Uncle_Bens Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Εγώ όποτε πηγαίνω στο Πλαίσιο (επειδή με βολεύει συγκοινωνιακά και μόνο) νιώθω ότι είμαι ο Pacman, κάνω το παν να αλλάζω δρόμο και να πηγαίνω απο διαδρόμους για να μη με πετύχουν οι πωλητές που θέλουν να με "εξυπηρετήσουν". Ακριβώς και φαντάζομαι ότι το κάνεις αυτό γιατι νιώθεις/βλέπεις ότι δεν θέλουν/μπορούν να σε εξυπηρετήσουν γιατί δεν ξέρουν και ότι απλά κοιτάνε να φαίνονται καλοί στον προϊστάμενο και να σε πιέσουν να αγοράσεις κάτι... Ενώ αν τους είχα εκπαιδεύσει (1 βδομάδα το πολύ 1 μήνας υπόθεση και μετά κάνα εβδομαδιαίο σεμινάριο κάθε 3 μήνες ας πουμε για τις νεες παραλαβές/τεχνολογίες, καθώς και να πιάσουν μερικά πράματα με τα χέρια τους να δουνε τι κάνουν.. απο αυτά που ήδη έχουν ανοιχτά στην έκθεση δηλαδή.. ) και προσπαθούσε να σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις κρίνοντας απο τις ανάγκες σου και συγκρίνοντας στο μυαλό του τις δυνατότητες-κόστος των συσκευών που έχουν πιστεύω δεν θα το έπαιζες pacman. Και εγώ εξάλλου τον pacman κάνω αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση ηταν εξαίρεση.. και το θέμα δεν ειναι μονο στο πλαίσιο αλλά γενικά πιστεύω.. 1
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 εγω θεορώ οτι δεν χάνεις κατι να πας.Εστω και απο το ιντερβιου κερδισμένος βγαίνεις.Δε ξερω αν σου δινουν επίδομα ταμείου , το ταμειο ομως ειναι μεγάλο ρίσκο , θέλει πολύ προσοχή και να χεις πάντα τα μάτια σου 14.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ενώ αν τους είχα εκπαιδεύσει (1 βδομάδα το πολύ 1 μήνας υπόθεση και μετά κάνα εβδομαδιαίο σεμινάριο κάθε 3 μήνες ας πουμε για τις νεες παραλαβές/τεχνολογίες, καθώς και να πιάσουν μερικά πράματα με τα χέρια τους να δουνε τι κάνουν.. απο αυτά που ήδη έχουν ανοιχτά στην έκθεση δηλαδή.. ) και προσπαθούσε να σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις κρίνοντας απο τις ανάγκες σου και συγκρίνοντας στο μυαλό του τις δυνατότητες-κόστος των συσκευών που έχουν πιστεύω δεν θα το έπαιζες pacman. Δεν διαφωνώ, είναι πολλές φορές που...βαριέμαι ρε αδερφέ να ψάχνω 10 ώρες specifications, reviews κτλ και θέλω να μου προτείνει ο πωλητής κάτι που θα κάνει τη δουλειά μου. Αλλά είμαι πλέον πεπεισμένος ότι αυτή δεν είναι η πολιτική στα περισσότερα καταστήματα. Η πολιτική είναι η χειραγώγηση (για να το πώ ευγενικά) του πελάτη αν αγοράσει το προϊόν που θέλουν να προωθήσουν/ξεφορτωθούν/ξεστοκάρουν. Έχω πολλά χρόνια να συναντήσω πωλητή ο οποίος όντως θέλει ο πελάτης να φύγει ικανοποιημένος (και όχι γδαρμένος).
The_Judas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Είναι εκπαιδευμένοι οι πωλητές για να εξυπηρετούν τους σκοπούς του πλαισίου φυσικά. Πηγαίνω να αγοράσω οθόνη LG και μου λένε... γιατί LG πάρε turbo-x ; Αλλη μια φορά ήθελα την logitech c260 με κοιτούσε με ένα ύφος η πωλήτρια... "γιατί την θέλεις αυτή;". Eνιωσα σαν να ήμουν εξωγήινος που δεν αγόρασα turbo-x webcam. Θεωρούν τον πελάτη εξ ορισμού ως άσχετο. Δεν έχουν βέβαια και άδικο, γιατί κατά 90% είναι άσχετος ο πελάτης. Απλά ακολουθούν τις επιταγές του σύγχρονου μαρκετινγκ. Απλά κοιτάξτε μια διαφήμιση στην τηλεόραση ή στο ραδιο (π.χ Jumbo) και θα καταλάβετε τι εννοώ... Επι του θέματος, ας πάει η κοπέλα. Δεν έχει κάτι να χάσει. Για δουλειά ταμείου δεν νομίζω ότι θα εμπιστευτούν άτομο προσωρινά ή δοκιμαστικά χωρίς ένσημα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου. Ποιος θα την εμποδίζει να πάρει 50.000 ευρώ και να φύγει εφόσον δεν είναι δηλωμένη πουθενά; Αν σε ρωτήσουν για το πλαίσιο, πες τους ότι είσαι περήφανη που σε επέλεξαν σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία και ότι πάντα ήθελες να δουλέψεις εκεί ή κάτι παρόμοιο
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Επι του θέματος, ας πάει η κοπέλα. Δεν έχει κάτι να χάσει. Για δουλειά ταμείου δεν νομίζω ότι θα εμπιστευτούν άτομο προσωρινά ή δοκιμαστικά χωρίς ένσημα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτή είναι η εντύπωσή μου. Ποιος θα την εμποδίζει να πάρει 50.000 ευρώ και να φύγει εφόσον δεν είναι δηλωμένη πουθενά; Κάτι παρόμοιο μου έκαναν εμένα παλιά, πήγαινα να αγοράσω cd rw και όταν ερχόταν η πωλήτρια έπερνε μόνη της τα δισκάκια από το TDK και μου τα έδινε στο χέρι ενώ εγώ ήθελα verbatim.
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εγώ τρώω φρικες με τα "συμβατά" toner που θέλουν να μου πουλήσουν Δε θέλω κυρά μου μουφα toner!!!! 3
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εγώ τρώω φρικες με τα "συμβατά" toner που θέλουν να μου πουλήσουν Δε θέλω κυρά μου μουφα toner!!!! Ωχ άλλο και αυτό με τα μελάνια τους. Εμένα μου πρότειναν @@works και χάλασαν σε μερικούς μηνες με πολυ λίγες εκτυπώσεις, τώρα έχω τα τρία που μου τα αντικατέστησαν δωρεάν ευτυχώς αλλά αν ξαναχαλάσουνε πλέον πάμε μόνο σε γνήσια.
michael92 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Ωχ άλλο και αυτό με τα μελάνια τους. Εμένα μου πρότειναν @@works και χάλασαν σε μερικούς μηνες με πολυ λίγες εκτυπώσεις, τώρα έχω τα τρία που μου τα αντικατέστησαν δωρεάν ευτυχώς αλλά αν ξαναχαλάσουνε πλέον πάμε μόνο σε γνήσια. Μία φορά είχα πάρει μελάνι ξαναγεμισμένο. Οι εκτυπώσεις βγαίναν λες και ο εκτυπωτής είχε πάρκινσον. Μετά κατάλαβα ότι απλά δεν χρειάζομαι εκτυπωτή και πιο πολύ συμφέρουν οι φωτοτυπίες στα τυπογραφεία.
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Πάντα χρειάζεται ένα ασπρόμαυρο πολυμηχανημα για φωτοτυπίες, φαξ, σκαναρισματα στο σπίτι σου 1
tz3s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εγω πηγα πλαισιο να δω το galaxy edge οταν βγηκε και η κοπελα που ηταν εκει ειχε πει τα κορυφαια : 1) Δεν γνωριζουμε ακομα την τιμη του απο την αντιπροσωπεια (ειχε ανακοινωθει ηδη 3 μερες πριν) 2) Σε ερωτηση τι επεξεργαστη, καμερα κτλ εχει (μαρκες) μου απαντουσε "εχει πολυ γρηγορο επεξεργαστη, πολυ καλη καμερα 18 μεγκαπιξελ, και μπροστα καμερα και πολυ καλη οθονη! αυτα τα ξερει και η γιαγια μου μωρηηη 3) Ειπε το ΖΩΟΝ: Στην Ελλαδα μαλλον θα φερουν διαφορετικη εκδοση απο αυτες που ακουγονται ... εε.. εκεινη τη στιγμη γελασα και εφυγα αρων αρων πριν ξεχασω και αυτα που ηξερα... Μην πω για τις ποσες φορες εχω παει για ταμπλες και μου αρχιζουν τις παρλαπιπες για τα turbo-x κριμα να ειναι ετσι μια τετοια επιχειρηση, η οποια ξεκινησε με τις καλυτερες προσδοκιες στον χωρο.. Και απο την αλλη τα public που οσες φορες εχω παει μου αναλυουν τα παντα και με το παραπανω (εκτος αν τυχει να εχουν ατομο που κανει προμοσιον προιοντος) 2
gokuthelegend Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εγω πηγα πλαισιο να δω το galaxy edge οταν βγηκε και η κοπελα που ηταν εκει ειχε πει τα κορυφαια : 1) Δεν γνωριζουμε ακομα την τιμη του απο την αντιπροσωπεια (ειχε ανακοινωθει ηδη 3 μερες πριν) 2) Σε ερωτηση τι επεξεργαστη, καμερα κτλ εχει (μαρκες) μου απαντουσε "εχει πολυ γρηγορο επεξεργαστη, πολυ καλη καμερα 18 μεγκαπιξελ, και μπροστα καμερα και πολυ καλη οθονη! αυτα τα ξερει και η γιαγια μου μωρηηη 3) Ειπε το ΖΩΟΝ: Στην Ελλαδα μαλλον θα φερουν διαφορετικη εκδοση απο αυτες που ακουγονται ... εε.. εκεινη τη στιγμη γελασα και εφυγα αρων αρων πριν ξεχασω και αυτα που ηξερα... Μην πω για τις ποσες φορες εχω παει για ταμπλες και μου αρχιζουν τις παρλαπιπες για τα turbo-x κριμα να ειναι ετσι μια τετοια επιχειρηση, η οποια ξεκινησε με τις καλυτερες προσδοκιες στον χωρο.. Και απο την αλλη τα public που οσες φορες εχω παει μου αναλυουν τα παντα και με το παραπανω (εκτος αν τυχει να εχουν ατομο που κανει προμοσιον προιοντος) Οι πωλητές τόσα ξέρουν, τόσα λένε. Το θέμα είναι ότι το Πλαίσιο και το κάθε Πλαίσιο δεν καταλαβαίνει ότι οι πωλητές του αντικατοπτρίζουν την ίδια την επιχείρηση, οπότε κάνει κακό στον εαυτό του.
Federer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Απ'οτι έχω ακούσει, μόνο κατα διαόλου δεν πάει το πλαίσιο. Κι όσο τους βγαίνουν τα νούμερα κι έχουν τεράστια κέρδη δεν εχουν κανένα απολύτως λόγο να σταματήσουν τους σπαστικούς υπαλλήλους, την προώθηση turbox κι ολα τα άλλα. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. 1
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Όταν μια εταιρία: Προμοτάρει τόσο άτσαλα τα δικά του προϊόντα με άσχετα επιχειρήματα τα οποία τελικά γίνονται ανέκδοτο (πχ το καλύτερο τροφοδοτικό-στην κατηγορία των μέχρι 50 ευρώ- είναι το...βαρύτερο). Αλλάζει το προσωπικό σαν τα πουκάμισα με αποτέλεσμα το προσωπικό να μην είναι εξοικειωμένο με την εταιρία/κατάστημα/προϊόντα αλλά και ο πελάτης με το προσωπικό (καλώς ή κακώς στην Ελλάδα "δουλεύει" η προσωπική επαφή). "Επιτρέπει" να γίνεται θέμα αρκετά συχνά στα διάφορα φόρουμ (και μάλιστα δεν "παίρνει" το feedback). απλά είναι σαφές ότι δεν έχει ιδιαίτερο όραμα για το μέλλον ούτε μακροπρόθεσμο πλάνο και απλά κοιτάει να περνάει μέρα-τη-μέρα. Άντε, καλά να' ναι και...αύριο
chill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Αν σε ρωτήσουν για το πλαίσιο, πες τους ότι είσαι περήφανη που σε επέλεξαν σε μια τόσο μεγάλη εταιρεία και ότι πάντα ήθελες να δουλέψεις εκεί ή κάτι παρόμοιο Και ότι τα tublo-x γαμούν!!! 1
bilya Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Εν το μεταξύ το πλαίσιο είχε πολύ καλές προοπτικές μέχρι να βάλει τις κινεζιες του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα