gatokratoras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση να κάνω, σε μία εταιρεια που δουλευω εχει δικτυο και σε καθε πριζα δινει internet, υπαρχει κατι σα διακλαδωτης internet? Θελω σε μια πριζα να εχω δυο εξοδους για internet σα mini hub δηλαδη.
Postmort3m Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ethernet Switch.. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ για να έχω νετ στο λάπτοπ και στην κονσόλα και σε ότι άλλο θέλω. https://www.skroutz.gr/c/124/network-switch.html?from=most-popular&keyphrase=ethernet+switch Εγώ πήρα το Tp-Link με τις 5 θύρες..Θες να έχει μια in και 2 και πάνω out.
nikos903 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ή μπορείς να βάλεις ένα splitter μέσα στο swich το κεντρικό που να παίρνει 2 εξόδους απο το swich και να δίνει στο καλώδιο που σου έρχεται σένα μέσα, μετά απο την πρίζα σου βάζεις άλλο ένα splitter ανάποδα και βγάζεις 2 καλώδια. Έτσι βέβαια η ταχύτητα πάει στα 100mbit και για τις 2 συνδέσεις και δεν μπορείς να κλειδώσεις στα 1000 αλλά δουλειά λογικά θα κάνεις. Αλλιώς όπως σου είπαν βάζεις ένα extra swich...
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αν το επιτρέπει ο διαχειριστής του δικτύου της εταιρείας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα