, είναι η μόνη επιλογή και κοστίζει και καμπόσο. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει να επενδύσεις λεφτά για τόσο παλιά κονσόλα και θες να το κάνεις.
mathsrule Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Εγώ, πάντως, με ένα TV Tuner το έχω καταφέρει μια χαρά. Και ήχο έχω και απ' όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα