Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα laptop hp pavillion με windows 8.1 pro. Πριν απο 6 μηνες αλλαξα τον παροχο σε ΟΤΕ, τον τελευταιο διαστημα η συνδεση σερνεται σε σημειο που δεν μπορω να ανοιξω ουτε το gmail. Τα speed test που κανω δειχνουν ταχυτητες 10,4 downloading. Βεβαια αυτο δεν συμβαινει σε μονιμη βαση  και στο iphone 5s ή στο ipad 2 οι ταχυτητες ειναι πιο γρηγορες. Ειμαι σε τακτικη επικοινωνια με τους τεχνικους του ΟΤΕ αλλα δεν υπαρχει βελτιωση ή ειναι παροδικη. Εχω δοκιμασει με chrome - motzila- explorer ,με ολα το ιδιο προβλημα. Μπορω να βρω μια λυση ? Μπορω να δω εαν φταιει το laptop ή ειναι προβλημα της συνδεσης ? λιγη βοηθεια παρακαλω .....

Δημοσ.

Αφου οπως λες οι ταχυτητες ειναι πιο γρηγορες στα κινητα, τι φταιει ο ΟΤΕ; Το λαπτοπ εχει θεμα...εκτος και αν εννοεις παει λιγο πιο γρηγορα στα κινητα απλα σερνεται παλι...

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία ποτε έκανες φορματ. Το malware χωρίς την απαραίτητη προσοχή το έχεις αρπάξει από την μια στιγμή στην άλλη και δεν το περνεις και χαμπάρι!

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση : εχει σημασια το γεγονος οτι ανεβαζει θερμοκρασια ? ενας φιλος το μετρησε και μου ειπε οτι εδειξε και 60 βαθμους .Παιδια θα κατεβασω και θα τρεξω τα παραπανω και θα επανελθω, ελπιζω να βρω μια ακρη 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ θα έλεγα να τρέξει και rogue killer ;)

Καλημερα , ετρεξα το προγραμμα και μου βρηκε  τα παρακατω ωςπιθανη απειλη στη registry. επειδη δεν μπορεσα να βρω ακρη στο τι αναφερονται ,μπορεις να βοηθησεις εαν πρεπει να τα διαγραψω ή οχι?? thanks

1)[Hidden.From.SCM] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\pydqpmwd (System32\drivers\xrojvrx.sys) -> Found

2)[PUM.Dns] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{6443572C-B3B9-4C85-AF09-015747353A8B} | DhcpNameServer : 172.20.10.1 ([(Private Address) (XX)])  -> Found

3)[PUM.Dns] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\System\ControlSet001\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{6443572C-B3B9-4C85-AF09-015747353A8B} | DhcpNameServer : 172.20.10.1 ([(Private Address) (XX)])  -> Found

4)[PUM.Policies] (X64) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0  -> Found

5) [PUM.Policies] (X86) HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System | ConsentPromptBehaviorAdmin : 0  -> Found

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...