Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωτο σχολιο περι ηλικιας θα το προσπερασω γιατι και εγω κλασσικα προλαβα τις εποχες atari,snes,gameboy κλπ αλλα ακομα και να μην τις ειχα προλαβει δεν ειναι κατι για να την λες στον αλλο ή που σε κανει να φενεσαι πιο cool,ισα ισα δημιουργεις στους αλλους χειροτερη εντυπωση απο οσο νομιζεις.Τεσπα το ολο point μου ειναι οτι το Killer Instinct εχει τελειως διαφορετικο σχεδιο και αρα και γραφικα απο οτι το Street Fighter και αργοτερα και απο το Tekken 7 πχ.

Δεχομαι σε καποιον να του αρεσει οπτικα το KI σε αλλον να μην αρεσει,και το ιδιο παει και στα αλλα παιχνιδια οχι μονο fighting αλλα στο συνολο. Οι χαρακτηρισμοι ομως ειναι που πρεπει να λειπουν απο προσωπικες αποψεις.

Επειδή εσύ είσαι ο πρώτος που ξεκίνησες τουε χαρακτηρισμούς και το στιλάκι και μάλλον εσύ τα λές για να αισθάνεσαι ποιο cool , όμως επειδή δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίζω κλείνω εδώ την παρέθενση και όποιος θέλει αναφορικά για τα δύο game που υπόθηκαν έχει κρίση μόνος του να καταλάβει ποιο είναι ποιο όμορφο οπτικά απο το άλλο.

Chaos3X

Με τι χειριστήριο παίζετε;

Του xbox το χειριστήριο, που έχω, δεν βολεύει καθόλου για fighting. Ο σταυρός είναι χάλια.

Επειδή τυγχάνει να έχω και του 360 και του one πραγματικά ο σταυρός του δεύτερου είναι πολύ καλύτερος. Πήγαινε σε ένα κατάστημα να τον δοκιμάσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα προγραμματάκι που να κρατάει στατιστικά, σαν το steam, γιατί το store της Microsoft δεν κρατάει τίποτα?

Μήπως με το AMD Gaming Evolved θα έκανα την δουλειά μου?

Δημοσ.

Δουλεύει μία χαρά το dualshock αν βάλεις πρόγραμμα που να το βλέπει σαν Xbox controller, στο άμεσο μέλλον θα δοκιμασω και του Xbox one που λέω να πάρω για να έχω γενικά

Πάντως το συγκεκριμένο port είναι άριστο, το online μια χαρά ακόμα και για τον casual (σαν εμένα που δε με καίει το competitive gaming), δεν υπάρχουν τα προβλήματα που υπάρχουν αλλού (rage quitters πχ, ή lag) και αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια του win store, το παιχνίδι είναι πολύ ελαφρύ και απροβληματιστο

Οι λάτρεις των killer instinct ας μη το πολυσκεφτονται, το παιχνίδι αξίζει και γενικά σαν fighting αξίζει είναι εύκολο να το μάθεις και δύσκολο να γίνεις κορυφαίος

Ο,τι πρέπει δηλαδή για να ξεχωρίσει αυτός που αξίζει από αυτόν που πατάει τυχαία κουμπιά

Το Street fighter θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή να συγκρίνω, αλλά προς το παρόν δε φαίνεται να είναι όσο ολοκληρωμένο είναι το ki

Το pc πάντως τείνει να γίνει η καλύτερη πλατφόρμα για fighting παρόλο που ποτέ δεν ήταν, αν δεν είχε γίνει η πατάτα με το mkx δε θα το συζητούσαμε

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι ειναι free στο store,ετσι το κατεβασα 21gb,μ εχει ομως μονο εναν φρεε παιχτη για να παρω εγω..ενω για αντιπαλο μπορω να βαλω οποιον θελω,btw το online μ ελεγε συνεχεια μετα απο λεπτα οτι δεν βρηκε αντιπαλο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...