Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.
θελω να αγορασω ενα απλο κινητο το πολυ μεχρι 25 ευρω για την δουλεια(αρκετα σκληρη) ωστε να μην φοβαμαι να το χτυπησω και να το σπασω.

ειμαι αναμεσα σε αυτων των τριων.....

1) http://www.e-shop.gr/kinito-alcatel-ot-1013-dual-sim-black-gr-p-TEL.008865

2)http://www.e-shop.gr/kinito-samsung-e1202-dual-sim-black-gr-p-TEL.002648

3)http://www.e-shop.gr/kinito-nokia-130-dual-sim-black-gr-p-TEL.008976

εγω αν το αλκατελ ειχε λιγο ποιο μεγαλη μπαταρια θα το επερνα αλλα εχει σχετικα μικρη σε σχεση με τα αλλα δυο.

εσεις ποιο θα μου προτεινατε να παρω;;;;

ρωταω γιατι στα σχολεια απο κατω απο τα κινητα μερικοι δεν γραφουν καλες κριτικες.

Δημοσ.

Προτείνω το 130. Τα Nokia αντέχουν τα πάντα. Το Lumia 635, που εχω έχει πέσει με την οθόνη τόσες φορές κάτω από ύψος 4 μέτρων και δεν έχει πάθει τίποτα! Και τα απλά κινητά είναι ατσάλι!

Δημοσ.

Το nokia που παρεθεσες στο τελος το ειχα για 6 μηνες.Περασε απο τα χερια μου.

Δεν ξερω για τα δαχτυλα σου αλλα προσωπικα για εμενα τα πληκτρα μου ηταν λιγο μικρα.

Η μπαταρια του αξιολογη καθως ξεχνας ποτε το φορτισες που λεει κι ο λογος,πολυ καλο σημα και ηχειο ακομη και με τα ακουστικα hands free που παντα σχεδον χρησιμοποιω οταν μιλω πολλες ωρες.

Στο μενου μηνυματα μπορεις να τα σβησεις ενα ενα και οχι ολα μαζι απ'οτι θυμαμαι.

Δεν μου επεσε προσωπικα και δεν γνωριζω τι θα παθει και αν θα παθαινε σε τετοια περιπτωση.

Μικρο ειναι,συμπαγες το νοιωθεις,αλλα και το κοστος του ειναι τοσο που δεν πρεπει να σε απασχολει αν πεσει ή οχι.

Αποψη μου.

Δημοσ.

εγω ειχα και το samsung kai to alcatel.
to samsung κρατουσε 11 μερες η μπαταρια και το alcatel 5.

συνολικα σαν κινητα απο τα 3 ποιο πληρη ειναι το alcatel kai to nokia.
απλα το νοκια εχει την μεγαλυτερη μπαταρια απο ολα.
αν το alcatel ειχε ποιο μεγαλη μπαταρια θα επερνα σιγουρα αυτο λογο τιμης αλλα τωρα κλεινω προς το νοκια που τα εχει σχεδον ολα η το samsung μονο για την μπαταρια γιατι τα αλλα δυο οπως ειπα ειναι ποιο πληρη.

απλα για το νοκια εχω μια αμφιβολια.......
αν δειτε το λινκ που σας εστειλα απο κατω στις κριτικες ενας που το αγορασε λεει οτι του εσβηνε συνεχεια.
και σκεφτομαι....μηπως φαω καμια πατατα;;;

συγνωμη που πλατιαζω λεγοντας σας τις σκεψεις μου απλα θελω να σιγουρευτω.
περιμενω την απαντηση σας και ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

εγω ειχα και το samsung kai to alcatel.

to samsung κρατουσε 11 μερες η μπαταρια και το alcatel 5.

συνολικα σαν κινητα απο τα 3 ποιο πληρη ειναι το alcatel kai to nokia.

απλα το νοκια εχει την μεγαλυτερη μπαταρια απο ολα.

αν το alcatel ειχε ποιο μεγαλη μπαταρια θα επερνα σιγουρα αυτο λογο τιμης αλλα τωρα κλεινω προς το νοκια που τα εχει σχεδον ολα η το samsung μονο για την μπαταρια γιατι τα αλλα δυο οπως ειπα ειναι ποιο πληρη.

απλα για το νοκια εχω μια αμφιβολια.......

αν δειτε το λινκ που σας εστειλα απο κατω στις κριτικες ενας που το αγορασε λεει οτι του εσβηνε συνεχεια.

και σκεφτομαι....μηπως φαω καμια πατατα;;;

συγνωμη που πλατιαζω λεγοντας σας τις σκεψεις μου απλα θελω να σιγουρευτω.

περιμενω την απαντηση σας και ευχαριστω προκαταβολικα.

Δεν πιστευω οτι θα εχεις το ιδιο προβλημα καθως οσο καιρο το ειχα στην κατοχη μου δουλεψε απροσκοπτα χωρις κανενα προβλημα.

Μπορει να μην ηταν μεγαλο το χρονικο διαστημα αλλα κι εγω πιστευω οτι το Nokia θα σου αρεσει περισσοτερο για τον λογο που το θελεις.

Αλλωστε εγγυηση εχουν και το κοστος μικρο.Δεν πρεπει να σε αγχωνει κατι,για το αν σου βγαλει προβλημα.

Απο μπαταρια,ηχειο,μενου,σημα ευχαριστημενος.Λιγο μικρα τα πληκτρα για το δικο μου χερι,αλλα παλι δεν νομιζω να εχεις προβλημα.

Θα σου το προτεινα παντως να ξερεις.

Δημοσ.

Το samsung το έχει ο αδερφός μου! Του έπεσε από τον 3ο όροφο κι εκεί που νόμιζε ότι δεν έχει νόημα ούτε να πάει να το μαζέψει, δεν έπαθε απολύτως τίποτα!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...