Andre85 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Λοιπόν,σκέφτομαι για ssd να πάρω αυτόν: Samsung SSD 250Gb Sata III 850 EVOΕίναι καλός;; Τώρα για την κάρτα γραφικών το σκέφτομαι ακόμα... Μια ερώτηση τώρα που αφορά κυριώς την τοποθέτηση του...Επειδή δεν το κατέχω και πολύ καλά το άθλημα...Είναι εύκολη η τοποθέτησή του;Χρειάζεται να πάρω κάποιο εξάρτημα ακόμα για να είναι σωστή η τοποθέτησή του;; Επίσης,λογικά για να τον βάλω πρέπει να κάνω επανεγκατάστηση (format )τα windows από την αρχή έτσι;;
Andre85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Millenium μάλλον δεν συμφωνείς με την επιλογή του ssd?? Όσο για τα video δεν τα κατάλαβα 100%Θα τα δω καμία 20αρια φορές αλλιώς θα τα πάω σε τεχνικό
Millennium Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μια χαρά 250αρης είναι...Έχει και λίγο πιο φθηνούς αλλά εντάξει. Δε χρειάζεται να το πας σε τεχνικό...
Andre85 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Γνωρίζω ότι υπάρχουν και πιο φθηνοί αλλά επέλεξα τον Samsung λόγω ονόματος αλλά και εγγύησης. Δεν έχω ακούσει τις άλλες εταιρίες. Όσο για τον τεχνικό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πάω γιατί φοβάμαι ότι αν το προσπαθήσω μόνος μου θα γίνει έκρηξη... Άσχετο:Το κουτί μου δεν έχει θέση για ssd αλλά μόνο για had.Τι πρέπει να αγοράσω για να τοποθετηθεί σωστά?
cabdik Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Άσχετο:Το κουτί μου δεν έχει θέση για ssd αλλά μόνο για had.Τι πρέπει να αγοράσω για να τοποθετηθεί σωστά? http://www.skroutz.gr/c/681/aksesouar-case.html?from=catspan&keyphrase=ssd+adapter
Andre85 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Η παραγγελία έγινε. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε! Επειδή λέω να προσπαθήσω να το συναρμολογήσω μόνο μου ίσως επανέλθω για βοήθεια!!! 1
Andre85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ο ssd ήρθε! Βέβαια δεν είχε κανένα καλώδιο μέσα...αλλά βρήκα! Τώρα που έφτασε η ώρα της εγκατάστασης δεν τα καταφέρνω Δυστυχώς.Μου φαίνονται όλα παλούκια.. Οπότε μάλλον δεν θα τον βάλω ποτέ....(ή όταν βρω κανα 50ευρω να το πάω σε ειδικό)
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Που ακριβώς ειναι το παλουκι στο να συνδέσεις δύο καλώδια? http://www.pcworld.com/article/131231/how-to-install-a-new-hard-drive-in-your-desktop-pc.html 2
Andre85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Που ακριβώς ειναι το παλουκι στο να συνδέσεις δύο καλώδια? http://www.pcworld.com/article/131231/how-to-install-a-new-hard-drive-in-your-desktop-pc.html Το να βρω που πάνε τα καλώδια δεν είναι και το πιο εύκολο - παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει το ύφος σου- εφόσον δεν έχω ιδέα από αυτά.Και ναι μου πήρε αρκετή ώρα να βρω ποιο είναι το καλώδιο του ρεύματος για μπει στον ssd. Φορματ δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου οπότε δεν έχω ιδέα για το τι ακριβώς κάνω. Για τον ssd δεν έχω βρει συγκεκριμένα βήματα με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν από την αρχή.Καλοί χρυσοί οι αγγλικές οδηγίες αλλά θέλω ελληνικά.
WalkerSW Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Το σχολιο μου είναι ειρωνικό, όχι γτ δεν ξέρεις, που είναι κάτι φυσιολογικό αλλα γτ βαριέσαι να καταναλώσεις έστω και δυο λεπτά για να ψάξεις κάτι τόσο απλο στο ίντερνετhttp://www.pcsteps.gr/21623-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-ssd-hdd/ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2015 από WalkerSW 2
Andre85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το σχολιο μου είναι ειρωνικό όχι γτ δεν ξέρεις που είναι κάτι φυσιολογικό αλλα γτ βαριέσαι να καταναλώσεις έστω και δυο λεπτά για να ψάξεις κάτι τόσο απλο στο ίντερνετ http://www.pcsteps.gr/21623-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85-ssd-hdd/ Τον συγκεκριμένο link το έχω δει.Αλλά και πάλι μπερδεύομαι. Για να το κάνω μόνος μου.Πρεπει να διαβάσω ότι υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα για να καταλάβω τι γίνεται και ίσως προσπαθήσω να το φτιάξω σε 1 week...
