Vasilis 07 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Την έχω κοντά 4 μήνες αλλά το διαπίστωσα πρόσφατα .Πριν λοιπόν μιλήσω με Dell θα ήθελα να είμαι σίγουρος. Το πλαστικό bezel στην κάτω πλευρά (εκεί που είναι τα settings buttons) δείχνει σαν να έχει ξεκολλήσει.Δεν κάνει επαφή με το panel σε κανένα σημείο κατά μήκος σε εκείνο το σημείο,παρά μόνο όταν το πιέζω.Ειδικά στο κέντρο της οθόνης ακρι΄βς πίσο από το λογότυπο το κενό είναι εμφανες. Κάποιος που να έχει την ίδια η παρόμοια για να ξέρω με βεββαιότητα. ΥΓ: Από την μέχρι τώρα έρευνα που έχω κάνει σε άλλα μόνιτορ-LCD, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
croesus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Σε μια 2410u, που έχω από το 2010, έχω παρατηρήσει το ίδιο φαινόμενο. Θα με ενδιέφερε και εμένα τι ακριβώς παίζει, γιατί σκέφτομαι να αγοράσω την 2715.
coolerman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Την έχω κοντά 4 μήνες αλλά το διαπίστωσα πρόσφατα .Πριν λοιπόν μιλήσω με Dell θα ήθελα να είμαι σίγουρος. Το πλαστικό bezel στην κάτω πλευρά (εκεί που είναι τα settings buttons) δείχνει σαν να έχει ξεκολλήσει.Δεν κάνει επαφή με το panel σε κανένα σημείο κατά μήκος σε εκείνο το σημείο,παρά μόνο όταν το πιέζω.Ειδικά στο κέντρο της οθόνης ακρι΄βς πίσο από το λογότυπο το κενό είναι εμφανες. Κάποιος που να έχει την ίδια η παρόμοια για να ξέρω με βεββαιότητα. ΥΓ: Από την μέχρι τώρα έρευνα που έχω κάνει σε άλλα μόνιτορ-LCD, πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. μίλησε με dell support απευθείας,αυτή θα σε καθοδηγήσουν. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Να επανέλθω στο θέμα. Στις 19-6 με βάση αυτά που τους έστειλα διαπίστωσαν ότι η οθόνη έχει πρόβλημα και θα αντικατασταθεί. Με ενημέρωσαν για αποστολή άλλης την οποία θα παραλάμβανα σε 1 εργάσιμη... Τελικά την προηγούμενη Δευτέρα με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω στις 20-7!!! Άγνωστο αν θα είναι καινούργια η ref. Θεωρείται σύνηθη αυτή την συμπεριφορά και τον χρόνο αναμονής ? Κάτι μου λέει ότι ψάχνουν να στείλουν ref...
XMorsX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πάντα με refurbished αντικαθιστούν από όσο ξέρω, εκτός και αν την αλλάξεις τις πρώτες μέρες αφού την παραλαβεις με πρωτοβουλία του και καταστήματος και όχι της αντιπροσωπείας.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Παρέλαβα σήμερα αντικαταστάτη.Δεν αναφέρει αν είναι refurbished. Όλα σφραγισμένα,μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας λείπει.Καμιά ιδέα ?
MySql Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Παρέλαβα σήμερα αντικαταστάτη.Δεν αναφέρει αν είναι refurbished. Όλα σφραγισμένα,μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας λείπει.Καμιά ιδέα ? Φίλε μου μετά τον μήνα όλες οι αντικαταστάσεις είναι refurbished αλλα μην κολλάς εκεί άμα δουλεύει μια χαρά το μονιτορ είσαι complet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα