Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας καλησπερα ενα βραδυ που δεν ειχα τι να κανω εστειλα βιογραφικο στο πλαισιο για ταμιας να τονισω οτι δεν εχω γνωσεις μονο απολυτηριο γενικου λυκειου και οτι εχω εργαστει μονο σε καφετερια και σημερα με πηραν να παω αυριο για συνεντευξη στην μαγουλα και με ρωτησαν αν θελω part time η πληρης κ τους ειπα πληρης και μου ειπαν οτι στην αρχη ειναι 4ωροβκ μετα γινεται 8ωρο και ειπα ενταξει κ μετα μ ρωτησε τι αλλη προυπηρεσια εχω λαι τις ειπα οτι δεν ειναι σχετικο κ οτι ειναι μονο σ καφετερια και μ ειπε ενταξει αγχωνομαι γιατι δεν εχω πειρα και δεν ξερω τι θα με ρωτησουν τι να προσεξω;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως εγώ μόνο ένα θα σου πω, μην το δένεις κόμπο οτι όλα θα πάνε καλά θα σε κρατήσουν καιρό και θα πληρωθείς. Τώρα για το τι θα σε ρωτήσουν ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει από το μαγαζί αυτό.

Δημοσ.

τι θα σου πουν δεν θυμαμαι, αλλα θα σε βγαλουν φωτογραφια οπως θα καθεσαι στη καρεκλα. Αν δεν ειναι μοντελο δεν σε παιρνουν..

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε παρουν νομιζω οτι αρχιζει να λυνεται το μυστηριο γιατι το πλαισιο εχει παει κατα διαολου. Χωρις παρεξηγηση αλλα ειπες δεν εχεις καν σχεση με τον κλαδο, αν οι περισσοτεροι υπαλληλοι δεν εχουν σχεση με τον κλαδο και ειναι αυτοδιδακτοι με λαθος ομως τροπο τοτε δεν εκπλησσομαι που αν καει τροφοδοτικο σου λενε οτι καηκε ολο το pc και οτι τα turbo x ειναι τα καλυτερα

• Like 6
Δημοσ.

Έχουν πολύ χαμηλούς μισθούς, τον βασικό του βασικού. Το πολύ να δουλέψεις 2 χρόνια, σε απολυουν για να μην σου δώσουν έστω αυτή τη μικρή αύξηση. Ως πελάτης μου έχει τύχει στο ταμείο να με ρωτήσουν αν έμεινα ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση και αν είχα πρόβλημα με κάποιον πωλητή. Οπότε κινδυνεύεις να φας παρατήρηση επειδή στην έπεσε κάποιος γκέι και δεν ανταποκριθηκες. Με άλλα λόγια πέφτει πολύ ρουφιανια. Δεν ξέρω, μείνε καλύτερα στην καφετέρια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Έλα, καιρό είχαμε μείνει χωρίς "πλαισιο"-θέμα.

Πάντως αν googlάριζες λίγο θα έβρισκες αρκετά θέματα, ακόμα και εδώ στο Insomnia. Μην ματαξαναλέμε τα ίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σε παρουν νομιζω οτι αρχιζει να λυνεται το μυστηριο γιατι το πλαισιο εχει παει κατα διαολου. Χωρις παρεξηγηση αλλα ειπες δεν εχεις καν σχεση με τον κλαδο, αν οι περισσοτεροι υπαλληλοι δεν εχουν σχεση με τον κλαδο και ειναι αυτοδιδακτοι με λαθος ομως τροπο τοτε δεν εκπλησσομαι που αν καει τροφοδοτικο σου λενε οτι καηκε ολο το pc και οτι τα turbo x ειναι τα καλυτερα

Καταρχήν το παιδί λέει ότι θα πάει για ταμίας, όχι για τεχνικός υπολογιστών για να ξέρει αν κάηκε το τροφοδοτικό ή όλος το υπολογιστής. Τώρα αν είναι τόσο καλός όσο και το γράψιμό του στο πρώτο μήνυμα του θέματος που δεν έχει ούτε σημεία στίξης ούτε τόνους, αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

2 φίλοι μου που είχαν πάει για δουλειά στο πλαίσιο 

αποκομίσαν την εξής εντύπωση 

πας δουλεύεις δοκιμαστικά μια δυο εβδομάδες,κανεις τα πάντα (καθαρίζεις όλο το μαγαζί και περνάς από όλες τις θέσεις)

και στο τέλος σου λένε ευχαριστούμε για την απλήρωτη  (συν)εργασία θα σε ενημερώσουμε αν μας κανεις, 

φυσικά δεν σε ενημερώνουν ποτέ

το ελάχιστο κέρδος τους είναι η δωρεάν υπηρεσίες καθαριότητας που πρόσφερες στα πλαίσια της δοκιμής σου 

• Like 5
Δημοσ.

2 φίλοι μου που είχαν πάει για δουλειά στο πλαίσιο

αποκομίσαν την εξής εντύπωση

πας δουλεύεις δοκιμαστικά μια δυο εβδομάδες,κανεις τα πάντα (καθαρίζεις όλο το μαγαζί και περνάς από όλες τις θέσεις)

και στο τέλος σου λένε ευχαριστούμε για την απλήρωτη (συν)εργασία θα σε ενημερώσουμε αν μας κανεις,

φυσικά δεν σε ενημερώνουν ποτέ

το ελάχιστο κέρδος τους είναι η δωρεάν υπηρεσίες καθαριότητας που πρόσφερες στα πλαίσια της δοκιμής σου

Καταγγελία στο ΙΚΑ αμέσως! Δεν υπάρχει απληρωτη δοκιμαστική περίοδος. Έχουν πείσει τους περισσότερους ότι τα ενσημα είναι ή μεγαλύτερη ελεημοσύνη που μπορούν να σου κάνουν ενώ είναι αναφαιρετο δικαίωμα σου. Και μην ξανακουσω κανέναν να λέει ότι το αφεντικό μου δίνει ψωμί να φάω. Σε πληρώνει για τις ώρες που εργάζεσαι για αυτόν επειδή αυτός δεν προλαβαίνει να βγάλει την δουλειά μόνος του ή δεν ξέρει να την κάνει! Δεν εμφανιζεσαι σαν ζητιάνος μια φορά το μήνα να σου δώσει ψωμί να φας!

• Like 13
Δημοσ.

αυτο με την δοκιμαστικη περιοδο το χω συναντησει και εγω σε αλλη εταιρια... η ασφαλιση ειναι κοινωνικο δικαιωμα βαση συνταγματος.τοσο απλο.

αλλα στην σημερινη κοινωνια δεν υπαρχει ουτε ασφαλιση ουτε ωραριο ουτε κατωτατος μισθος(γιατι κατεβαινει και αλλο)

Δημοσ.

Όταν μια "εταιρία" έχει εδώ και χρόνια μονίμως αγγελία για υπάλληλο και έχει δοκιμάσει 1000άδες παιδιά, αγγελία που δεν ζητάει καν

κάποια εξειδικευμένη γνώση, αλλά απλά σου λέει "έλα", καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Για τις πρακτικές του Πλαισίου έχουν ανοιχτεί πολλά τόπικς στο Ινσόμνια και έχει συζητηθεί εις βάθος το θέμα.

Οι τύποι είναι απαράδεκτοι και για μένα χωράει μέχρι και να ψάξει το θέμα ο εισαγγελέας.

Εκμεταλλεύονται την κρίση και την ανάγκη για εργασία από τα νέα παιδιά.

Μακρυά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...