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το να βρω που πάνε τα καλώδια δεν είναι και το πιο εύκολο - παρεμπιπτόντως δεν μου αρέσει το ύφος σου- εφόσον δεν έχω ιδέα από αυτά.Και ναι μου πήρε αρκετή ώρα να βρω ποιο είναι το καλώδιο του ρεύματος για μπει στον ssd. Φορματ δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου οπότε δεν έχω ιδέα για το τι ακριβώς κάνω. Για τον ssd δεν έχω βρει συγκεκριμένα βήματα με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν από την αρχή.Καλοί χρυσοί οι αγγλικές οδηγίες αλλά θέλω ελληνικά. συγνωμη, αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια πιο πανω, χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας. οταν για κατι τοσο απλο, δεν εχεις διαθεση να κατσεις να διαβασεις 1-2 θεματα και να δεις 1-2 βιντεακια ωστε να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις, καλυτερα να το πας σε τεχνικο (και να πληρωσεις, φυσικα..) και να μην ρισκαρεις τιποτα...! καταλαβαινω τους ενδοιασμους και τον φοβο σου, αν δεν εχεις καθολου εμπειρια με τα ενδοτερα των υπολογιστων, αλλα μην φοβασαι τοσο πολυ..! ΑΝ θες να μαθεις 2-3 βασικα πραγματα, πρεπει να βαλεις χερι, αλλα και να κατσεις να διαβασεις λιγο..! μην νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε ειδικοι της ηλεκτρονικης τεχνολογιας. καποιοι ξεκινησαμε (βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα), θεωρωντας οτι ο υπολογιστης ειναι ενα κομματι...! δεν το ανοιγεις, δεν το πειραζεις..! μπαινοντας στο φορουμ και παρακολουθωντας και διαβαζοντας, εφτασα να καταλαβαινω τι κανει το καθε εξαρτημα, πως να λυνω και να δενω ενα πισι, και ακομα περισσοτερα..! ειναι δυσκολο να βαλεις κατι που δεν πρεπει να μπει, γιατι απλα οι θυρες - φυσες ειναι εξειδικευμενες και δεν μπαινουν αλλου, ουτε κατα λαθος...!
Andre85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 συγνωμη, αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια πιο πανω, χωρις καμμια διαθεση ειρωνιας. οταν για κατι τοσο απλο, δεν εχεις διαθεση να κατσεις να διαβασεις 1-2 θεματα και να δεις 1-2 βιντεακια ωστε να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις, καλυτερα να το πας σε τεχνικο (και να πληρωσεις, φυσικα..) και να μην ρισκαρεις τιποτα...! καταλαβαινω τους ενδοιασμους και τον φοβο σου, αν δεν εχεις καθολου εμπειρια με τα ενδοτερα των υπολογιστων, αλλα μην φοβασαι τοσο πολυ..! ΑΝ θες να μαθεις 2-3 βασικα πραγματα, πρεπει να βαλεις χερι, αλλα και να κατσεις να διαβασεις λιγο..! μην νομιζεις οτι ολοι εδω μεσα ειμαστε ειδικοι της ηλεκτρονικης τεχνολογιας. καποιοι ξεκινησαμε (βαζοντας και τον εαυτο μου μεσα), θεωρωντας οτι ο υπολογιστης ειναι ενα κομματι...! δεν το ανοιγεις, δεν το πειραζεις..! μπαινοντας στο φορουμ και παρακολουθωντας και διαβαζοντας, εφτασα να καταλαβαινω τι κανει το καθε εξαρτημα, πως να λυνω και να δενω ενα πισι, και ακομα περισσοτερα..! ειναι δυσκολο να βαλεις κατι που δεν πρεπει να μπει, γιατι απλα οι θυρες - φυσες ειναι εξειδικευμενες και δεν μπαινουν αλλου, ουτε κατα λαθος...! Καταρχάς δεν είπα ότι δεν έχω χρόνο να διαβάσω κάποια θέματα ή να δω σχετικά videos με αυτά που χρειάζεται να κάνω εδώ. Απεναντίας, τις 2 μέρες που περίμενα να έρθει η παραγγελια έκατσα,έψαξα και είδα ότι υπήρχε. Χθες έκανα 1 ώρα να βρω καλώδιο ρεύματος από το τροφοδοτικό για τον ssd. Να το κάνω εντελώς μόνος μου δεν μπόρεσα.Προσπάθησα να βγάλω τα καλώδια από το σκληρό που έχω τώρα δεν τα κατάφερα.Και από το να σπάσω τίποτα καλύτερα είναι να το φτιάξει κάποιο άλλος.
cabdik Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 αυτο που λες, ομως μου δειχνει οτι δεν εχεις υπομονη...! αν σου ειναι τοσο δυσκολο να βρεις 2 καλωδια, τι θα κανεις πχ, αν χρειαστει να αλλαξεις μητρικη...? θα του βαλεις μπουρλοοοοττοοο..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα