Προς το περιεχόμενο

Διαθέσιμη για όλους η δοκιμαστική έκδοση του Kodi, για την πλατφόρμα του Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας από τους καλύτερους media player, ο οποίος διατίθεται μάλιστα και δωρεάν, το Kodi, κυκλοφορεί πλέον επίσημα και για την πλατφόρμα του Android, έχοντας περάσει στο στάδιο της ανοιχτής δοκιμαστικής περιόδου.Το Kodi αποτελεί στην ουσία τη νέα ονομασία του XBMC, με λειτουργίες οι οποίες το φέρνουν στην κορυφή των Media players, καθώς και με παρουσία σε αρκετές πλατφόρμες όπως Windows, OS X, Android TV και iOS. Η συμμετοχή στη δοκιμαστική έκδοση μπορεί να γίνει με ένα απλό κατέβασμα της εφαρμογής από το Play Store, χωρίς κάποια αναγκαστική εγγραφή στο Google+ όπως ίσχυε μέχρι πρότινος.

Η δοκιμαστική έκδοση που διατίθεται αυτή τη στιγμή είναι η 15.0 beta 2 και όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης, περιέχει αρκετές αλλαγές από την προηγούμενη δοκιμαστική έκδοση, αλλαγές τις οποίες μπορεί να διαβάσει κάθε ενδιαφερόμενος στην επίσημη ιστοσελίδα της εφαρμογής.

File.png Download: Kodi για Android

Link.png Site: Kodi.tv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεπεις ενα open source προγραμμα (δηλαδη φτιαγμενο απο χομπι) και ειναι κλασεις καλυτερο απο οτι μπορει να προσφερουν οι microsoft και sony με το playstation και απορεις!

• Like 10

Καλά δεν είναι και αψεγάδιαστο. Είχε τα αμέτρητα glitches τουλάχιστον για την PC version. Άσε που μέχρι να το ρυθμίσεις ήθελες 1-2 μερόνυχτα. Και λίγο μετά τη Gotham έκδοση τα περισσότερα plug-ins για streaming αν ήθελες να δεις καμιά ταινία/σειρά...απλά δεν λειτουργούσαν το ένα μετά το άλλο.

Σαν media player γενικότερα όμορφος και ντιζαϊνάτος, ωστόσο βαρύς και αργός (σε σύγκριση με τους πιο "απλούς", βλέπε VLC, BSplayer κ.ο.κ)

• Like 1

Έκαστος στο είδος του. Αν θες έναν player απλά για να παίζεις αυτά τα οποία εχεις κατεβάσεις, δες το με κάτι άλλο. Αν θες όμως να κάνεις άλλα ποιό advanced πράγματα (πχ streaming από Icefilms) πας με XBMC.

Ποτέ δεν ήταν "φιλικός" για τον απλό χρήστη αλλά αν  ξέρεις/έχεις όρεξη να ασχοληθείς με plugins, sky is the limit.

Το xbmc-kodi δεν είναι απλά ένας player, είναι ολόκληρο λειτουργικό σύστημα. Πολλές συσκευές ξεκινούν κατευθείαν στο περιβάλλον του. Στο παλιό μου xbox 1 (το οριτζιναλ), έχει αντικαταστήσει το dashboard. Περιττό να σας πω ότι ακόμα παίζει ότι του ρίξω (σε SD βέβαια). Η αλήθεια είναι ότι έχει πολλές ρυθμίσεις, αλλά όταν τις κάνεις, έχεις το απόλυτο home cinema. 

Τώρα που είναι και επίσημα στο android, με ΟΤΑ updates, η google δίνει ένα μεγάλο boost στις android power devices για το σαλόνι, αλλά και σχεδόν σε όλα τα tablets.

Ακούς Apple? Θέλω το Kodi στο iPad χωρίς jailbreak! 

