Peter_Line Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Πρόσφατα αγόρασα τον συγκεκριμένο εξωτερικό. Πρώτη δουλειά φυσικά να τον ελέγξω για προβλήματα. Αρχικά χρησιμοποίησα το samsung drive manager που υπήρχε μέσα στο δίσκο (πρόγραμμα για την διαχείριση του δίσκου το οποίο περιλαμβάνει και διαγνωστικά τέστ). Το quick test βγήκε οκ αλλά το complete έβγαλε μηνυμα fail και συμβουλεύει να κάνω rma. Δοκίμασα το seatools μιας και ο δίσκος μέσα είναι seagate και πέρασε με επιτυχία και το quick και το long Test. Επίσης έκανα full error scan στο HD Tune pro και έλεγχο επιφανείας στο hard disk sentinel και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Κάποια ακόμα quick test με το αντίστοιχο του seatools για δίσκους της western digital δεν βγάλανε πρόβλημα. Τι πιστεύετε εσείς; Τον κρατάω ή τον στέλνω πίσω; Εγώ πιστεύω ότι αφου περνάει seatools extended test υπάρχει κάποιο θέμα με το samsung drive manager.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αφού ο δίσκος δεν εχει κανενα λειτουργικό πρόβλημα μην κάθεσαι και σκάς δούλεψε τον κακώς με το που τον πηρες τουα άρχισες τα τέστ , αυτο το fail που έβγαλε μπορεί να μην ειναι τίποτα και νομίζω οτι άδικα σκας. Τι να σου πώ αν θέλει βάλε και το hdsentinel να δεις 1
Peter_Line Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Στο hd sentinel λέει ότι είναι οκ. Δεν νομίζω ότι είναι κακό να το τσεκάρεις με το που τον ξεκινήσεις μιας και μπορεί απο την αρχή να έχει θέμα. Γενικά με τους δίσκους είμαι λίγο ευαίσθητος (παλιά παθήματα) και γι'αυτό με ανησύχησε λίγο αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα