Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, δυστυχως χθες το βραδυ η 6950 μας αφησε χρονους με αποτελεσμα να βρισκομαι σημερα σε αναζητηση νεας καρτας. Ψαχνω κατι φθηνο μεχρι να αλλαξω καρτα + οθονη.

Ψαχνοντας επεσα πανω στην XFX R7 250 2gb LP.

Επειδη ομως δουλευω dual monitor με ενδιαφερουν τα outputs που εχει. Ενω στην εικονα το φαινεται να εχει D-Sub, HDMI, DVI-I DL, τα specs λενε DVI-D SL.

Τα unboxing στο youtube δεν βοηθανε μιας και δειχνουν διαφορετικες υλοποιησεις.

Υπαρχει καποιος που εχει ακριβως αυτην να μου πει τι output εχει ή αν εστω δινει καποιον ανταπτορα?

Δημοσ.

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι η 250 είναι η μερα με την νύχτα σε σχέση με την 6950!

Αν μιλάμε για προσωρινή λύση δεν βλέπω το λόγο να μην πας σε κάποια πολύ φθηνότερη λύση ώστε να μην πετάξεις τζάμπα χρήματα!

Έτσι και αλλιώς η 250 για παιχνίδια είναι άχρηστη!

Δημοσ.

Ναι, την ξερω την διαφορα μεταξυ 6950 και 250.

Προσωρινη λυση ειναι, αλλα, για τουλαχιστον 7-8 μηνες, με την hd 3000 δε γινεται δουλεια, ισα που παιζει rise of nations...

Τα παιχνιδια που σκοπευω να παιξω δεν πανε πιο πανω σε απαιτησεις απ αυτες του nba2k15 (recommended δινει την 260).

Επισης η οθονη μου ειναι 1680χ1050, οποτε πιστευω οτι κατι μπορει να κανει η 250.

Δημοσ.

Θα απογοητευτείς στο λέω. Ακόμη και στο παράδειγμα που έφερες η διαφορα 250 με 260 είναι μεγάλη.

Και μην φανταστείς ότι η 250 είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από την HD 3000

Δημοσ.

Σε below 100€ τιμές και οι δυο εταιρείες τα ίδια χαλια είναι!

Κοιτα , έκατσα και διάβασα μερικά review για την 250 και μάλλον ειμαι λίγο λάθος εγώ!

Απότι βλέπω στα 1680Χ1050 την ψιλοπαλεβει σε αρκετά games με low settings! Αλλα και πάλι μου φαίνονται πολλά τα 80+ για τέτοια καρτα

Δημοσ.

Σε below 100€ τιμές και οι δυο εταιρείες τα ίδια χαλια είναι!

Κοιτα , έκατσα και διάβασα μερικά review για την 250 και μάλλον ειμαι λίγο λάθος εγώ!

Απότι βλέπω στα 1680Χ1050 την ψιλοπαλεβει σε αρκετά games με low settings! Αλλα και πάλι μου φαίνονται πολλά τα 80+ για τέτοια καρτα

Αρκετα games? Δεν με νοιαζει πχ να παιζει witcher 3 ή gta v.

Γιατι αλλιως 260χ ή 740 πανε 110, 30ε πιο πανω δηλαδη.

Δημοσ.

Ε δεν ειναι και τραγικα bench, 50-55 FPS στο BF4 (που ειναι και το μονο που με ενδιαφερει απ'οσα  games δειχνουν).

Το θεμα ειναι αν αξιζει η διαφορα 30ε για 260x ή gt740.

Δημοσ.

Καλησπερα, δυστυχως χθες το βραδυ η 6950 μας αφησε χρονους με αποτελεσμα να βρισκομαι σημερα σε αναζητηση νεας καρτας. Ψαχνω κατι φθηνο μεχρι να αλλαξω καρτα + οθονη.

Ψαχνοντας επεσα πανω στην XFX R7 250 2gb LP.

Επειδη ομως δουλευω dual monitor με ενδιαφερουν τα outputs που εχει. Ενω στην εικονα το φαινεται να εχει D-Sub, HDMI, DVI-I DL, τα specs λενε DVI-D SL.

Τα unboxing στο youtube δεν βοηθανε μιας και δειχνουν διαφορετικες υλοποιησεις.

Υπαρχει καποιος που εχει ακριβως αυτην να μου πει τι output εχει ή αν εστω δινει καποιον ανταπτορα?

δεν εχω καταλαβει.... το dual monitor   σε ενδιαφερει η το gaming..? 

αν σε ενδιαφερει το DM, παιζει ρολο τι αναλυση εχουν τα μονιτορ σου.

αν εχεις 2 χ 1080Ρ μονιτορ, δεν εχεις προβλημα με καμια εξοδο.

το προβλημα θα το ειχες, αν ειχες μονιτορ πολυ υψηλοτερων αναλυσεων, καθως καθε εξοδος ειναι ικανη να δινει μεχρι καποια συγκεκριμενη αναλυση...! 

στην 7750 (η οποια αν θυμαμαι καλα ειναι η νεοτερη R7 260) που βλεπεις στο HTPC μου, ειναι συνδεδεμενες 2 οθονες (μονιτορ+TV)  1080Ρ... και λειτουργουν με οποιο τροπο θελω. ειτε duplicate, ειτε extended, ειτε σε eyefinity mode...! αρα μην αγχωνεσαι..!!

Δημοσ.

Οι αναλυσεις ειναι χαμηλες, 1680χ1050 η μια, 1024χ768 η αλλη.

Απ την καρτα δε ψαχνω να υποστηριζει τις αναλυσεις, ειναι χαμηλες και δεν θα χει προβλημα, απλα ψαχνω βολικα outputs μιας και η μια οθονη εχει μονο dsub ενω η αλλη dsub και dvi-d dl.

Με την 6950 εβαζα dvi-d κατευθειαν στην πρωτη οθονη, και με ανταπτορα dvi-i / dsub εβαζα και την δευτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...