nick.the.greek Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Γεια σας θα ήθελα την βοήθεια σας... θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει ποια είναι η διάφορα ανάμεσα σε έναν ανεμιστήρα με πλαστικούς έλικες και σε έναν με σιδερένιους (αλουμίνιο) έλικες ποια είναι η διάφορα ???? Σας ευχαριστώ !!! για κανονικό ανεμιστήρα μιλάω για το σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looproll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εχεις μπεί σε φόρουμ υπολογιστών και ρωτάς για ανεμηστήρα οικιακό, δηλαδή αν ρωτήσω εγω για κινητήρες αυτοκινήτων ή για υπαρξιακά θέματα και με βρ'ισει κάποιος θα έχει άδικο? Σκέψου πρίν να ανοίξεις νέο θέμα πού βρίσκεσαι και τι ρωτάς, ανεμηστήρες έχουν και τα κλιματιστικά και οι τζετ κινητήρες να ανοίξουμε θέμα και για αυτούς?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Nick The Greek απλά κλαίω ρε φίλε χαχαχα. Άνοιξε το θέμα σου στην ενότητα μπλα μπλα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα