Προς το περιεχόμενο

Killer Instinct [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανακοινώθηκε επίσημα απο τον Phil Spencer κατά την διάρκεια της PC Gaming Conference οτι θα κυκλοφορήσει και στο PC!

Δεν γνωρίζουμε ημερομηνία/τιμή, αλλά θα υποστηρίζει cross platform multiplayer.

• Like 4
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει καμία σχέση το μοντέλο free to play με το πόσο "fighting" είναι το παιχνίδι.

Σε πληροφoρώ ότι ο πυρήνας του συγκεκριμένου παιχνιδιού έχει πολύ μεγάλο βάθος και σίγουρα δεν είναι για Noobάδες που παίζουν MKX. Θα φας άγριο ξύλο από τον πρώτο κιόλας χαρακτήρα στο easy mode και θα σπάσεις τα δάχτυλά σου. Εαν παίξεις και online με κανέναν που ξέρει τι του γίνεται? Δεν θα προλαβαίνεις να μετράς τα χτυπήματα από τα combo.

Δημοσ.

Καλά, online με κάποιον που ξέρει τι του γίνεται, τρως ξύλο όποιο beat 'em up και να παίξεις. :P

Τουλάχιστον σταυρώνεις και κάνα χτύπημα! Εδώ εαν δεν κάνεις combo breaker δεν...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τουλάχιστον σταυρώνεις και κάνα χτύπημα! Εδώ εαν δεν κάνεις combo breaker δεν...

Δεν το έχω παίξει το νέο, αλλά ναι, θυμάμαι από παλιά που χρειαζόταν. :P

Το έχεις παίξει εσύ; Λέει;

Δημοσ.

Το έχω στο One και ναι, αξίζει.

Η δεύτερη σεζόν έφερε και αρκετούς νέους χαρακτήρες με πολύ ενδιαφέρον κινήσεις. Κατά τη γνώμη μου έχει από τους πιο diverse χαρακτήρες σε fighting style αυτή τη στιγμή. Δηλαδή μπορείς να κάνεις master κάποιον χαρακτήρα και να δεις πολύ διαφορετικό είδος προσέγγισης σε κάθε μάχη.

Ειδικά εαν βαριέσαι το στυλ παιχνιδιού όπου όλοι οι χαρακτήρες είναι απλά copy-paste μεταξύ τους όπως στο MKX, τότε είναι ότι πρέπει.

Στο μόνο που χωλαίνει είναι το background story αλλά εαν θέλαμε σενάριο θα παίζαμε Witcher 3 όχι fighting.  :P

• Moderators
Δημοσ.

Καλά, background story δεν με τρελαίνει τόσο.

Και στα Street Fighter, μια ζωή στο ηλιοβασίλεμα και στην προπόνηση ο Ryu και ας φτάσει 250 ετών. :P

Δημοσ.

Windows 10 exclusive...;

Καλά...

Προφανώς λόγω dx12. Θέλουν να το προωθήσουν σαν τρελοί.

Από την άλλη... 2016?? Σαν πολύ μακριά να πηγαίνει η βαλίτσα.

• Moderators
Δημοσ.

Προφανώς λόγω dx12. Θέλουν να το προωθήσουν σαν τρελοί.

Από την άλλη... 2016?? Σαν πολύ μακριά να πηγαίνει η βαλίτσα.

Για μένα η βαλίτσα πήγε στα απολεσθέντα αντικείμενα. :P

Δημοσ.

Εχουμε χρονια τωρα dx11 τo dx12 επιτρρεπει στις εταιριες να φτιαχνουν γραφικα που ουτε μπορουσαμε να τα φανταστουμε. Καλα κανουν και το βγαζουν μονο για dx11. Μου αρεσει που παραπονιομαστε οτι δεν αξιοποιουν πληρως την δυναμη των pc και οταν καποια εταιρια παει να βγαλει ενα παιχνιδι μονο για high end pc μετα ολο και καποιος βρισκεται να την κραξει επειδη αυτος δεν εχει λεφτα για τετοιο pc. Και το παιχνιδι με τους πειρατες της rare μονο dx 12 θα ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...