Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

TL; DR Μια προειδοποίηση, αν έρθει κανείς στην πόρτα και διαφημίζει ADSL από KV πιθανώς να είναι απατεωνιά.

Μένω Τριανδρία, πάνω από τον Άγιο Σπυρίδωνα, και χθες πέρασε μια κοπέλα που έλεγε ότι είναι πωλήτρια της HOL (είχε και το καρτελάκι, Ζωη αλλά δε θυμάμαι το επώνυμο δυστυχώς) και μου λέει περάσαμε καινούργιο KV με οπτικές ίνες στη γειτονιά, δίνουμε δυνατότητα ADSL από KV και μάλιστα μόνο σε ορισμένες γραμμές και μου ζήτησε να δει λογαριασμό ΟΤΕ για να δει αν ο αριθμός μου είναι eligible. Της τον έδειξα και μου λέει, ναι, είσαι τυχερός κλπ. και τέλος πάντων τις έκανα μερικές ερωτήσεις, μου λέει είναι κανονικό ADSL και το δίνει μόνο η HOL, με το κανονικό τιμολόγιο ADSL, απλώς αν είσαι τυχερός παίρνεις από KV. 

Της είπα εντάξει, θα το σκεφτώ για όταν λείξει το συμβόλαιό μου σε μερικούς μήνες. Σήμερα παίρνω τηλέφωνο τον ΟΤΕ, μου λένε "δεν ξέρουμε τίποτα για αυτό". Παίρνω τηλέφωνο τη HOL, μου λένε "εμείς δε δίνουμε ποτέ ADSL από KV, μόνο VDSL (σιγά μη σου έδιναν την ταχύτητα για την οποία πληρώνεις οι κλέφτες/end rant). Και συν τις άλλοις δεν έχει VDSL στην περιοχή σας." Πάω μια βόλτα στη γειτονία εκεί που μου είπε η κοπέλα ότι θα είναι το KV, το μόνο που βρίσκω είναι ένα πανάρχαιο κουτί του ΟΤΕ που μόνο για οπτικές ίνες δεν είναι (κάποιος που παίρνει από εκεί μου λέει 8-9mpbs να πιάνει το πολύ). 

Τώρα έχω και κανά δύο ερωτήσεις, αν έχει κανείς καμιά ιδέα:

• Και η WIND μου έλεγε ότι έχει VDSL στην περιοχή μου πριν από μερικούς μήνες και μάλιστα επέμεναν 5-6 πωλητές ότι σίγουρα γίνεται, αν και είμαι στα 2.3km από το αστικό κέντρο, χωρίς κανείς φυσικά να μου εξηγήσει το πως. Υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρχει κανένα κρυμμένο KV και να μου λένε την αλήθεια, ή είναι όλοι τους εξίσου απατεώνες? Δεν πιστεύω, αλλά και η παραμικρή ελπίδα να πιάσω καμιά καλή ταχύτητα αξίζει τον κόπο να την διερευνήσω.

• Να στείλω κανά e-mail στη ΗOL ή πουθενά αλλού ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά τους για κλεψιές ή θα με γράψουν?

• Έτσι από περιέργεια, αν είναι πράγματι κομπίνα, έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να κερδίσουν αυτοί? Να δουν το λογαριασμό μου του ΟΤΕ δεν τους οφελεί σε τίποτα. Ακόμα και να έκανα συμβόλαιο επί τόπου κανείς δεν θα τους δώσει τα λεφτά στο χέρι. Εκτός κι αν είναι πράγματι της HOL, αλλά είναι δυνατόν ολόκληρη εταιρία να πουλάει ψευτιές?
Δημοσ.

Ψέμματα σου λένε.
Από 3η εταιρία είναι που δρα για λογαριασμό της hol (το κάνει και η wind αλλά όχι τόσο έντονα όσο η hol) και έχει κάποιους head-hunters που λένε διάφορες παπάτζες ώστε να πάρουν bonus 20 ευρώ περίπου για κάθε σύνδεση και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις. Είναι γνωστή ιστορία (και τακτική) εδώ και χρόνια.

(η hol to γνωρίζει -γιατί έχουν γίνει πολλές καταγγελίες- αλλά κάνει την πάπια για τους λόγους που και ο ίδιος φαντάζεσαι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...