jonhh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα, εχω φάει όλη την ημέρα σήμερα, προσπαθώντας πως μπορώ να εισαγω μια ημερομηνία (πχ την σημερινή) σε πινακα. εχω γραψει αυτό ως τώρα Εδώ παίρνω τη σημερινή ημερομηνία private static java.sql.Date getCurrentDate() { java.util.Date today = new java.util.Date(); return new java.sql.Date(today.getTime()); } και εδώ την περναω στη μέθοδο που επικοινωνεί με τη βάση μου action.setTodayInfo(session, getCurrentDate()); και η μέθοδος public void setTodayInfo(HttpSession session, Date date) throws SQLException, ClassNotFoundException { System.out.println("Initialize today's info..."); String sq = "INSERT INTO IsSELECTED (date, morning, noon, night) VALUES (?, ?, ?, ?)"; try { Class.forName(typeDB); c = DriverManager.getConnection(path); stm = c.prepareStatement(sq); PreparedStatement stm = c.prepareStatement(sq); stm.setDate(1, date); stm.setBoolean(2, FALSE); stm.setBoolean(3, FALSE); stm.setBoolean(4, FALSE); int rowsAffected = stm.executeUpdate(); } catch (SQLException e) { System.out.println(e.getMessage()); } finally { if (stm != null) { stm.close(); } if (c != null) { c.close(); } } } και δεν τυπώνει σωστα... κατι αποθηκευεται στη βάση του στυλ 1434473268231... καμια ιδεα??
zynif Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν χρησιμοποείς mysql έχω την εντύπωση ότι η CURRENT_DATE κάνει αυτό που θες.
defacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Αν μας έδειχνες και τι είδους στήλη είναι η date στη βάση θα περνούσαμε τέλεια.
jonhh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν μας έδειχνες και τι είδους στήλη είναι η date στη βάση θα περνούσαμε τέλεια. Ναι δικιο έχεις, νόμιζα οτι το ειχα γραψει. Ειναι τύπου DATETIME.
JustTwo Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Χρησιμοποίησε long timeNow = Calendar.getInstance().getTimeInMillis(); java.sql.Timestamp ts = new java.sql.Timestamp(timeNow); Και αντί setDate κάνε setTimestamp
jonhh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Χρησιμοποίησε long timeNow = Calendar.getInstance().getTimeInMillis(); java.sql.Timestamp ts = new java.sql.Timestamp(timeNow); Και αντί setDate κάνε setTimestamp Δεν παίζει.. χρησιμοποιώ prepared Statements και όταν κάνω stm.seDate(1, ts) μου λεει το βγάζει λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα