Millennium Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Anno 2205 - Feature Special - Modular Buildings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και εκεί που το ξεκίνησα απόψε, συνάντησα και κάποιον Nic Papadakis..... Εντυπώσεις. Η μουσική πιο απαλή και καλύτερη κατά την προσωπική αποψή μου. Τα γραφικά τρομερά ιδίως στο σύστημά μου όλα στο τέρμα. (4820Κ @ 4.8ghz & 295X2 @ 1100/1625 στα 2560χ1440). Gameplay είδα ότι έβγαλαν τις περίεργες απαιτήσεις για "marketplace" οπότε μπορείτε να σχεδιάσετε την πόλη όπως γουστάρετε. Αφήστε μόνο χώρο για Information centres κλπ. Θα σας πω εντυπώσεις αύριο που θα παίξω περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 εχτες κολλησα κανα 5ωρω σερι, μου φανηκε πολυ καλο και τα γραφικα του εξαιρετικα επεται και συνεχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Όντως είναι εξαιρετικό. Αλλά στην μεγάλη δυσκολία, κατάφερα και έχασα την εταιρία μου (και το παιχνίδι) μόλις έφτιαξα την πρώτη βάση στην Αρκτική Ακόμα noobας. Θα το μάθω που θα πάει. Πάντως καμμία σχέση σχεδιαστικά το gameplay με τα προηγούμενα, και οι διαφορές είναι καλές και πολλές. (αυτό με τις απαιτήσεις για θερμοκρασία στην Αρκτική με έπιασε στον ύπνο). Οι αναβαθμίσεις στα κτήρια παραγωγής, χτίσημο σε πάνω από μία περιοχές κ.α που πιθανόν δεν έχω βρει ακόμα. Φεγγάρι δεν έφτασα βέβαια, αλλά ο δρόμος προβλέπεται μακρύς και διασκεδαστικός. Για όσους πραγματικά θέλουν "next gen" Anno σε σχέση με τα προηγούμενα, και πιο πολύπλοκο, το 2205 είναι αυτό. Αντίθετα το 2070 θα το παρομοίαζα ως "high tech" 1404, μιας και ήταν τα ίδια παιχνίδια πάνω κάτω. (με εξαίρεση το global voting) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 ωαριος το προχωρησες! εγω ακομα φτιαχνω φραγματα και ασχολουμαι με την αναβαθμηση του πολιτισμου,εχω κολλησει στο iridium και graphene δεν βιαζομαι ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 είναι το ίδιο δύσκολο και περίπλοκο όπως με τα προηγούμενα anno? Το storyline του προγηγούμενου από κάποιο σημέιο και μετά ήθελε να σπάσεις τον μυαλό σου σε 10 κομμάτια για να ανταπεξέλθεις. Οχι ότι είναι κακό απλά ρωτάω . Περιμένω κολέκτορα και μάλλον θα γίνει εγκατάσταση μετά αφού τελειώσω to city skyline και την τελευταία πόλη που έχω δημιουργήσει. Είναι και αυτό μέγα κόλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το 1404 & 2070 δεν ήταν περίπλοκα ούτε δύσκολα. Αυτό είναι. Η βάση στην Αρκτική (νέα 2η corporation/playthrough), είναι μεγάλο μανίκι. Θέλει τρομερό management για να μην πτωχεύσει με το καλημέρα, και να μπορέσεις να φτιάξεις μία οργανωμένη οικονομία. (στην μεγαλύτερη δυσκολία). Έχω καταφέρει να την βάλω στο +420 credits, με παραλήγο πτώχευση ξανά, αλλά θα περιμένω μερικές ώρες, για να μαζέψω τα 26Κ που χρειάζονται για να ξεκινήσω να φτιάχνω implants. Αυτο το logistics κτήριο, καταπίνει ένα σωρό πόρους, ενώ το community centre, θέλει 1000c συντήρηση!!!!! Και μερικές screenshots από την αρκτική όταν ξεκίνησα το outpost και πως είναι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 To 2070 για μένα ήταν αρκετά δύσκολο και μιλάω για το capaign του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατάφερε κανείς να βρει που ψηφίζουμε στο παιχνίδι; Έχω μία να μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να ψηφίσω, αλλά μάταια. Όσο πιο πολύ παίζω το 2205 τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Downtown της τροπικής πόλης και overview πριν μερικές ώρες Επίσης δύο συμβουλές α) Αναβαθμισμένη μονάδα παραγωγής, είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερη σε σχέση με πολλές μονάδες παραγωγής. β) Αν δεν γουστάρετε τις μάχες (που είναι ωραίες με στυλ RTS τύπου Dawn of war 2), όλες οι περιοχές που θα χτήσετε να είναι αυτές με rare minerals projects. Αχχ βρήκα που ψηφίζουμε και ναι καθόλου ντροπή, μια ζωή Global Trust και Skylar Banes ψήφιζα στο 2070. Το ίδιο και εδώ. Θα σκάψουμε τα πάντα....... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2015 από Apoll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 γιατί τόσο αρνητικό review στο steam? σκέφτομαι για αγορά αλλά βλέπω και πολλά αρνητικά σχόλια :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 γιατί τόσο αρνητικό review στο steam? σκέφτομαι για αγορά αλλά βλέπω και πολλά αρνητικά σχόλια :/ Κοίτα αν το 1404 & 2070 τα θεωρείς ως τα καλύτερα της σειράς, και δεν έχεις πρόθεση να αλλάξει λίγο το στυλ του παιχνιδιού άστο. Άμα θες να πατάς 100 κουμπιά την ώρα, από την μία να κάνεις αποστολές, από την άλλη εμπόριο και micromanagment, δεν είναι το 2205 για εσένα. Το 2205 είναι περισσότερο μεταξύ Sim City και Skylines με αποστολές, και side game RTS μάχες τύπου Dawn or War 2, με καράβια. Είναι τελείως διαφορετικό από 1404 & 2070, γι αυτό γκρινιάζουν μερικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, αν πατήσετε F11 το παιχνίδι έχει κύκλο ημέρας-νύχτας. [/url] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα