Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδρομητής OTE vdsl  μετακόμισα σε περιοχή που δεν καλύπτεται το vdsl

Πριν περιπου 4 μήνες εβαλα οτε vdsl καινουριο συμβόλαιο φορητότητα από hol.  Την Κυριακή προέκυψε μετακόμιση σε περιοχή που το vdsl δεν καλύπτεται . Στην πρώτη μου τηλεφωνική συνομιλία με τον ΟΤΕ κι επειδη είναι η περιοχή οριακά εκτός vdsl ζήτησα να γίνει έλεγχος.  Επειδή το σύστημα όμως βγάζει εκτός κάλυψης την καινούρια διεύθυνση έπρεπε να γινει υποβάθμιση της γραμμης σε adsl και στην ουσία καινουρια 12μηνη δεσμευση για 24 + απεριόριστα και νομιζω και αλλα 30΄ σε κινητα στα … αν είναι δυνατόν 37,90… (Την προηγουμενη μέρα είχαν καλέσει από το τμήμα πωλήσεων του ΟΤΕ φίλο μου και το ίδιο πακέτο του το πουλουσαν 24,90 αλλά στους 24 μήνες). Δεν δέχτηκα να γίνει  η διαδικασία και τώρα μετα από 2-3 συνομιλίες περιμένοντας να μου γίνει μια καλυτερη προσφορά στην τελευταια τηλεφωνική επικοινωνία καταγράφηκε το αίτημά μου είτε να μου γίνει  μια λογική προσφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό είτε να γίνει διακοπή χωρίς να πληρώσω τα 110 € που είναι η ρήτρα της διακοπής. Γνωρίζει κανείς καποια αντίστοιχη περίπτωση και πως κατέληξε;

Τελικα μεσα σε 24 ωρες ο ΟΤΕ μου απαντησε πως μπορώ ειτε να ζητήσω την κατάργηση της γραμμής χάνοντας το νούμερο μου χωρίς να πληρώσω ρήτρα είτε να ζητήσω την μεταφορά της γραμμής χωρις το ίντερνετ που πάλι δεν πληρώνω ρήτρα απλά πληρώνω τα 30 ευρώ της μεταφοράς και δεν έχω πλέον καμια δεσμευση οπότε μπορώ από την επόμενη μέρα να κάνω αίτηση σε άλλο παροχο. 

Επεξ/σία από miltossat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...