• Like 1

Βλεπεις ενα open source προγραμμα (δηλαδη φτιαγμενο απο χομπι) και ειναι κλασεις καλυτερο απο οτι μπορει να προσφερουν οι microsoft και sony με το playstation και απορεις!

τίποτα το παράξενο σε αυτό.

καμια default εφαρμογή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα δεν ήταν για 'προχωρημενους' χρηστες, οποτε και παντα ειχαν μονο τις αναγκαιες επιλογες / δυνατοτητες ώστε να μπορούν να την χειρίζονται όλοι.

Τι σταματάει κάποιο να πάρει το κινητάκι του, ένα MHL converter και να το συνδέει με την τηλεόραση? Σχεδόν τίποτα, ούτε το root δεν είναι εμπόδιο πλέον!

• Like 1

Οι δυνατότητες των υπολογιστων είναι πια τεράστιες. Αν οι εταιρίες τις παρείχαν αφειδώς πως θα υπήρχε κέρδος και διαδοχή (όχι εξέλιξη) προϊόντων. Θα επαιρνες μια κονσόλα τώρα και θα ξανααγοραζες το 2050.

Τι σταματάει κάποιο να πάρει το κινητάκι του, ένα MHL converter και να το συνδέει με την τηλεόραση? Σχεδόν τίποτα, ούτε το root δεν είναι εμπόδιο πλέον!

το χρησιμοποιώ εδώ και 7-8 μήνες κατά αυτήν την λειτουργία όταν το laptop δεν είναι ελεύθερο

• Like 1

το χρησιμοποιώ εδώ και 7-8 μήνες κατά αυτήν την λειτουργία όταν το laptop δεν είναι ελεύθερο

Same here αλλα εχω ενα θεμα. Βλεπω απωλεια στην ποιοτητα οταν συνδεω το κινητο (Note 4) με την τηλεοραση (Samsung 55 LED) και υποψιαζομαι οτι εχει να κανει με το MHL cable. Αν εχεις καποια προταση για καποιο καλο καλωδιο θα το εκτιμουσα. Συγνωμη για το offtopic.

• Like 1

Raspberry Pi 2, Openelec με kodi.

Ελαχιστες ρυθμισεις απο τη μερια μου (μονο τα plugins τυπου popcorn time με παιδεψαν).

Κατεβαζει ολες τις πληροφοριες για ταινιες με fanart, περιγραφη, και διαφορα καλουδια.

Δεν εχω λογια, οτι και να πω ειναι λιγο.

Θυμαμαι την εποχη πριν μετονομαστει σε xbmc και το εβαζα στο ταπεινο μου Xbox (πισω στο 2005-2006) κι εκανε παπαδες. Απο τοτε ηταν πολυ μπροστα για την εποχη του.

• Like 1

Raspberry Pi 2, Openelec με kodi.

Ελαχιστες ρυθμισεις απο τη μερια μου (μονο τα plugins τυπου popcorn time με παιδεψαν).

Κατεβαζει ολες τις πληροφοριες για ταινιες με fanart, περιγραφη, και διαφορα καλουδια.

Δεν εχω λογια, οτι και να πω ειναι λιγο.

Μία από τα ίδια. Απλά απιστευτο.

• Like 1

Αν τα θέλεις όλα έτοιμα πληρώνεις τους μεγάλους κατασκευαστές και παίρνεις κάτι που πληρεί αυτό που θεωρούν αυτοί σαν "όλα έτοιμα".

Αν θέλεις να ελέγχεις εσύ τα πράγματα KODI.

Τόσο απλά.

Και όπως ανέφεραν και οι πιο πάνω συν-insomniωτες συνδύασε το με το raspberry pi 2 και άλλαξε την θεώρηση που είχες έως τώρα για το τι είναι ένα media player.

Τα γράφω όλα αυτά έχοντας δει από κοντά τι θεωρούν σαν media player οι Samnsung, LG, Sony, Microsoft, Panasonic, Philips κλπ και φυσικά δεν ξεχνώ την Apple.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...