Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

9,99 ειχα δωσει στο X1 s1-s2.

Και 19ευρω εχει το παιχνιδι κουτατο. Μας κοροιδευει η MS μου φενεται. Δεν πειραζει μενω με το SF V :P

Δημοσ.

Fulgore, λόγω ονόματος του αβαταρ νόμιζα ότι θα ήσουν απο τους πρώτους για αγορά... Έλεος δηλαδή!

Το οτι ειμαι οπαδος της σειρας και κυριως του πρωτου παιχνιδιου στο SNES δεν σημαινει οτι θα με πιασει κοροιδο η MS.

Δημοσ.

Δεν βλέπω πουθενά κάτι περί κοροιδίας. 37£ μου στοίχησε εδώ Αγγλία το full πακέτο. Πόσο δηλαδή θα έπρεπε να κάνει?

Το παιχνίδι μπορεί να είναι digital only αλλά είναι ένα πλήρες fighting αυτή τη στιγμή σε σχέση με το online-only demo επί πληρωμής SFV. Αυτό έλλειπε να στοίχιζε και λιγότερο... Απλά καμία επαφή όσο αναφορά vfm. Για όποιον δεν του αρέσει το KI, δεκτό και κατανοητό αλλά από κει και πέρα μη λέμε ό,τι να ναι.

Όσοι έχουν μάλιστα και ιστορία με τη σειρά δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτονται. Εκτός εαν υπάρχει κόλλημα με το Win Store και τα Win 10 γενικότερα που αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Όσο αναφορά τα τεχνικά, το κατέβασα και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε ίχνος stuttering, κόλλημα, lag ή οτιδήποτε άλλο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά το launch έπαιζα ήδη τον πρώτο αγώνα και μετά... ούτε καν κατάλαβα πότε έγραψα μια ώρα. Σαν 10 λεπτά φάνηκε. Τα μενού επίσης είναι αστραπιαία και το loading σχεδόν ανύπαρκτο.

Γραφικά θα έλεγα ένα κλικ πιο κάτω από SFV αλλά με πολύ εντυπωσιακά particles. Ο Glacius είναι ένα χάρμα οφθαλμών και μόνο που τον βλέπεις απλώς να κινείται στην πίστα.  

Γενικά δεν βρήκα τίποτα το αρνητικό αλλά το online δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αρκετά. Μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο από την έκδοση για Xbox αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ακόμα κατεβάζω...

Διάβασα ότι αγοράζεις από το in game store. Εδώ στην Ελλάδα, με τι μέθοδο πληρωμής θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε την αγορά; Supreme Edition FTW!

Υ.Γ: Ο Gargos είναι χάλια!

Υ.Γ2: Έχω ορίσει να γίνει εγκατάσταση σε άλλον σκληρό αλλά κατεβάζει τα πάντα στον C: σαν temp files και μάλλον μετά θα κάνει την εγκατάσταση στον άλλο δίσκο, στον οποίο, δεν μπορείς να ορίσεις ακριβές path που θα γίνει η εγκατάσταση. Απλά το partition. F..... Win10.

Δημοσ.

Δεν βλέπω πουθενά κάτι περί κοροιδίας. 37£ μου στοίχησε εδώ Αγγλία το full πακέτο. Πόσο δηλαδή θα έπρεπε να κάνει?

Το παιχνίδι μπορεί να είναι digital only αλλά είναι ένα πλήρες fighting αυτή τη στιγμή σε σχέση με το online-only demo επί πληρωμής SFV. Αυτό έλλειπε να στοίχιζε και λιγότερο... Απλά καμία επαφή όσο αναφορά vfm. Για όποιον δεν του αρέσει το KI, δεκτό και κατανοητό αλλά από κει και πέρα μη λέμε ό,τι να ναι.

Όσοι έχουν μάλιστα και ιστορία με τη σειρά δεν θα έπρεπε καν να το σκέφτονται. Εκτός εαν υπάρχει κόλλημα με το Win Store και τα Win 10 γενικότερα που αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Όσο αναφορά τα τεχνικά, το κατέβασα και δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε ίχνος stuttering, κόλλημα, lag ή οτιδήποτε άλλο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά το launch έπαιζα ήδη τον πρώτο αγώνα και μετά... ούτε καν κατάλαβα πότε έγραψα μια ώρα. Σαν 10 λεπτά φάνηκε. Τα μενού επίσης είναι αστραπιαία και το loading σχεδόν ανύπαρκτο.

Γραφικά θα έλεγα ένα κλικ πιο κάτω από SFV αλλά με πολύ εντυπωσιακά particles. Ο Glacius είναι ένα χάρμα οφθαλμών και μόνο που τον βλέπεις απλώς να κινείται στην πίστα.  

Γενικά δεν βρήκα τίποτα το αρνητικό αλλά το online δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αρκετά. Μου φάνηκε λίγο πιο γρήγορο από την έκδοση για Xbox αλλά μπορεί να είναι και ιδέα μου.

Δυστηχως  :cry:

Δημοσ.

Έχεις έναν χαρακτήρα. 

Ξέρει κανείς πως θα κάνω τα PS2 controllers να παίξουν?

Το file system είναι διαφορετικό στα apps των win 10 οπότε προγραμματάκια τύπου x360ce δεν δουλεύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...