BOB12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Οι ανθρωποι ειναι αστειοι Για πανω απο 20 μερες το modem μου εκανε διαρκεις αποσυνχρονισμους με αποτελεσμα να μην καταφερνω να εχω internet και τηλεφωνο για πανω απο 10 λεπτα συνεχομενα. Μετα απο καθημερινες συζητησεις με το τεχνικο τμημα και το τμημα παραπονων(του τυπου"γνωριζουμε για το προβλημα σας και θα επιλυθει τις επομενες μερες"), δεν καταφερε να γινει τιποτα μεχρι που αλλαξα εταιρια. Μηδεν εξυπηρετηση, διαρκης αδιαφορια και ανικανοτητα περα απο καθε οριο. Ακομα και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον προισταμενο,μπας και αλλαξει τιποτα, μου ειπαν οτι θα επικοινωνησει αυτος μαζι μου. Ακομα περιμενω.Μακρια απο δαυτους!! 1
sakisvele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Eυχαριστω που με ενημέρωσες! Συνεχίστε τις καταγγελίες σας, με ενδιαφέρει
aGka8l Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ειχες προβλήματα μετ την Cyta ,και με το που εβαλες αλλο πάροχο δουλεψε?συνηθως στελνουν και τεχνικο και βγαζει καποιο πόρισμα κ προσωρινα σε βάζουν σε χαμηλο προφίλ πχ 1mbit για να σαι σταθερός ...
BOB12 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δεν ειπα οτι τη στιγμη που εβαλα αλλον παροχο διορθωθηκε. Δεν ειναι οτι μου κρατουσαν κακια στη cyta . Ομως δε χρειαστηκε να περιμενω βδομαδες και επισης μου διορθωσαν το προβλημα, δηλαδη ακριβως το αντιθετο απ'οτι συνεβαινε πριν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα