Prof_Chaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Αν φτύσουν θα έχει βραχυκύκλωμα άρα και DoA που δεν τους συμφέρει. 3
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μετά από ένα 3ωρο πήγαινε-έλα μέχρι τα Σπάτα με τα μέσα (πιο στου διαόλου τη μάνα δεν γινόταν να 'ναι), παρέλαβα και εγώ, όλα οκ χωρίς ροχάλες... (μεγάλο και αρκετά βαρύ το πακέτο, πάλι καλά είχε χερούλι.) Τα έβαλα λίγο να δω αν δουλεύουν και δείχνουν πολύ καλά και πολύ δυνατά θα τα ευχαριστηθώ σίγουρα...σκεφτόμουν ενδεχομένως να τα βάλω στο σπίτι μου στην τηλεόραση του σαλονιού καθώς υστερεί στον ήχο. Σε αυτή τη τιμή μην το πεις ούτε του παπά... (να φανταστείτε είχα πάρει σε ευκαιρία του media markt κάτι Trust 2.1 πολύ απλά και πολύ πιο αδύναμα σε σχέση με αυτά για εντελώς βασική χρήση και τα είχα πληρώσει 15 ευρώ ) Ευχαριστώ TS, skatopaido και όλα τα άλλα παιδιά... 2
JapanTurbo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ντάξ βαρύ δεν θα το' λεγα...ούτε 5 κιλά δεν είναι το πακέτο...... 1
mikegad Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 να πω την αλήθεια με τα σχόλια που διάβαζα περίμενα πιο δυνατό ήχο δεν είναι άσχημα βέβαια αλλά περιμένα κάτι παραπάνω για τα watt τους
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ντάξ βαρύ δεν θα το' λεγα...ούτε 5 κιλά δεν είναι το πακέτο...... Ε εκεί περίπου λίγο πάνω λίγο κάτω αλλά σκέψου μέσα στη ζέστη (κατά τις 2 πήγα) και με λεωφορεία και μετρό.. ήταν και αρκετά ογκώδες το κουτί... Έφτιαξα μπράτσα...
Themos3 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μολις τιμολογησαν και το δικο μου. Αυριο πιστευω να τα εχω στα χερια μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα