fix21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 καλησπερα εγκαταστησα προσφατα το dfx εχω ενα προβλημα σταματαει ο ηχος για 1 sec και συνεχιζει κανονικα μετα (εκει που παιζει καποιο τραγουδι στο youtube Πχ) δοκιμασα τελευταιους drivers παλι τα ιδια .ρυθμισεις αλλαξα τον buffer και παλι τα ιδια εχει συμβει ξανα σε καποιον αλλον?
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 τη διακοπή αυτή στη κάνει και με άλλα προγράμματα;
fix21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Οχι εχει να κανει με τον ηχο δλδ εκει που παιζει κανονικα πχ media player με το που ανοιξω dfx αρχιζει και το κανει καθε 10 σεκ στο περιπου.κοληματακια
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ε αφού δε το κάνει αλλού τότε έχει το πρόγραμμα θέμα. Δοκίμασες να κάνεις repair instalation ή να ξανακάνεις εγκατάσταση το πρόγραμμα μήπως κάτι δεν εγκαταστάθηκε σωστά;
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Mηπως ειναι κανας περιορισμος λογω trial εκδοσης ? Εμενα δεν μου το κανει παντως
La_MoRt Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 ε τοτε πως να ειναι περιορισμος λογω δωρεαν εκδοση αν εσενα δεν στο κανει. Αν ηταν ετσι θα το εκανε και σε σενα οχι μονο στο TS
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Εχω full εκδοση.Και προσθετω οτι σε εμενα δεν το κανει για να μην κολλησει να πολυψαχνει ασυμβατοτητες , drivers κλπ , τουλαχιστον πριν αποκλεισει το ενδεχομενο που ανεφερα .Ηταν μπερδεψιαρα διατυπωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα