zxcv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 τελευταια φορα που ειχα imac ηταν το 2010 και αυτο που θα ρωτησω, τοτε τουλαχιστον δεν γινοταν ή δεν ειχα βρει τροπο να το κανω. Θελω να ξαναπαρω imac αλλα μια βασικη προυποθεση ειναι να συνδεσω πανω του μια πηγη (πχ. ps3,). Γινεται αυτο? Διαβασα για καποιο kanex xd αλλα δεν βρισκω πληροφοριες σχετικα με input lug 'η αλλα πιθανα προβληματα. Θα σας παρακαλεσω για σιγουρες απαντησεις μια και αυτες θα ειναι το κρητηριο στο να προχωρησω στην αγορα. ευχαριστω εκ των προτερων.
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 http://www.kanex.com/xd Δες και τον πιτσιρικα εδω, το εχει συνδεσει με ps3 και παιζει και καποια games. Σαν flaw λεει οτι παιζει μονο στα 720p το resolution. Στα καινουρια Imac με Thunderbolt ΔΕΝ παιζει
zxcv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εφοσον εχει αυτα τα μειον δεν μου κανει. Κατι αλλο?
Unabomber Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μετα υπαρχει αυτο http://gamerzone.avermedia.com//game_capture/extremecap_u3 Ειναι συμβατο με iMacs με thunderbolt
zxcv Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 και παλι ευχαριστω. Θα το δω μιας και φαινεται καλο αυτο. Σε κουραζω τωρα αλλα επειδη δεν το βρισκω......Για ps4 βρηκα και εγω και ειναι οκ. Για ps3 και imac δεν βρισκω και βλεπω οτι εχει αλλη εισοδο (αντι hdmi εχει component). Λες να εχει καποια διαφορα. φοβαμαι πολυ το latency.
zxcv Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 σωστος, τοτε γιατι ομως εχει εξτρα εισοδο που γραφει PS3? Αυτο με πονηρευει, για αυτο και σε ρωτησα. Οπως και να εχει βοηθησες παρα πολυ και εγω σε κουραζω.. να σαι καλα.
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δεν με κουραζεις ρε, σιγα.... Απλα με την λογικη να το δεις, hdmi εχει το ps4, hdmi και το ps3..... λογικα η εξτρα εισοδος που εχει για το ps3, ειναι για να το βαλεις εκει, και ταυτοχρονα να εχεις κατι αλλο στο hdmi (πχ, Χbox One) ετσι ωστε να μην σε δεσμευσει το ps3 την εισοδο, εφοσον υπαρχει εναλλακτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα