TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βλεπω καποια βιντεακια και λενε πως εχεις μονο ενα χαρακτηρα στο free ειναι αληθεια?!Ναι παίζεις μόνο έναν αλλά από την άλλη παίζεις όλο το παιχνίδι και Online και ότι θες, αν δεν είσαι φανατικός μια χαρά είναι.
sazistas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 υπαρχει κανενα fix ωστε να τρέχει με normal κινηση στα 144hz? ειναι απλα unplayble τοσο γρήγορο
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παίζει το παιχνίδι σύμφωνα με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης οπότε θα πρέπει να φτιάξεις custom resolution στα 60mhz που αν καταφέρει να την δείξει η οθόνη σου μάλλον θα σου προκαλέσει επιληψία. Ξέρει κανείς τι στο καλό γίνεται και ούτε το SFV ούτε το KI δεν επιτρέπουν On screen display (afterburner κτλ) ούτε frame limiter ούτε τίποτα;Παίζει καμιά καινούργια engine;
userpartali Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παιδιά το game με 780 4790κ και 1080 ολα τέρμα παίζει μπούνια και σαφώς είναι πολύ καλύτερο απο SFV και σε γραφικά για τους λάτρεις αξίζει ... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Παίζει καμιά καινούργια engine; UE4 χρησιμοποιεί το SFV.
Chaos3X Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Κανένα fix για τα χειριστήρια έχει βρει κανείς;
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παιδιά το game με 780 4790κ και 1080 ολα τέρμα παίζει μπούνια και σαφώς είναι πολύ καλύτερο απο SFV και σε γραφικά για τους λάτρεις αξίζει ... Ειναι καλο και γρηγορο το παιχνιδι(βεβαια εγω προτιμαω το παλιο σχεδιο στους γνωστους χαρακτηρες απο Snes εποχες αλλα γουστα ειναι αυτα)και φυσικα COMBO BREAKER!!! αλλα ενταξυ το ψιλο τερματισες
userpartali Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι εννοείς τερματισα φιλε για να καταλάβω επειδη οταν επαιζα εγω αυτα τα παιχνιδια εσυ παιζει να μην ειχες γεννηθεί πολύ καλυτερο οπτικά απο το καρτουνιστικο βαρετο sfv είναι που για μενα ειναι πολυ χειρότερο και απο το 4 ..
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Τι εννοείς τερματισα φιλε για να καταλάβω επειδη οταν επαιζα εγω αυτα τα παιχνιδια εσυ παιζει να μην ειχες γεννηθεί πολύ καλυτερο οπτικά απο το καρτουνιστικο βαρετο sfv είναι που για μενα ειναι πολυ χειρότερο και απο το 4 .. Το πρωτο σχολιο περι ηλικιας θα το προσπερασω γιατι και εγω κλασσικα προλαβα τις εποχες atari,snes,gameboy κλπ αλλα ακομα και να μην τις ειχα προλαβει δεν ειναι κατι για να την λες στον αλλο ή που σε κανει να φενεσαι πιο cool,ισα ισα δημιουργεις στους αλλους χειροτερη εντυπωση απο οσο νομιζεις.Τεσπα το ολο point μου ειναι οτι το Killer Instinct εχει τελειως διαφορετικο σχεδιο και αρα και γραφικα απο οτι το Street Fighter και αργοτερα και απο το Tekken 7 πχ. Δεχομαι σε καποιον να του αρεσει οπτικα το KI σε αλλον να μην αρεσει,και το ιδιο παει και στα αλλα παιχνιδια οχι μονο fighting αλλα στο συνολο. Οι χαρακτηρισμοι ομως ειναι που πρεπει να λειπουν απο προσωπικες αποψεις. 1
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 καταπληκτίκό το game. 5 λεπτά να βρει αντίπαλο και αυτό οπότε το βλέπω για άκυρο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Χμ...έχεις σίγουρα ανοιχτά ports, UPnP, Κλπ;
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν μπορω να ελένξω το router o provider δεν δίνει access. εντάξει για KI δοκίμασα τωρα μεσημέρι.. μπορεί να μην είχε κόσμο θα ξαναδώ το βράδυ. μονο με το sf5 εχω θέμα.. κανένα άλλο game. (πχ heroes of the storm, hearthstone, SF4, wow, unreal tournement κτλ)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 δεν μπορω να ελένξω το router o provider δεν δίνει access. Κακό αυτό... 1
Chaos3X Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Με τι χειριστήριο παίζετε; Του xbox το χειριστήριο, που έχω, δεν βολεύει καθόλου για fighting. Ο σταυρός είναι χάλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα