Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θέλω προτάσεις μέχρι 350-400 ευρώ για απλή χρήση internet, word ,καμία ταινια και όχι παιχνιδια Και επίσης να διαθέτει λειτουργικό.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις να μου απαντησει αν αξιζει η αγορα του;

Καρτα γραφικων θα μπει εξτρα απο εμενα.

(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd) - 574,90 €

http://www.you.gr/proionta/pc-printing-peripherals/statheroi-i-y/desktop/h-y-quest-x-u-ep-(i5-4460-8gb-500gb-hdd-120gb-ssd)

οχι

Δημοσ.
Δημοσ.

Έχω εναν ssd 120 kingston που δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε

καρτα γραφικων

θα μπορουσα να βαλω μεγαλυτερο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Γεια σας θέλω προτάσεις μέχρι 350-400 ευρώ για απλή χρήση internet, word ,καμία ταινια και όχι παιχνιδια Και επίσης να διαθέτει λειτουργικό.

Αν δε παιζεις παιχνιδια δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων και αρα δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερο τροφοδοτικο.Αν στο μελλον θα κανεις καμια μεγαλη  αναβαθμιση παρε κανενα γνωστης μαρκας περισσοτερα W.

Δημοσ.

Αν δε παιζεις παιχνιδια δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων και αρα δεν χρειαζεσαι μεγαλυτερο τροφοδοτικο.Αν στο μελλον θα κανεις καμια μεγαλη  αναβαθμιση παρε κανενα γνωστης μαρκας περισσοτερα W.

ok thanks.Ο αδερφός θελει να πάρει και αυτος ενα pc και εχει βαλει στο ματι αυτόν http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/asus-m11ad-uk005s-desktop-pc/prod7410131pp/ αξίζει???

Δημοσ.

Μη πάρετε έτοιμο για σας για τέτοια χρήση...Έχουν κακής ποιότητας κουτί,τροφοδοτικό,μητρική και γενικά hardware που δεν αξίζει συνολικά.

Δημοσ.

Μη πάρετε έτοιμο για σας για τέτοια χρήση...Έχουν κακής ποιότητας κουτί,τροφοδοτικό,μητρική και γενικά hardware που δεν αξίζει συνολικά.

ενα innovator απο το eshop στα 450 θα είναι καλύτερο?Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε ενα έτοιμο innovator?

Δημοσ.

ενα innovator απο το eshop στα 450 θα είναι καλύτερο?Αν ναι μπορείτε να μου προτείνετε ενα έτοιμο innovator?

Δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος μου να ψάχνω drivers κλπ για αυτό θέλω κάτι έτοιμο.Ευχαριστώ που μου προτείνετε καποιες συνθέσεις να το φτιάξω κομματι κομματι αλλα ξέρω ότι μετα πρέπει να ψαχτώ και δε γνωρίζω αν μπορείτε να μου προτείνεται κατι έτοιμο για χρήση καποιο innovator απο eshop ή καποιο άλλο ισως που να αξίζει.Ευχαριστώ και πάλι και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.

Δημοσ.

Μπορείτε να κάνετε build to order σύστημα και να σας το συναρμολογήσει το κατάστημα.Το να βάλετε λειτουργικό,οδηγούς δεν είναι τίποτα.

Δημοσ.

Ακριβώς. Επίσης δεν χρειάζεται να δώσεις 300-400 € για ίντερνετ και ταινίες. Το παρακάτω σύστημα είναι υπεραρκετό για τις εργασίες που θες να κάνεις.

Η συναρμολόγηση είναι παιχνιδάκι και drivers πλέον "δεν υπάρχουν". Απλώς βάζεις τα windows και μετά από 25 λεπτάκια σε βγάζει στην επιφάνεια εργασίας και είσαι έτοιμος να σερφάρεις.

INTEL CELERON G1820 2.70GHZ LGA1150                                            37.00 

ASROCK H81M-DGS R2.0 RETAIL                                                           46.66

RAM CRUCIAL CT51264BA160BJ 4GB DDR3 1600MHZ PC3-12800     28.23

PSU CORSAIR VS SERIES VS350 - 350W                                              37.90

CASE SUPERCASE K611 BLACK                                                            17.90

ΣΥΝΟΛΟ        167.29

Σκληρό άμα θες παίρνεις διότι έχεις ήδη ssd.

Και για windows 8 υπολόγισε ένα εκατοστάρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...